Eşim annem cenazede çok üzülünce abime tavır koydu ben hastane babama bakarken (akciğer kanseri son evrede) babamın kredi kartını ve şifre yazan kartı alıp harcamış öldüğü gece. Daha sonra bankaya borç çıkınca miras belgesiyle gidip hesapları incelettim adamcağız 3 hafta hastanede yatarken gece 10 da fenalasiyor 2 saat kalp masajı yapmislar 12 de ölüm tescillenirken gece 1 de kredi kartını nasıl kullansın ölmüş adam.Bide ölümünün üçüncü gunu biz evde mevlut okuturken bankaya gitmis babamın tcsini verip bu adam öldü annem ne kadar maaş alır ne zaman alır diye soruyor bide gelip orta yerde anlatıyor bankaya gittim senin ne kadar ne zaman maaş alıcağını sordum memur söylemedi diyor.
2 doğum yaptim aramadı dogum gunu bayram zaten bilmez kayinvalidem 2 kere ölümden döndü koah hastası ikisinde haftalarca ben baktım annem gelip çocuklara baktı haftalarca hastanede yattım kalktım bikere bile aramadı şimdi gene aynı durumda olunca 2 bilezik 1 set için çağırınca eşim iyice kırıldı bende kırgınım tüm olanlar için zaten abimle konuşmuyorum.Ben anneme de kırgınım bu durumda bırakıp gittiği için sadece annelik hatrı için benimde iki evladım var.Banka ve öldüğün de söylediği laflar içimde yara zaten.hangi evlat ağlamayın zaten ölecekti diyebilir.sadece anneme kalan maaştı derdi .Annemde koklatmadi zaten.oda kızıp sevgilisiyle ev tutup yıldırım nikahı yapmış. Sonrada pılılarını pırtılarını toplayıp annemin alt daireye yerleştiler abim fabrika bi yere ise girmiş ama eşya borcundan ikisini sigarası o biri zivirindan aldığı maaş yetmeyince annemi parası için çağırıyor sürekli malesef.bu kadar ayrıntıyı annem benle dertlestigi için biliyorum.