Bayram mesajı atan eski sevgili

hanımlar merhaba,
üç ay önce sevgilimden ayrıldım. üzerinden 15 gün geçmeden beni her yerden engelledi, sonra hemen yeni bir sevgili yaptı. yani, muhtemelen benle sevgiliyken yedek olan oyuncuyu oyuna soktu ya da beni aldattı...

soruma geleyim, ilişkide bağımlı ve ona muhtaçmışım gibi bir imaj çizmedim. tam tersi, umursamaz takıldım. bu beyefendi 15 gün önce o kızla ayrıldı ve bayram gecesi saat üçte bana mesaj attı. bende numarası falan kayıtlı değil bu arada. bayramımı kutluyor güya. ben de derhal engelledim. acaba okkalı bir laf mı etseydim ya da tebriğini kabul mü etseydim? olan olmuş demeyin lütfen, bu ilişkinin yaraları yeni yeni iyileşiyor bende...
Benim de eski sevgili değilde eski flörtüm :))) bayram mesaji atmış gece 3 e yakın gece 3 de seçiyorlar demekki saati 😂sabah gördüm mesaj herkese atılmış sanırım hazır çok saçma bir mesajdi yazmadim aradan bi on saat geçti sanırım bende iy bayramlar yazdım sonuçta bayram ayıp olmasin diye biz hala selamlasiyoruz ama görünce aramızda öyle bi kindarlik felan yok.Ama siz çok iyi yapmişsiniz mantikli bende kötü ayrılmış olsaydım öyle yapardim

o kadar aptalım ki onu iyi birisi sanmıştım... yanılmışım
Kendini suclama. Hayat buyumemiz icin hepimizin karsisina boyle 5 para etmezleri nedense bir kez olsun cikariyor. Aptal degilsin. Ikinci kez ayni kisiyle ayni hatayi yapinca asil o zaman kız kendine. Ilk defa olmus birsey aptallik degildir, hatadir. Tecrube oldu sana da. Bosver unut gitsin.

Back