• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrağın rengi..

Bir kaç sayfa sonra kararmış bayrak profilliler vatan haini ilan edilecek. Aman hep ayrıntılarda boğulup asıl olaya odaklanmayalım. Her şehirde yüeüyüş var hanımlar, 9da bizimki. Durmayın siz de bırakın milletin profilini, eleştiriyi de elle tutulur dişe dokunur bir şey yapın.
Ne alakası var vatan hainliği ile. Bayrağımız bu millet için ne anlam ifade ediyor? Ayrıntıymış pehh neyse bişey demiyorum kimse için değilse de benim için önemli bir AYRINTI. yürüyünce vatanı kurtarmış oluyoruz değil mi umarım kurtarırız

sevgilimden çocuk yaptım konusu 17 bin okunuyor bu konu 630 ne kadar da önemliymiş bizim için bu konular. ne güzel elalemin gayrimeşru çocuğuna çözüm aramak daha dişe dokunur bir şey oluyor sanırım:KK14:

Bayrağın rengine takılmıyorum ama her zaman her olayda sosyal medyada önce değişen kağak ve profil fotolarından gına geldi bana.

birde değiştirmeyenlere düşman/sinsi muamelesi yapıorlar ya allahım allahım.

Yapmayın bence. ordan paylaşıp yazmak/ resim eklemek bir yere kadar ama profili karartmanızın bir manası yok bence.

Ya da ben hala sosyal medya "gerçeğine" alışamadım. yüzyüze görüşürken siyah giyinelim, kahkaha atmayalım falan ama sosyal medya hala bana " sahte" geliyor. İnandırıcı bulmuyorum.

Profili karart bayragi koy ikide paylasim yap tamam sosyal olarak farkindasin olayin dimi?
Kulliyrn yalan.
Bayragimiz uzerine hic bir degisikligi kabul edemeyeceğim kadar kutsaldır.
O insanlar bayraga bir halel gelmesin diye sehit olurken bizz onlari rengi sekli degismis bayraklarla mi aniyoruz...
Bu kadariz iste...

Bir kaç sayfa sonra kararmış bayrak profilliler vatan haini ilan edilecek. Aman hep ayrıntılarda boğulup asıl olaya odaklanmayalım. Her şehirde yüeüyüş var hanımlar, 9da bizimki. Durmayın siz de bırakın milletin profilini, eleştiriyi de elle tutulur dişe dokunur bir şey yapın.
aynen bunu diycektim... siyah bayrak koyanları vatan haini de ilan edecekler, ahlaksız da, soysuz da... abartmayalım... tamam dogru, bayrak kırmızıdır... ama siyah bayrak koyanların da kötü niyetli oldugunu filan düşünmüyorum... (siyah bayrak filan da yok profilimde ayrıca)

sevgilimden çocuk yaptım konusu 17 bin okunuyor bu konu 630 ne kadar da önemliymiş bizim için bu konular. ne güzel elalemin gayrimeşru çocuğuna çözüm aramak daha dişe dokunur bir şey oluyor sanırım:KK14:
okunmama sebebi, ilgi cekici olmamasından ziyade, burdaki 'toplumsal farkındalık'a kastırılıp insanları etiketleyen, aşağılayan ve kargadan baska kus tanımayan içerikteki konulardan milletin bıkmıs olması... muhtemelen bu konu da öyle düşünüldü...

Bayrağın rengine takılmıyorum ama her zaman her olayda sosyal medyada önce değişen kağak ve profil fotolarından gına geldi bana.

birde değiştirmeyenlere düşman/sinsi muamelesi yapıorlar ya allahım allahım.

Yapmayın bence. ordan paylaşıp yazmak/ resim eklemek bir yere kadar ama profili karartmanızın bir manası yok bence.

Ya da ben hala sosyal medya "gerçeğine" alışamadım. yüzyüze görüşürken siyah giyinelim, kahkaha atmayalım falan ama sosyal medya hala bana " sahte" geliyor. İnandırıcı bulmuyorum.
ben bu tür paylaşımlar yapmıyorum profilimide değiştirmiyorum bana batan kısım insanlar beğeni uğruna bunları yapmaları bayrak üzerinden üzüntülüymüş gibi yazıp durmaları. türlü türlü şekle sokmaları

Kimse insanlarin tepkisini gostermek icin yaptiklarini kucumsemesin bi zahmet.. Profil karartinca nolcak 2 gun sonra o resim degisecek diyosunuz da, birakin ya.. İnsanlar tepkisini uzuntusunu disa vurmaya calisiyo iste bu sekilde.. O kararmis profil resimlere bi sure sonra degisecek evet.. Cunku zaman o kadar acimasiz ki, unutturmayacak belki, ama alismayi ogretecek.. Su an duyulan aci küllenecek.. O cigeri yanan anne baba kardes es ilerleyen zamanla birlikte alisacak bu aciya.. Unutmicak asla.. Ama yasamak ne gerektiriyorsa onu yapmaya devam edecek.. Belki gulumserken yakalicak kendini.. Bundan utanc duyacak.. Hayat bu kadar acimasiz iste..

