• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram hediyesi

bizdede olur böyle küçük hediyeleşmeler.ama kendi tarafımda :) teyzemler dayımlar mutlaka küçük bişiler hediye ederler.bende yeğenlerime falan alırım.eşimin tarafındanda sadece kvalideye .hediyeleşmek güzel bişeydir ama hediye istenmez kayınvalideniz bunu bilmiyor sanırım.

malesef öyle onlara alınca kendi tarafıma da alıyorum bu sefer dünya kadar açılıyoruz bayramlarda..
söylüyorum anlamıyor uygun yollu tabak bardak vs alalım dedim tekrar bu sabah teyzelerine çay şeker alacakmış ben kendiminkilere istersem alacakmışım öyle dedi sinirlendim kapattım :( annesi oradan şunu alın bunu alın diye söylüyor o da dinliyor

​Eşiniz teyzelerine çay ve şeker mi alacakmış çay ve şeker bizde cenazelerde alınır bayramlarda alınmaz.

Bazen kvler sasiriyor olmalilarki , bazi seyleri cok abartiyorlar, kendi taraflarina gelince herseyin en iyisini yapmanizi beklerler. Aman( desinler) bak bak gördün mü bunu almis sunu almis gösteris yaptiriyorlar resmen. baska bisey degil. Allah yardimcin olsun cnm

Köyde mi oturuyorlar ? Benim babamın ailesi köyde yaşıyordu biz alırdık herkese çikolata vs. Ama havlu fln almazdık

malesef öyle onlara alınca kendi tarafıma da alıyorum bu sefer dünya kadar açılıyoruz bayramlarda..
söylüyorum anlamıyor uygun yollu tabak bardak vs alalım dedim tekrar bu sabah teyzelerine çay şeker alacakmış ben kendiminkilere istersem alacakmışım öyle dedi sinirlendim kapattım :( annesi oradan şunu alın bunu alın diye söylüyor o da dinliyor

Hediyeleşmek güzeldir ama eşinizin ve kayınvalidenizin tavrı hoş değil...

ben genelde bi yere gittigim zaman illa yanimda kucukte olsa bi paket cikolata, biskuvi vs alir giderim...ama bu tarz seyler zorunlu olmamali...bunu esinin anlamasi gerek..bayramda bence en uygun hediye kendi yaptigin bi tatli vs olabilir..ben olsam oyle yapardim..daha ucuz olur mu bilmem ama arada bir yaparim zamanim olursa..kendi yaptigim bir pasta, kurabiye filan gotururum...

ben genelde bi yere gittigim zaman illa yanimda kucukte olsa bi paket cikolata, biskuvi vs alir giderim...ama bu tarz seyler zorunlu olmamali...bunu esinin anlamasi gerek..bayramda bence en uygun hediye kendi yaptigin bi tatli vs olabilir..ben olsam oyle yapardim..daha ucuz olur mu bilmem ama arada bir yaparim zamanim olursa..kendi yaptigim bir pasta, kurabiye filan gotururum...

Bende boş elli gitmeyi sevmem neresi olursa olsun. Bu şekilde diretme olunca üzülüyorum. Birine alsan birine almasan olmuyor. Sen gönlünden kopuyor bir şey almaya kalkıyorsun ama onların isteklerinin ardı arkası kesilmiyor.

Biz her iki aile ile de aynı şehirdeyiz
Birer paket çikolata alıp bayram ziyaretine gidiyoruz
Daha ne olsun :37:
Kişisel hediyeye lüzum yok hem sonu da gelmez
Bayramın amacı büyükleri ziyaret etmek değil midir ?

Back
X