Bayram benim neyime?

melekfatma

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
1.148
1.606
333
Kızlar çok bunaldim bayramda annemlere izmire gidesim vardı eşim okey verdi. Annem geçen ay buraya geldiğinde abim sürekli ne zaman gelcek diye baskı yapınca eşimde çok kızdı şimdi beni göndermek istemiyor akşam kayinvalidem eşime kızdı gitsin kızcağız karışma sen diye.ama eşim whatsaptan yedi bitirdi beni nasıl gidermişim ezmişim onu abim hic yanımızda olmamış ben nasıl gidermişim diye.Buarada bayramdan sonraki cumartesi abimin düğünü var ona gidiyom diye kızıyor ne yapicam ben ya?

Yani eşinizi dinleyin gitmeyin desek gitmeyeceksiniz öyle mi?

Abinizin ısrar etmesinde nasıl bi art niyet olabilir? Eşinize kulaklarınızı tıkayın ve gidin

Ne alaka, anneni aradıysa aradı gel diye, eşini ne ilgilendirir, ben bunu seni ezmek olarak görmüyorum, abim kanım canım elbet düğününe gidicem, ben sana kardeşinin düğününe gitmiceksin desem yakışı kalır mı? Saçmalama lütfen, tabi ki gidicem diyip, gitceksiniz... 3-5 gün küser, alışır ( ne hakkı varsa)

İyi de abin anneni aradı ise ne olmuş

Ada'mın da düğünü varmış annene ihtiyaç oldu belki

Abinin düğününe git hatta eşin de gitsin

El ne der demeyi sevmem ama o düğüne gitmezse elin ömrü billah araları düzelmez

Abini sevmese de orada bulunmalı sonra tAvrı varsa devam eder

Lakin anneni çağırmadı neden bu kadar battı

Bir de çok mu uzak yani Kv falan neden düğüne gitmiyor

Abim hicbirseyimizde yanımızda değildi ne hastalık ne doğum. Eşim abimi kesinlikle sevmiyor bende bayılmıyorum babamın cenazesi hastalığı icin söylediklerinden ötürü. Izin almıyorum tabi biletimi dün aldım zaten ama bana karşı o kadar ters ve katı ki yazdıklarını okusanız sanki çok kötü bir şey yapmışım.

Kayinvaledem rahatsızlandı annem bendeyken. Annemde benim çocuklarımı öylece bırakıp gidince eşim çok kızdı.Halbuki düğüne daha 1.5 ay vardı annem gittiğinde.abimde zaten sadece para için çağırıyordu annemi bilezik alınacakmış erken gitmesinin sebebi bu.

Yani eşinizi dinleyin gitmeyin desek gitmeyeceksiniz öyle mi?

Abinizin ısrar etmesinde nasıl bi art niyet olabilir? Eşinize kulaklarınızı tıkayın ve gidin

Abim babam öldüğün de zaten ölecekti niye agliyorsunuzki diyen bir insan.Bu yüzden eşim sevmiyor hatta öldüğü gece kredi kartını kullanmış adamcağızın çantasından gizlice alıp.Benim evimde huzur kalmıcaksa gittiğim yerde rahat olamıcaksam bayram benim neyime.cok üzülüyorum oturup oturup ağlıyorum çünkü bu sözleri hakketmiyorum

Kızlar çok bunaldim bayramda annemlere izmire gidesim vardı eşim okey verdi. Annem geçen ay buraya geldiğinde abim sürekli ne zaman gelcek diye baskı yapınca eşimde çok kızdı şimdi beni göndermek istemiyor akşam kayinvalidem eşime kızdı gitsin kızcağız karışma sen diye.ama eşim whatsaptan yedi bitirdi beni nasıl gidermişim ezmişim onu abim hic yanımızda olmamış ben nasıl gidermişim diye.Buarada bayramdan sonraki cumartesi abimin düğünü var ona gidiyom diye kızıyor ne yapicam ben ya?
abımın dugunu olacak ıse esımınde benımle olması lazım ben onden gıderım gerekırse o da arkadan gelır ama bana nereye gıdıyorsun gıtme vs dıyemez....

İyi de abin anneni aradı ise ne olmuş

Ada'mın da düğünü varmış annene ihtiyaç oldu belki

Abinin düğününe git hatta eşin de gitsin

El ne der demeyi sevmem ama o düğüne gitmezse elin ömrü billah araları düzelmez

Abini sevmese de orada bulunmalı sonra tAvrı varsa devam eder

Lakin anneni çağırmadı neden bu kadar battı

Bir de çok mu uzak yani Kv falan neden düğüne gitmiyor
Kayinvalidem hasta yolculuk yapamıyor malesef.Benimde anneme en çok ihtiyac olduğu zaman çok çok erken dönünce eşimde alındı.istemiyormus o adamın olduğu yere çocuklarını gondermek

abımın dugunu olacak ıse esımınde benımle olması lazım ben onden gıderım gerekırse o da arkadan gelır ama bana nereye gıdıyorsun gıtme vs dıyemez....

Eşim abimin adını duymaya dayanamıyor babamın cenazesinde söylediği şeyler için.Abim cenazede ne ağliyorsunuz zaten ölecekti demişti 3 sene evvel.Bende pek sevmem sadece annemin hatrı için gideyim dedim biletimi aldım ama sabahtan beri neler diyor bir bilseniz

Eşim abimin adını duymaya dayanamıyor babamın cenazesinde söylediği şeyler için.Abim cenazede ne ağliyorsunuz zaten ölecekti demişti 3 sene evvel.Bende pek sevmem sadece annemin hatrı için gideyim dedim biletimi aldım ama sabahtan beri neler diyor bir bilseniz
ne olursa olsun o sızın abınız ben olsam esımın kendısıne karsı abımın bır tavrı olmadı ıse kotu anlamda ona soz hakkı bıle tanımam kı kendı esıme tanımıyorum asla.

Back
X