Bayram kavgası!! yerimde olsanız ne yapardınız?

Bayramda tipik erkek hareketleri. Kendi ailesinin yanında olunca sesleri çıkmaz kızın ailesinin yanına gidilmek istenmez, gidersede burnundan getirir surat yapar...
Konuda haklısın nasıl konuşuldu ise sen o sekilde hareket etmissin bu sekilde tepki vermen cok normal. Esin hadi diyelim fikir değiştirdi bunu sana sorması fikir alması ne yapalım bu sekilde yapalım mı demesi gerek.
Adam kendi çalıp kendi oynuyor. Tipik anne oglunun tarafını tutmus ne olursa olsun gelin suçludur zaten.
Oglum erken çıkın da diyebilir dogru söylüyor çocukla zor diyebilir ama iste o tarz insanlar cok az.
Canını sıkma surat asıyorsa sende as.
Bayramı zehir mi edecek sabah gidelim dedin diye.
Zehir ediyorsa sende hic uzerine gitme ilgilenme.
Konusma .
Erkekler biz aman bayram bisey demeyelim ele güne karşı dedikce daha da kendilerini üst görüyorlar.
Konunda haklısın.
+1

Seni geçtim insan kendi evladını hiç mi düşünmez ,o arabada ağlarken nasıl konsantre olup araba kullanicak ?

Halini çok iyi anlıyorum uyku problemi olan cocukla hayat zor bizde ilk zamanlar uykusuna göre yola çıkardık ya da evde olurduk

Hiç bir şey söyleme yokmuş gibi davran ,seni insan yerine koymayani sende koyma

acaip kavgalıyız ğitme işi yarına kaldı,annemlerin orda mutsUzsun gibi geldi o yüzden seni görmezden geldim dedi :/ olaya bak.. cok kırgınım seninle aynı çatıda durmak istemiyorum git dedim gitti

Umursamayın derim net..erkekler çok umursanmaya gelmiyor. Eğer umursamazsanız trip yapacak bişe de kalmaz

Hele yoldaysanız hiç tartışmalar girmeyin aranızda gerginlik olacak haliyle bu ailenize yansıyacak yansıtacaktır daha çok üzüleceksiniz olmamış gibi davranın bayramdan sonra eve geldiğinizde bu konuyu konusabilirsiniz.

Back
X