Bayram Geliyor.. KV ile konuşmalı mıyım?

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhaba kızlar,

Kv ile konuşmayalı 3. haftamız. Bi önceki konumda bahsetmiştim. Bazı konular olmuştu. Şu ana kadar aklıma gelmemişti ama bayram geliyor. Konuşmalı mıyım konuşmamalı mıyım.. Çünkü iftirasını sindiremiyorum. Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Teşekkürler.

Neden konuşmadığınızı merak ettim.

Ya sanırım "büyü" ile ilgili konu açmak yasakmış. Tekrar etmek istemedim o yüzden.. Ama konumuz buydu.. Kendisine sürekli büyü yaptığımı söyleyip eşimle aramı bozmaya çalıştı ve kavga çıkarttı.. O günden beridir konuşmuyorum..

Hala ayni evdemisiniz? Eger öyleyse, bayramda elini öpüp cekilirsiniz kösenize, büyüktür sonucta, bide biraz piskolojikmen rahatsiz heralde, muhattap olmayin, sayginizi kaybetmeyin...:ssz:

Merhaba kızlar,

Kv ile konuşmayalı 3. haftamız. Bi önceki konumda bahsetmiştim. Bazı konular olmuştu. Şu ana kadar aklıma gelmemişti ama bayram geliyor. Konuşmalı mıyım konuşmamalı mıyım.. Çünkü iftirasını sindiremiyorum. Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Teşekkürler.
Bayramds küslük olmaz. Inanciniz nedir bilmiorum ama islamiyette bir müslümana 3gun kus olmak be yakışmaz. Hele de sizin büyügünüz, esinizin annesi bence hic gerek yok. Yani can ciger kuzu sarmasi olmak zorunda degilsiniz. Elini opun bayramlasin kafidir. Hem esiniz hem kvniz mutlu olur eminim.

Biliyorum küslük olmaması gerektiğini.. Ama zaten kendisi senin adını bir daha ağzıma anmam diyerek konuşmamaya başladı bende ısrar etmedim açıkçası.. Ayrıca iftirayıda hazmedemedim.. Yerimde olsaydınız yapmadığınız bir şey için hele ki müslüman bir insan olarak büyü ile suçlansaydınız o anki tavrınız ne olurdu bilmiyorum.. Ben kaldıramadım.. Evet bayramda elini öpüp kenara çekilmek istiyorum.. Ama bunu yaptığımı söylediği şeyi kabullenmişim gibi algılamasını da istemiyorum..

Biliyorum küslük olmaması gerektiğini.. Ama zaten kendisi senin adını bir daha ağzıma anmam diyerek konuşmamaya başladı bende ısrar etmedim açıkçası.. Ayrıca iftirayıda hazmedemedim.. Yerimde olsaydınız yapmadığınız bir şey için hele ki müslüman bir insan olarak büyü ile suçlansaydınız o anki tavrınız ne olurdu bilmiyorum.. Ben kaldıramadım.. Evet bayramda elini öpüp kenara çekilmek istiyorum.. Ama bunu yaptığımı söylediği şeyi kabullenmişim gibi algılamasını da istemiyorum..

eşin ne diyor görüşmemene

ben olsam görüşmem, kadın paranoyak bugun onu der yarın başka bişey der

Algilamaz meraklanmayin. Ama üzerinize düşeni yapin ki yarin birde önünüze bayramda bi elimi bile opmedi demesin.

eşin ne diyor görüşmemene

ben olsam görüşmem, kadın paranoyak bugun onu der yarın başka bişey der

Açıkçası eşim benim yanımda çünkü öyle şeylerle işim olmadığını biliyor. Kendisi daha çok bunaldı.. Üzülüyor annesinin böyle şeyler yapmasına.. Konuşmamam konusunda karşı çıkmıyor açıkçası..

Konuşmak istemiyorsan konuşma. Çünkü değişmeyecek. Sen gittiğinde tekrar eskisi gibi olacak..

Algilamaz meraklanmayin. Ama üzerinize düşeni yapin ki yarin birde önünüze bayramda bi elimi bile opmedi demesin.
Evet bu düşüncene katılıyorum.. Bende öyle düşünüyorum.. Ama içimdeki duyguları dizginlemem gerekiyor.

Açıkçası eşim benim yanımda çünkü öyle şeylerle işim olmadığını biliyor. Kendisi daha çok bunaldı.. Üzülüyor annesinin böyle şeyler yapmasına.. Konuşmamam konusunda karşı çıkmıyor açıkçası..

dertsiz başına dert mi arıyosun o zaman arkadaşım, eşinde seni destekliyosa neden tekrar görüşüp, başa sarcaksın ilişkiyi, bu tip insanlar düzelmez, görüşmemek en güzeli

Merhaba kızlar,

Teşekkürler.

çok ama çok resmi bir şekilde
konuşabilrsin
iyi bayramlar
bayramınızı tebrik etmek için aramıştım
nasılsınız...
gibi

ben ömür boyu barışmayacağım sen barış bari boşver büyüklük sende kalsın cnm:KK52:

Aslına bakarsan 1.5 yıldır yüzüme gülüp arkamdan eşime konuştuğunu biliyorum. İlk defa yuzume karşı böyle çirkin şeyleri söyleyince midemde geniş olmayınca kaldıramadım.. Bir yanım hadi büyüklük sende kalsın diyor.. Bir yanımda ertesi gün yine aynısı olacak diiyor. Çunku nasıl gelmiş öyle gider..

eşinizle yarım saat dahi olsa gidip bayramlaşıp dönmenizi tavsiye ederim ..
sonuçta kocanızın annesi .. dargınlıktan yana değilim ..

çok ama çok resmi bir şekilde
konuşabilrsin
iyi bayramlar
bayramınızı tebrik etmek için aramıştım
nasılsınız...
gibi

Şöyle ki biiz şubat ayına kadar aynı evdeyiz. Şubatta taşınıyoruz.. Belki bu yorumlarınızın rengini değiştirebilir.. Ayrı evde olduğumda telefonda iki dk konuşmak sıkıntı oluşturmaz.. Ama 3-4 ay daha aynı evdeyiz bazen tahammül sınırımı aşıyor olanlar.

bi kere böyle insanlar sen ne kadar saygılı davransa gözünün üstünde kaş var diye söylicek bişey bulur. Ama eşin bayramlarda illaki görüşeceği için kaynanan meydanı boş bulacak sırf bu olmasın diye bayramdan bayrama görüşebilirsin, ama resmiyeti korumak zor olduğundan sadece bayramlarla sınırlı kalmama durumu yüksek olsuğundan görüşmesen daha iyi. İki bir birini sevmeyen insan neden görüşmek zorunda ki
sanırım sen görüşmek istiyorsun ben öyle algıladım, nasıl içine siniyorsa öyle yap derim

Back
X