Bayram benim neyime?

ailesini görmek için izin isteyenlerin maalesef yapacak pek de birşeyi yok.
Ben izin istemedim dikkatli okuduysanız biletim alındı. Eşimin sonradan problem çıkarması üzdü beni.ben şimdiye kadar ne harcadığım ne gittiğime izin aldım 12 senedir lütfen iyice okuyup öyle yazın çok kırıcı oluyorsunuz.esim böyle bir insan olmadığı için kırılıp paylaştım burada.ben eşime haber bile vermem çocuklar söyler çünkü çalıştığım ve eşimi böyle alıştırdıgim icin o benden izin alır yada söyler ihtiyacınız yoksa banaa arkadaşlarla cikayim mi diye.

ben yazınızı okudukça tuhaf olduğunuzu düşündüm. ilk konu da eşinizi gömmüşsünüz ara düzelince konuyu değiştirip nerden nereye bağlamışsınız. ilginç yani, net olmak daha mantıklı. eşim okey verdi diyen de sizdiniz bu arada.

abinin düğününe eşin gitmeyek sanırım ,

Yok gelecekmiş bayram biter bitmez gelirim dedi bayram da çalışmak zorunda malesef.Zaten böyle bir adam olmadığı icin çok kırıldım sizlerle paylaştım benim hiçbirşeyle karışmaz çünkü.bunca sene sonra destek verdi üniversite sınavına soktu 4 yıllık işletme kazandım son senem bu sene 2 dersim kalmış şimdi ehliyet alalım sana bide ucuzundan araba alırız kendin gider gelirsin ise diyor
Kredi kartlarımı kendime odetiyor hayatı öğren ben ölürsem ilerde ayaklarının üstünde durmayı bil der.Hep arkamda olduğu icin şaşırdım bu sefer.

ben yazınızı okudukça tuhaf olduğunuzu düşündüm. ilk konu da eşinizi gömmüşsünüz ara düzelince konuyu değiştirip nerden nereye bağlamışsınız. ilginç yani, net olmak daha mantıklı. eşim okey verdi diyen de sizdiniz bu arada.
Gidebilirmiyim demedim,3-4 ay önceden bayramda bilet alıp gitcez hem ilk defa mezara gider hemde 3 yıldır görmediğim teyze dayıları felan görürüm demiştim bi arada oda gidin gezin değişiklik olur çocuklara demişti.annem buraya gelip sonrada bu kırılmalar olunca adam birden değişti.

Yok gelecekmiş bayram biter bitmez gelirim dedi bayram da çalışmak zorunda malesef.Zaten böyle bir adam olmadığı icin çok kırıldım sizlerle paylaştım benim hiçbirşeyle karışmaz çünkü.bunca sene sonra destek verdi üniversite sınavına soktu 4 yıllık işletme kazandım son senem bu sene 2 dersim kalmış şimdi ehliyet alalım sana bide ucuzundan araba alırız kendin gider gelirsin ise diyor
Kredi kartlarımı kendime odetiyor hayatı öğren ben ölürsem ilerde ayaklarının üstünde durmayı bil der.Hep arkamda olduğu icin şaşırdım bu sefer.

