Baykus06 butiği

baykus06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
156
22
32
065.jpg

Etiketi üzerinde(100tl) süet çanta . Üzerinde leke yoktur fotoğrafta varmış gibi çıkmış çünkü. 40 TL.

070.jpg

Siyah Çanta tabanı kulpu ve kilit kısmı rugan tarzı deridir. Çok iyi durumda iki kez anca kullanıldı. 20 TL

058.jpg

Günlük ya da gece çok rahat kullanılabilecek . Yaz ve bahar aylarının vazgeçilmezi olacak çanta. Başka bir beyaz aldığım için satıyorum. Çok kullanıldı ancak sorunu yok . 15 TL .

IMG_3186.JPG

Sevenhill marka 40 beden kaban. Çok az kullanıldı. Çok güzel ısıtır. beden değişikliği sebebiyle satıyorum . 30 TL

IMG_3187.JPG

IMG_3183.JPG

Koton (winmax) marka trençkot. Sezonun favori renginden .Tarzıma uymadığı için satıyorum Hiç giyilmedi. 38 beden . 20 TL IMG_3184.JPG

ANKARA VE ESKİŞEHİR ELDEN TESLİM İMKANI VARDIR. İKİ VE ÜZERİ ÜRÜN ALIMLARINDA KARGO BENDEN. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER. :)

Son düzenleme:
İlk mesaja ekleniyomuş artık sadece bilmiyodum değiştiricem bilgisayrdan girince kusura bakmayın

Güncellendi yeni ürünler eklendi bayanlar buyrun. Acil nakit ihtyiacı sebebiyle çok ucuza bırakcam çekinmeyin mesaj atın.

Ürün alan herkese avon kataloğundan istedikleri her ürün %20 indirimli satıyorum . %50 tl üzerine de kargo benden

SATILAN ÜRÜNLER ÇIKARILDI HEPSİ GÜNCELLENDİ. ÇANTA KABAN VE TRENÇKOTLAR UYGUN FİYATLARA. BAYRAM ÖNCESİ KAÇIRMAYIN DERİM. İKİ VE ÜZERİ ÜRÜNLERDE KARGO BEDAVA . KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER :)

X