bende bugün üvey kayınvalidenin elini öpmeye gittim 1 saat durduk 1 gün gibi geldi neyse ki birdaha görüşmeyeceğiz mecbur kalmadıkça
ama
müstakbel eltimle cumartesi tanışıcam sabırsızlanıyorum
çünkü eşimin kardeşini çok seviyorum ciddi düşündüğü sevgilisinide onun kadar severmiyim die düşünüorum
inşallah biz böyle birbirinden nefret eden elti olmayız
ama eşimin kardeşi ile hemen hemen hergün eşim ben o birlikteyiz
belki bizim bu derece güzel bağımızdan dolayı elti olarakta anlaşırız innnnşşşşşşşaaaaaaalllllaaaahhhhh
aynı eşimin sülalesini sevmiyorumm 3 görümcem 7 kaynım 7 eltim varrrr bide bunalrın çoçuklarııı
bayramların kendisinden bu bayramdan itibaren bıktım bende.Kimin evine gitsek "para,para,para" kardeşler,gelinler,eşler hepsi kavga ediyor.Bizde mi bi uğursuzluk vardı anlamadım.1 günde her yerim tutuldu.Artık uzunca bir süre kimseyi görmek istemiyorum.Kişisel kanaatim tanıdığım insanların psikolojik yardıma ihtiyacı var.Yani bayram günü ziyaretine gelen insanlara içini "bu kadar açık" dökmek doğru değil.Şimdi ben bu sıkıntıyı kimden çıkarayım?:84:
Bizim restoranimiz oldugu icin kocam gece eve gelir haftnin 7 gunu gecen bayramda evdeydik bu bayram ben gitmk istedim babamlara kac aydir gitmiyorum dogumdan dolayi onlar gelir.esimin ailesindeki kimseyi tanimam 7 kaynimdan biri bizim dukkanda calisiyor birde gorumce ama hepsi baska sehirde cok sukur cok stres ettim dun kaynanmgile gidince hepsi ordaysa saat 4 ordaydik hepsi gelip gitmis cok sevindim dun.babamlara gitcez diye kalktik.ama konusulacak bise bulamiyorum anliyorum seni canim
Ne gariptir,su uc gunluk dunyada insanlar birbirlerine neden boyleler yahu...:44:
birisi eltisini sevmez,birisi kaynanadan dert yanar,digeri bilmem ne AllahAllah...Olumlu dunya unutmayalim
bana kalsa 10 dk uğrayıp gidicem ama olmaz eşim kardeşlerini görücek (senede bir kez birbirlerini gören kardeşler işte) eltilerim zaten bana bişey söyleyemez o ortamda bulunmak ayrı bir duygu, zaman hiç geçmiyor zaten. bayramlarda bitiyor zaten bu yüzden. halbuki kötü olunacak ne var hepimiz ölüp gideceğiz.
nedense gelinler iyi uyumlu olsa kayınvalideden görümceden eltiden bir sorun çıkıyor anlayamıyorum çevremizde hiçbirşeyimiz olmayan insanları o kadar alttan alıp kahırları çekerken neden bu akrabalık ilişkilerinde sıkıntı yaşıyorum bizim istediğimiz kadar karşımızdakilerinde tatlı dilli hoş sohbetli olmaları imkansız mı
bak sende diyorsun ya( halbuki kötü olunacak ne var hepimiz ölüp gideceğiz )evet çok doğru ölüp gidicez o halde karşımızdaki insandan beklediğimiz iyiliği güzelliği kendimiz yapıcazcaz ve böylece karşımızdaki insanında zamanla değiştiğini görebiliriz en azından denemiş oluruz ,dimi ama
katılıyorum atalarımız ne demiş iyilikte kötülükte iki başlıdır.
bense iki eltimlede çok iyi geçinirim (ben ortanca oluyorum bu arada) ,büyük eltim hemen yan dairede oturuyor ,bir sorunum olsa hemen koşar çocuklara olsun bana eşime karşı gerçekten iyi davranır ,ama insan oğlu işte genede arada anlaşmazlık çıkıyor sessizce küsüyoruz sessizce barışıyoruzküçük ise kaynanamla birlikte 5 dk mesafede oturuyor onlada çok iyiz üçümüz bir araya gelince güzel vakit geçiriyoruz ,daha geçen hafta 10 tepsi baklava yaptık kaynanamlarda ah birde eşimle aramız iyi olsa daha ne isterim ki hayat işte idare ediyoruz
Seni hiç düşünemiyorum. şükür görümcem yok yırttım ordan, kayınlarımlada sorunum hiç yok severler, beni ama o ikisi varya suratlarını gördümmü tüylerim diken diken oluyor. hele bir tanesi tam bir şeytan sevimsiz adını bile duyunca nefret ediyorum
bizim kayınbaba bu bayram ayıpların en büyüğünü saygızıszlığın en alasını yaptı
memleketlere gitmedik bu bayram başka yerde geçirdik bayramı
dün herkesler telefonla arayıp bayramlarını kutladık
eşimin ailesini aradık kaynananm çıktı sırayla konuştuk eşim babasını istedi
telefona gelmedi neymiş efendim misafir varmış misafiri bırakıp telefonda konusamazmıs misafirde komsularıymış
sanki saatlerce muhabbet edeceğiz bayramını kutlayıp kapayacaktık olmazmış misafir varmı
ardından bidaha aradık bu sefer küçük kaynım cıktı babasını stedi eşim oğlan içeri giitti uzun süre gelmedi
babasının lavaboda oldugunu söylede...külliyen yalan...
2 saat sonra cepten aradık bu sefer telefonu açmadı
1 saat geçti telefon da uyarı aradığını kişi baskasıyla konusuyor.....
eşim çok kızdı ne bu şimdi önceki aradığımı görmedimi
bidaha aradı bu sefer çaldı meşgule attı
eşim cıldırdı kasten açmıyor derdi ne bunun şimdi dedi
evi aradı annesiyle konusmak için evin telefonuda çalıyor açılmıyor
bayramın 1. günü evde olmamaları imkansız
evide açan olmadı ben telefonun fişini çekmelerinden şüphelendim
sonra eşim abisini aradı edi böyle böyle babamın derdi ne telefonu ne diye açmıyor
oda 1 ay önceki olayı anlattıeşimin babaannesi vefat etti bunu bize1 hafta sonra söylediler
1 hafta sonra kayınbaba eşimi arıyor babaannen öldü diyor eşimde haklı olarak neden şimdi söylediklerini
öldüğü zaman haber etseydiniz niye 1 hafta sonra söylüyorsunuz diye hayıflanıyor
kayınababda zaten cinstir sanamı soracam ne zaman haber edeceğimi haberin olsa zaten gelemezdiin
ne halin varsa gör diye telefonu eşimin yüzüne kapatıyor....
taaa 1 ay önceki olaydan ki olay denmez çocuklar güler bu druruma
gurbetten arayan oğlunun telefonunu açmıyor
hiçbir kaynana kayın baba sonunu düşünmüyor
bunlar yaşlandıklarında halimiz nice olur demiyorlar atıp tutuyorlar
benim bayramımımdada bunlar yaşandı acaba orda olsaydık neler olurdu tahmin etmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?