eşini en iyi sen tanırsın , sende şaşırmısısın adamın bu davranısına ,

oaman abini yanlış anladıgını anlat arayı bulmaya çalış

Eşim annem cenazede çok üzülünce abime tavır koydu ben hastane babama bakarken (akciğer kanseri son evrede) babamın kredi kartını ve şifre yazan kartı alıp harcamış öldüğü gece. Daha sonra bankaya borç çıkınca miras belgesiyle gidip hesapları incelettim adamcağız 3 hafta hastanede yatarken gece 10 da fenalasiyor 2 saat kalp masajı yapmislar 12 de ölüm tescillenirken gece 1 de kredi kartını nasıl kullansın ölmüş adam.Bide ölümünün üçüncü gunu biz evde mevlut okuturken bankaya gitmis babamın tcsini verip bu adam öldü annem ne kadar maaş alır ne zaman alır diye soruyor bide gelip orta yerde anlatıyor bankaya gittim senin ne kadar ne zaman maaş alıcağını sordum memur söylemedi diyor.
2 doğum yaptim aramadı dogum gunu bayram zaten bilmez kayinvalidem 2 kere ölümden döndü koah hastası ikisinde haftalarca ben baktım annem gelip çocuklara baktı haftalarca hastanede yattım kalktım bikere bile aramadı şimdi gene aynı durumda olunca 2 bilezik 1 set için çağırınca eşim iyice kırıldı bende kırgınım tüm olanlar için zaten abimle konuşmuyorum.Ben anneme de kırgınım bu durumda bırakıp gittiği için sadece annelik hatrı için benimde iki evladım var.Banka ve öldüğün de söylediği laflar içimde yara zaten.hangi evlat ağlamayın zaten ölecekti diyebilir.sadece anneme kalan maaştı derdi .Annemde koklatmadi zaten.oda kızıp sevgilisiyle ev tutup yıldırım nikahı yapmış. Sonrada pılılarını pırtılarını toplayıp annemin alt daireye yerleştiler abim fabrika bi yere ise girmiş ama eşya borcundan ikisini sigarası o biri zivirindan aldığı maaş yetmeyince annemi parası için çağırıyor sürekli malesef.bu kadar ayrıntıyı annem benle dertlestigi için biliyorum.
Boyle abi evlerden irak ya. Bunun icin esinizi kirmaya deger mi? Yuvanizda huzur olsun, abiniz sizi daha fazla kirmasin istiyorsaniz esinizi dinlryin. Zor zamanlar gecirmissiniz. Umarim tekrari yasanmaz.

Bende gonulsuzdum gitme açısından fakat iki gün önce teyzemler ve kayinvalidem baskı yapınca olmaz gitmen gerek annenin hattı için diye aniden biletimi aldım.esimin bu öfke patlamaları eğer evde hasta biri varsa oluyor daha öncede hamileligimde yaşadım çünkü 9 ay boyunca az az kanamam ve sancim vardı doktor herşeye hazırlıklı olun sağlıklı da doğar erken doğup başka seylerde olabilir dedi eşime. Eşimde bebegimize birşey olacak korkusuyla psikoloji bozuldu iyi huylu hidrosefali olarak doğdu bebeğim daha sonra büyüdükçe kafamız normalleri düzeldi aylarca universiteye heryere götürdü test takip için.. O normale dönünce kayinvalidem rahatsızlandı kalbi durdu ritim bozukluğu varmış hastanede tekrar çalıştırıp 2-3 hafta kadar yoğun bakımda kaldı
Bu olaylardan sonra antidepresana başladı doktor kontrolünde bir sure sonra doktor biraktirdi.6 ay oldu bırakalı.

Boyle abi evlerden irak ya. Bunun icin esinizi kirmaya deger mi? Yuvanizda huzur olsun, abiniz sizi daha fazla kirmasin istiyorsaniz esinizi dinlryin. Zor zamanlar gecirmissiniz. Umarim tekrari yasanmaz.

Inşallah canım.bide abim geçen sene dışı minyatür pinscher cinsi köpeği yavrulayınca yavrulardan birini minik kızıma hediye etti 3 ay sonra ya 600 lira gönder ptt den yada köpeği gonder dedi.yigenine verdiği köpek için para istedi malesef.Bende çok gönüllü değilim fakat dayımlar teyzemler kayinvalidem git annene görevini yap sonra gene küseceksen küsersin dedi bende arada kaldım.