aynen bunu diycektim... siyah bayrak koyanları vatan haini de ilan edecekler, ahlaksız da, soysuz da... abartmayalım... tamam dogru, bayrak kırmızıdır... ama siyah bayrak koyanların da kötü niyetli oldugunu filan düşünmüyorum... (siyah bayrak filan da yok profilimde ayrıca)
kimseyi vatan haini ilan eden olmadı ki burda. konunun başındada amacım dikkat edilmesi paylaşılmaması yönündeydi anlamıyorum rengini şehit kanından alan bir bayrakla şehitlerin anılması bir bana mı acayip geldi??

Kendinize göre haklı olabilirsiniz,fikrinize ve konunuza sonsuz saygım var.Ama bu konuşma tarzınız hiç hoş değil onu söylemeden geçemedim.Herkesin kendine göre derdi var.Masum bir bebek için elalemin gayrimeşru çocuğu demeniz çok çirkin.Ona da çözüm aranır,sizin konunuza da yorum yapılır merak etmeyin.

Öncelikle konu din dil ırk vs herhangi bir şey değil sadece birşeye dikkat çekmek istedim.
Bunu da kendine dert mi ettin diyenler olursa evet ettim

Sosyal medya da iki gündür bayrağın rengini siyah yapıp paylaşıyorlar. Bunun çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Artık gördükçe sinirlerim daha çok bozuluyor. Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından alır. Bizim bayrağımız siyah değildir
Şehidimizin son örtüsü AL BAYRAKTIR. Siyah değil..
Milli karakterlerimizi değiştirmeye çalışıyorlar, aşağılıyorlar. Siyah bayrak diye dalga geçenlerle dolmuş instagram.
Milletçe üzgün olduğumuz günlerde bu tür paylaşımları dikkatli yapalım paylaşmayalım paylaşanları da mümkünse uyaralım bence sevindirmeyelim
Yanlış düşündüğüm nokta varsa güzel bir dille anlatabilir tartışma çıkacak bir konu değil.
Çok güzel yazmışsın canım bayragimiza rengini veren sehitlerimizdir o yüzden ben de siyah yapılmasını doğru bulmuyorum.

kimseyi vatan haini ilan eden olmadı ki burda. konunun başındada amacım dikkat edilmesi paylaşılmaması yönündeydi anlamıyorum rengini şehit kanından alan bir bayrakla şehitlerin anılması bir bana mı acayip geldi??
işte bu :KK49:gercekten etiketlemiyosun evet... he canım bi sana acayip geldi, bi sen duyarlısın, vatan aşkıyla dolusun... konuyu niye actın sen? siyah bayrak kullananların niyeti kötü degil dedik diye mi senden laf işitiyoruz? evet milleti etiketliyosun: "üzülüyomuş gibi yapıyolar" bilmem ne... nerden biliyosun kim sahte kim gercek?

Kendinize göre haklı olabilirsiniz,fikrinize ve konunuza sonsuz saygım var.Ama bu konuşma tarzınız hiç hoş değil onu söylemeden geçemedim.Herkesin kendine göre derdi var.Masum bir bebek için elalemin gayrimeşru çocuğu demeniz çok çirkin.Ona da çözüm aranır,sizin konunuza da yorum yapılır merak etmeyin.
yaşa :cool:bayrak rengine hassasiyetine saygı duyarım konu sahibinin... ama insanları da yalandan üzülüyo filan diye etiketleyince, buz oldum birden...

işte bu :KK49:gercekten etiketlemiyosun evet... he canım bi sana acayip geldi, bi sen duyarlısın, vatan aşkıyla dolusun... konuyu niye actın sen? siyah bayrak kullananların niyeti kötü degil dedik diye mi senden laf işitiyoruz? evet milleti etiketliyosun: "üzülüyomuş gibi yapıyolar" bilmem ne... nerden biliyosun kim sahte kim gercek?
tabi canım alkışlanacak yorum siz benden daha bilgisiniz bende kalkmış ne anlatıyorum aaaa ne ayıp ettim

tabi canım alkışlanacak yorum siz benden daha bilgisiniz bende kalkmış ne anlatıyorum aaaa ne ayıp ettim
aynen :KK59: bayrak rengi konusunda hak verdik sana ama ileri gitme orda kal, kim gercekten üzgün kim yalancı sen bilemezsin... iki onay alınca coşmaya luzum yok... iyi akşamlar

Back
X