- 9 Şubat 2013
- 479
- 199
- 123
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramds küslük olmaz. Inanciniz nedir bilmiorum ama islamiyette bir müslümana 3gun kus olmak be yakışmaz. Hele de sizin büyügünüz, esinizin annesi bence hic gerek yok. Yani can ciger kuzu sarmasi olmak zorunda degilsiniz. Elini opun bayramlasin kafidir. Hem esiniz hem kvniz mutlu olur eminim.Merhaba kızlar,
Kv ile konuşmayalı 3. haftamız. Bi önceki konumda bahsetmiştim. Bazı konular olmuştu. Şu ana kadar aklıma gelmemişti ama bayram geliyor. Konuşmalı mıyım konuşmamalı mıyım.. Çünkü iftirasını sindiremiyorum. Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Teşekkürler.
Biliyorum küslük olmaması gerektiğini.. Ama zaten kendisi senin adını bir daha ağzıma anmam diyerek konuşmamaya başladı bende ısrar etmedim açıkçası.. Ayrıca iftirayıda hazmedemedim.. Yerimde olsaydınız yapmadığınız bir şey için hele ki müslüman bir insan olarak büyü ile suçlansaydınız o anki tavrınız ne olurdu bilmiyorum.. Ben kaldıramadım.. Evet bayramda elini öpüp kenara çekilmek istiyorum.. Ama bunu yaptığımı söylediği şeyi kabullenmişim gibi algılamasını da istemiyorum..
eşin ne diyor görüşmemene
ben olsam görüşmem, kadın paranoyak bugun onu der yarın başka bişey der
Evet bu düşüncene katılıyorum.. Bende öyle düşünüyorum.. Ama içimdeki duyguları dizginlemem gerekiyor.Algilamaz meraklanmayin. Ama üzerinize düşeni yapin ki yarin birde önünüze bayramda bi elimi bile opmedi demesin.
Açıkçası eşim benim yanımda çünkü öyle şeylerle işim olmadığını biliyor. Kendisi daha çok bunaldı.. Üzülüyor annesinin böyle şeyler yapmasına.. Konuşmamam konusunda karşı çıkmıyor açıkçası..
Merhaba kızlar,
Kv ile konuşmayalı 3. haftamız. Bi önceki konumda bahsetmiştim. Bazı konular olmuştu. Şu ana kadar aklıma gelmemişti ama bayram geliyor. Konuşmalı mıyım konuşmamalı mıyım.. Çünkü iftirasını sindiremiyorum. Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Teşekkürler.
ben ömür boyu barışmayacağım sen barış bari boşver büyüklük sende kalsın cnm![]()
çok ama çok resmi bir şekilde
konuşabilrsin
iyi bayramlar
bayramınızı tebrik etmek için aramıştım
nasılsınız...
gibi