Inşallah canım.bide abim geçen sene dışı minyatür pinscher cinsi köpeği yavrulayınca yavrulardan birini minik kızıma hediye etti 3 ay sonra ya 600 lira gönder ptt den yada köpeği gonder dedi.yigenine verdiği köpek için para istedi malesef.Bende çok gönüllü değilim fakat dayımlar teyzemler kayinvalidem git annene görevini yap sonra gene küseceksen küsersin dedi bende arada kaldım.
Pes yani. Abinizin akrabaliktan, aileden haberi yok.

Sizin burda sozunu dinleyeceginiz insna teyzeler kayinvalideler degil ki. Esiniz. O evin icinde siz yasiyorsunuz. Kapi kapaniyor, mutlulukta uzuntude ikinize kaliyor. Esinizin gonlu olmadan gitmeyin. Ne esler var bakin. Sizin esiniz hakli durumdayken onu ezmeniz hic olmuyor.

Abinin düğününe göndermeyi bırak eşinizin de size eşlik etmesi gerekli değil mi?

Yaptığı hatayı anlayıp benden özür diledi akşam oda gelecek bayramdan sonra çok mutlu öldüm bir bilsen.Benim programım zaten 1 hafta kalmaktı kendi tatil planımı kendim yaparim eşim tanker şoförü olduğu için pek uyamaz resmi tatillerde daha fazla ücret aldığı için.biranda patladı olay zaten 12 senede son 2.5 senede 2 keredir böyle sebepleri eve olan hastalıklarla eşim birine birşey olacak diye korkuyor.annesi yoğun bakımdayken oturup ağladı mahallenin ortasında.

Pes yani. Abinizin akrabaliktan, aileden haberi yok.

Sizin burda sozunu dinleyeceginiz insna teyzeler kayinvalideler degil ki. Esiniz. O evin icinde siz yasiyorsunuz. Kapi kapaniyor, mutlulukta uzuntude ikinize kaliyor. Esinizin gonlu olmadan gitmeyin. Ne esler var bakin. Sizin esiniz hakli durumdayken onu ezmeniz hic olmuyor.
Dün biletimi iptal için aradım izmir turizimi son 24 saate kadar iade alıyorlarmış. Gitmekten vazgeçmiştim onada ille gitcem demedim sadece sessiz kaldım kayinvalidemler dedi olmaz evlatlarınız var bayram barışma gunu kardeşi için değil anası için gitcek babasının mezarına hic gitmedi gitsin iki dua etsin bu vesileyle dedi.Ben sessiz kalmaya çalıştım kavga etmedim sadece sakın kalıp konuşmamaya çalıştım.Oda anladı beni cok sağolsun sabahtan beri kendi diyor giyeceksin bende sonra gelicem diye. Böyle bir insan değil normalde strese girince oluyor .babamın mezarına hic kuvvetimi toplayıp gidemedim izmire 3 yıldır ayak basmıyorum babamı çok özlüyorum bayramda onun için gidecektim asıl. Annem geldiğinde mezarını resmini çekmiş ben goreyim diye açıp bakamadım bile.

Problemim çözüldü arkadaşlar eşim yaptığı için özür diledi benim normal planım zaten 1 haftaydı annemler 8 kardeş babamlar 8 kardeş torun tombalak çok gitmişken hepsini göreyim istemiştim. Yengelerim hepsi gittiğimde çok iyi ağırlar yediğim önümde yemediğim arkamda.mesele abim ve annemle olan mevzular .halbuki eşim teyzemler ve yengemleri kendi teyzesinden daha çok sayıp hürmet eder. sca büyük insanlar hep eşimi arayıp sorarlar bayramda bizden önce benim akrabalarım arayıp kutlarlar biz iki çocukla anca kahvaltı giyim derken.kayinvalidem hastayken geçen sene yoğun bakımda 2 teyzem izmirden antalya gelip evimi toplayıp yemeğimi yaptılar eşime sıcak yemek yedirdiler.en çok cocuklarıma ve bana iyi gelecek tatil eşimde katılacak sonradan

Son düzenleme:
Back
X