Bayram kıyafetlerimiz neler olacak

meybie

ikiz anne adayı
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
442
1
96
Bursa
kızlar bayram geliyor.bayramda neler giyeceksiniz.henüz alışveriş yapmadım.hem fikir olur.resimli olursa dahada hoş olur...hihoyyyt

canım resim çekemedim foto.makinesinde yer kalmadıgı için.. :ecrin_bebek:
bayramda siyah şalvar elbise giyicem,altına ayakkabı olarak burnu azcık açık topuklu siyah ayakkabı,
siyahı gümüş renkle kombine edicem;gümüş renk taşlı saat,gümüş rengi uzun inci kolye,gümüş inci küpe..kaydirigubbakcemile2 saçlarımıda ya maşa yaparım yada düzleştiririm : )

başka bi başlıkta paylaşmıştım ama buraya da ekliim dedim :lepi:ben de bunları giyicem..ama bu ayakkabıyı evde giyicem dışarda siyah topuklu..a.s saçlarımı ben de ya maşa yada düzleştiricem :dance:

canım resim çekemedim foto.makinesinde yer kalmadıgı için.. :ecrin_bebek:
bayramda siyah şalvar elbise giyicem,altına ayakkabı olarak burnu azcık açık topuklu siyah ayakkabı,
siyahı gümüş renkle kombine edicem;gümüş renk taşlı saat,gümüş rengi uzun inci kolye,gümüş inci küpe..kaydirigubbakcemile2 saçlarımıda ya maşa yaparım yada düzleştiririm : )

harika bi kombin canım..eminim çok şık olacaksın..hihoyyyt

başka bi başlıkta paylaşmıştım ama buraya da ekliim dedim :lepi:ben de bunları giyicem..ama bu ayakkabıyı evde giyicem dışarda siyah topuklu..a.s saçlarımı ben de ya maşa yada düzleştiricem :dance:

çok hoş bi seçim canım.ama saçlarına maşa çok daha hoş durur.ayrıca elbisene uygun olarak kemerde kullanabilirsin...alkisalkisalkis

bencede çok hoş kıyafetin ben bir türlü karar veremedim ne alacağıma ..

Back
X