Bayram gözümde büyüyor

O kadar kıymetli oğulları varsa paralarıyla birlikte koyunlarına alıp uyusunlar.

Ablacım,
'lafta affettim ama içim affetmedi.
Aynı evde iki yabancı gibiyiz',
şeklinde evlilik olmaz,yürümez.
Bir karar verin.
Ya devam ama düzgünce devam,
Ya da tamam,burda yollarımız ayrılıyor,deyin.
Ondan sonra da kararınızın arkasında durup,
gerekeni yapın.

Sizi kınamıyorum,eleştirmiyorum da.
İnsan,bu tip sıkıntılı durumların içinde kalınca,
hem bedensel sağlığı,hem de ruhsal dengesi bozuluyor ve sağlıklı düşünemiyor.
Başkasına rahatça verdiğimiz akılları,
kendimize gelince uygulayamıyoruz bazen.

İmkanınız varsa psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
İçgörü kazanmanıza ve daha sağlıklı düşünmenize faydası olur.
Allah yardımcınız olsun.

Ben neden bayramda onlara gitmek zorunda olduğunuzu anlayamadım..
Kesinlikle gitmek zorunda değilsiniz..
Ayrıca işiniz varmış, ne diye uzatıyorsunuz bir an önce kurtulun onlardan

Salaklık değil estağfurullah.
Burda çok konu okuyoruz korunuyordum ama hamileyim diye. O yüzden yazmıştım.
Biliyorum ama bizim aramızda cinsellik yok denecek kadar az olduğu zamanlarda da önlemimi alıyorum böyle bir evliliğe çocuk yapmak çocuğa büyük haksizlik

Destek aldık beni depresyona sokacak kadar önemsediğim bir insan değil kendisi ama duygusal davranamam hem çocuğum için hem de doğuya gitmek istemiyorum oni asla affetmedim affedecegimi de zannetmiyorum.Ha şunu da yapmıyorum her dakikayı sen beni aldattın ailen şunu yaptı diyerek geçirmiyorum madem çocuğum için kaldım mutlu aile ortamı sağlamak zorundayım ama doğru zaman geldiğinde arkamı dönüp gideceğim o zamana kadar geçen süreyi sıkıntılı geçirmek istemiyorum

Ben neden bayramda onlara gitmek zorunda olduğunuzu anlayamadım..
Kesinlikle gitmek zorunda değilsiniz..
Ayrıca işiniz varmış, ne diye uzatıyorsunuz bir an önce kurtulun onlardan
Türk toplumu bunu kaldıramaz biliyorsun

Boşanacağım göreceksiniz

Peki bunu nasıl başaracaksınız?
Sıkıntılı durum istemiyorsanız o bayram ziyaretine gitmek durumundasınız.
Aşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık durumu.

Peki bunu nasıl başaracaksınız?
Sıkıntılı durum istemiyorsanız o bayram ziyaretine gitmek durumundasınız.
Aşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık durumu.
Valla tavrimi koymayı düşünüyorum bu konuyu acarsalar ben de konuşurum ha baktım eşim yine arkamda değil yine onların tarafında bu sefer yapamadığım şeyi yaparım gözüm hicbir şeyi görmez çünkü ben de hiçbirinin 2. Bir kredisi kalmadi

Hani çoçugun için bosanmiyordun. Simdi etraftan dolayimi bosanmiyorsun? Yani kusura bakma fakat kendi aklin fikrin yokmu? Insanlarin ne dediklerine göremi hayatini sekillendiriyorsun?

Istersen burda oylamaya çikar, daha fazla kisi "bosan" diye oy verirse, bosanin. Bosanma cikarsa, bosanma ve bu aileyi çek.

Yani su cümleler ile sanki dalga geçiyorsunuz buralar ile. Ne diyeyim. Bu kocayi çekiyorsan, aileyide çekeceksin.

Bu adamı kaybetmekten korkmuyorsan ,onun duygu ve düşüncelerini onemsemiyorsan ailesine gitmene bile gerek yok ki! Gitmezsen ne yapar seni bosamakla mi tehdit eder?

Bosanacak olsaniz o gun kayinvalide kayinpederi cagirip bosanacagim demek yerine evden giderdiniz. Annesi babasi esinize ayar versin diye dusunmussunuz ama ters tepmis. Buna ragmen barismissiniz. Bunu hazmedemiyorsunuz

Öncelikle uzun, duyarlı ve yapıcı mesajınız için teşekkür ediyorum.Gercekten boşanma çok radikal bir karar ve toplum özellikle de aileler kaldıramıyor ama bir anlık göz karartma olacak sanırım bende bekliyorum hala ne zaman gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…