• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım. bu kahve fincanlarını nerden bulabilirim

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
$6061832966_e54fdc5c28.webp

bu kahve fincanlarından gören var mı? nerde satılıyor bileniniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O siteye üye olup, foto sahibine mesaj atıp sorabilirsiniz :)

başka bi siteden resmi buldum yükledim.

Ben buldum da msj kutunuz dolu :)

İstanbul Eminönüne yakınsanız işiniz kolay :)

Saray Fincan ( 16.-19yy. Dönemsel / 6 renk)
16-19.yy.arasında Osmanlı saraylarında kullanılan bu fincanlar dönemin altın varaklı renk ve süslemelerine sadık kalınarak size özel, el işçiliğiyle üretilmiştir.

buyruuuunn Galeri Set | Fincan, Kahve Fincan, Saray, Porselen, Tepsi, Osmanl, ay Taba, Aurelik, Akide ekerlii,

çok teşekkür ederimm yaa. eminönüne çok yakın sayılmam ama en azından istanbuldayım.. gidip bakabilirim. çok teşekkür ederim

bulduğum için çok mutlu olmuştum. telefon açtım sordum. varmış. fiyatı da pahalı ama ya :( alamam ki. set olarak almayıncada anlamı yok. set olarak da çok pahalı.

Rica ederim, ne kadarmış takımı?

Rica ederim, ne kadarmış takımı?

ya bu takıma aşık oldum resmen. ama baya bi pahalı ya. tanesi 75, takımı 400 küsür bişi dedi. gidip bi bakıcam. pazarlık yaparsam bişiler olabilir belki. şu ara sıkışık olmasam gözden çıkarcam da şu aralar alamıyacağım bi fiyatı var

Oldukça yüksekmiş gerçekten de.
Tekli satılıyorsa 2 adet alabilirsiniz, sadece eşinize ve size gibi.
Yani 150 TLde iki fincana verilmez ama işte bizler aşık olunca pek göremeyebiliyoruz bunu :)

Oldukça yüksekmiş gerçekten de.
Tekli satılıyorsa 2 adet alabilirsiniz, sadece eşinize ve size gibi.
Yani 150 TLde iki fincana verilmez ama işte bizler aşık olunca pek göremeyebiliyoruz bunu :)

ikili de çok hoş olmaz diye düşünüorum. böle rengarek güzel. gidince adama fincana aşık olduğumu , ve ne kadar parasız olduğumu anlatacağım. belki indirim yapar baya. takımı 500 e yakın bişiydi. 200 falan gözden çıkarmıştım bu kadar bile bütçem olmamasına rağmen. pahalı olcağını tahmin ediyordum ama bu çok geldi.

kolay kolay böle olmam ama gerçekten aşk gibi oldu ya. kaç gündür bunların fotolarına bakıodum. bu işi çözse çözse kk çözer dedim :) sayende çözüldü :) ama para yüzünden düğüm oldu gene :)

gidip göreyim en azında. fiyatı indirmezlerse uzaktan aşkımı yaşarım napayım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle sadece fotoğrafı olan ama ne marka ne model bilinmeyen şeyleri bulmak çok hoşuma gider benim
çünkü karşındaki insanı mutlu etmiş oluyorsun :)
takım 450 TL yapıyor (6 kişilik) ciddi anlamda uçuk bi fiyat bana göre :S
umarım uyguna alabilirsin. alırsan da haber ver bana :)

Merhaba,

Galeri Set'i bundan 4-5 sene önce keşfetmiş tıpkı sizin gibi fincanlara aşık olmuştum hem sadece fincanlara değil şekerlik, lokumluk, tepsi vs. gibi rengarenk bir sürü parçası var ayrıca resimde göründüklerinden çok çok daha güzeller o zaman bu zamandır hala almak istiyorum ama çok tuzlu geldiği için hala denk getirip alamadım:ssz:

Eğer eminönüne gitmeden görmek isterseniz Home Sweet Home mağazalarında da bu ürünlerden var hatta sitesinde benzer ürünlerin resimlerinide görebilirsiniz.

çok güzellermiş ama takım olarak almayınca bir işe yaramaz.. :( tepsisi lokumlugu herseyı takım yapsanız süper olur ama o parada verılmez fıncan bu kırılabılır heran :(
yenıbosnada Aırport avm de 2. katta the company dıye bır magaza var aynısı olmasada benzerlerını belkı ordan bulabılırsınız yolunuz düşerse bakın derım ..cok güsel ürünler var orda benım favorı magazam :)

Bu fincanların mercan rengi 14 lü takımı(2 şekerlik) çeyizimde var.
Ben de sizin gibi fincanlara bayılmıştım.
Midyat'a annemin birkaç yılda bir olan takı ziyaretine gitmiştik.
Oradan aldık yıllar önce.
Eğer varsa tanıdığınız oradan getirtin derim.
Çünkü günümüz fiyatıyla yaklaşık 40 tl gibi bir ücret vermiştik.
Zaten oradan getirilen malların hepsini 3 e katlayıp şehirlerde satıyorlar.
Buradan aldığım küçücük markizet küpeme 200 tl verirken, orada koskocaman saatli sete 350 tl vermiştim.
Ahhh gözüdoymaz tacirler....

Son düzenleme:
Home sweet home mağazalarında war aklında bulunsun:) umarım gönlün kalmaz we sahip olursun hayırlısı ile :)

Bende eminönünde görmüştüm çok beğenmiştim. Takım ne kadar diye sordu nişanlım. Satıcı nın ilk söylediği şey tek tek alıp zamanla takım yapabilirsiniz oldu :D Bir de Aşk- ı Memnu kahve fincanları yazmışlar. Bihter kahve içerken ki resimlerini falan koymuşlar.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz :D

konuma sonradan baya yazan olmuş. ben görmemiştim.

daha fincanları görmeye bile gidemedim. bi gün almak isterim ama en az 2 yıl alamam sanırım :(

midyat ta kırmış ne güzel ya. giden varsa getiriverin ne olur

Back
X