çok teşekkür ederim canım sağolEline sağlık, çok şirin olmuşYarışmada başarılar
Ayy bayılırım baykuşa.
Çok nefis görünüyor.
Elinize sağlık
offff super olmus be ben dahada tutustum
Ellerine sağlık canım çok güzel farklı bir tarif olmuşYarışmada bol şans diliyorum
çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimEllerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Ben de çok seviyorumAyyyy çok hossssbaykuslari çok severim. Baykuslu kolye,küpe,aksesuar. Kurabiyesi de çok güzelmiş yarışmada başarılar dilerim
Elimde kurabiye tabagimla bekliyorumBen de çok seviyorum
teşekkür ederim ben de iadeyi ziyarete gelicem sayfana
Tesekkurler canım eski nickine donmussun bu cok guzel bu isimde kalEn baştaki karlı çam fotoğrafına bayıldım
O hamura bu şekli vermek de beceri ister ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Ama harika bi görüntü biliyor musun, öyle bi manzaraya baktığın için çok şanslısınTesekkurler canım eski nickine donmussun bu cok guzel bu isimde kal
sabah çektim o ağacı evimin penceresinden hep kar yagsa yılbaşı ağacı gibi olur diyordum tam gununde oldu
Evimin manzarası her zaman güzel yazı da kışı da ayrı sana atarim resminiAma harika bi görüntü biliyor musun, öyle bi manzaraya baktığın için çok şanslısın
Evet eski nickime alıştım yenisini istemiyorum
Gerçeğini seven yok ama figür olarak şirinÇok güzel bunlar.Normalde baykuşu sevmem ama bunlar yemelik olduğu için sevebilirim. Eline sağlık.Başarılar dilerim.
Teşekkürler canımYaaa çok tatliiii ellerinize saglik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?