bayboram çarşamba günü geliyor kızlar

doru

Bayboram minik meleğim
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
482
1
96
49
Balıkesir
şimdi doktordan geldim ve sizinle hemen paylaşmak istedim, oğlum 3307 gr ve 53 cm, yarın son kez nst gireceğim, sorun olursa yarın sezeryana girebilirim ama aksilik olmazsa çarşamba günü saat 09,00 kesin. Doktor sabah gel ben gelinceye kadar lavman ve sondayı hallederler 10,00 gibi operasyona başlarız dedi, hala inanamıyorum kızlar, yarından sonraki gün hayatımın aşkı yanımda olacak inşallah, Allah tüm bekleyenlere nasip eder inşallah, kendimi iyi hissettiğim ilk anda doğum hikayemide yazacağım söz, 8 ay boyunca evde yattım ve bu süre boyunca desteğini eksik etmeyen bütün aralık annelerine binlerce teşekkür, :enbuyukkk:

cnm cok cok sevindim senin adina.isallah kolay bir dogum yaparsin dualarimiz seninle artik darisi basimiza isallah dogum hikayeni ve bebisinin fotosunu bekliyoruza.s.

canım allah kolay bir doğum ve sonrası nasip etsin inşallah.. maşallah bayboraya, inşallah sağlıklı bir bebek olarak doğar...

Hadi gözün aydın canım.Sonunda tarih belli oldu.Kolay bir doğum olur da güzel hikayeni en kısa zamanda bizimle paylaşırsın inşallah

canım benim zorlu bir hamilelikk sonraki sonuna geldik çok şükür.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
az kaldı .
şimdiden allah analı babalı büyütsün a.s.

hayırlı olsun dorucuuum, zorlu bir hamilelik yaşadın ama sonuna geldin. yarın küçük meleğini kucağına alacaksın. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin (hepimize)

doru işallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın bizim içinde dua et canım :))
doğum hikayeni yazmanı bekliyor olacağız buarada hatırlarsan seninle şeker konusunda konuşmuştuk doğumdan sonra şekerinle ilgilide bilgi verirsen sevinirim

Doru cum gözünaydin canım benim.. Herhalde aramizda en zorlu yolculuk seninki oldu ama birgun şikayet etmedin, sabirla Baybora'yı bekledin.. Gözümde böyle sari sari, maviş gözlü topaç melek gibi bir bebek canlanıyor.. Hele bir dogsun onu atarsın arabasına birlikte gezer, sekiz ayın acısını çıkartırsınız ana-ogul..
En kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz, Aralık annelerinin tum duaları seninle...

dorucuğum sabrın sonu selamettir işte,hadi gözün aydın.yarın kokla kokla dur bayboranı,bizler içinde.
ben sizlerin böyle günü belli olunca bekleyiş içersindesiniz ya çok çok mutlu oluyorum,tutamıyorum gözyaşlarımı şuan.allahım bu heyecanı herkese nasip etsin.tekrar hayırlı olsun canım

Maşallah bebişine,inşallah hayırlısıyla kucaklarsın yavrunu.Rabbim,herkeslere,bu hasreti çekenlere de hayırlısıyla nasip etsin.Herkese hayırlı bir doğum,meleklerine kavuşma diliyorum.Selametle.Sevgiler.

güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum doru...
herşey yüreğinin istediği gibi olsun inşallah....

şu anda hastanede hazırlıkların yapılıyordur canım
1 saat kaldı bebeğine kavuşmana
allahım hayırlısıyla kavuştursun sizi
allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…