bayram bayram hastanedeydik! sancım tuttu:(((

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
kızlar selam...
bayramın 2.gününün gecesi sancım tuttu. sabaha kadar berbattım. ertesi gün hastaneye gittik kasılmalarım nst de 40 ı görüyo.... ilaçla geçirdiler. sonra yine başladı. yine ilaç. çatı muaynesine kadar yapıldı. bide fırça yedik ebeden. gezmekten açılmalarınız oluyo günah değilmi sizede bebeğinizede diye... benim gibi giden çok olmuş bayramda.... aman dikkat yormayın kendinizi. şimdi gezmek iş yapmak yasak. sürekli yatıcaksın dedi doktorum...

:):) ebelere noluyosa..hem sancı çek üstüne bi de fırça..ama gezmeden de olmuyo ki..Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..geçmiş olsun..

valla bende ilk günü yatarak geçirdim 27.ci haftam bitiyor ilk günü erken kalktım kocam saolsun kahvaltıdan sonra bi mide bulantısı halsizlik falan yattım komple o gün

ben olsam ebeye kendim kızardım. bi kere son ay aktif olmak kolay doğuma yardımcı oluyor. ben sancıya dahi gezmede yakaladım ve 2 saat içinde doğum yaptım.

benim 40. haftam bitti ama sürekli ayaktayım açılmam olsun diyo ama tabi kendimi yormadan yavaş yavaş hareket ediyorum ebeler zaten fırça atmak için bahanede arıyolar şöyle azıcık iyi davransalar ama nerde zaten stresliyiz bide üstüne fırça yiyoruz

ebeler malesef biraz sorunlu.. genelinde var ama.... bende 26 haftalık olana kadar hiç oturmadım hep gezdim iş yaptım. hiç sorun olmadı. ama 27.haftada tekledim.. yapı meselesi buna şükür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…