Bayram mesajı atan eski sevgili

Ben engellemezdim. Engellemek bile onu umursamak anlamına geliyor. Mesajı okumazdım açıkçası ama çevrimiçi olurdum full açmazdım. Mesajını açmadan silerdim. Gereksiz.
muhtemelen engellediğimi farketmedi çünkü numaramı daha silmemiş. profil fotoğrafım, durumum falan hep gizli olduğu için sadece görüldü attığımı düşünebilir. şayet başka bir mesaj yazmadıysa

muhtemelen engellediğimi farketmedi çünkü numaramı daha silmemiş. profil fotoğrafım, durumum falan hep gizli olduğu için sadece görüldü attığımı düşünebilir. şayet başka bir mesaj yazmadıysa
Baska bi telefondan baktınız mı? Bilgileri, fotoğrafı herkese mi açık? Eğer tabi herkese açıksa insan anlayamıyor silip silmediğini. Fakat kapalıysa tabi silmemistir. Çünkü engellendiğinin farkında olsa bile bazı insanlar öyle kolay kolay silmiyor. Çünkü bunun sms’si var, araması var:) bip uygulaması var. Var oğlu var yani:) bu tip kisiler öyle silmeyi dikkate almazlar nerden ekmek cıkar hesabı. Engellemek yerine görmezden gelseydiniz daha iyi olurdu. Kafası bir güzel bulanırdı.

hanımlar merhaba,
üç ay önce sevgilimden ayrıldım. üzerinden 15 gün geçmeden beni her yerden engelledi, sonra hemen yeni bir sevgili yaptı. yani, muhtemelen benle sevgiliyken yedek olan oyuncuyu oyuna soktu ya da beni aldattı...

soruma geleyim, ilişkide bağımlı ve ona muhtaçmışım gibi bir imaj çizmedim. tam tersi, umursamaz takıldım. bu beyefendi 15 gün önce o kızla ayrıldı ve bayram gecesi saat üçte bana mesaj attı. bende numarası falan kayıtlı değil bu arada. bayramımı kutluyor güya. ben de derhal engelledim. acaba okkalı bir laf mı etseydim ya da tebriğini kabul mü etseydim? olan olmuş demeyin lütfen, bu ilişkinin yaraları yeni yeni iyileşiyor bende...
Yanlış hiçbir şey yok yapılmasını gerekeni yapmışsın tebrik etmeye geldim 👍🏻❤️❤️❤️

Baska bi telefondan baktınız mı? Bilgileri, fotoğrafı herkese mi açık? Eğer tabi herkese açıksa insan anlayamıyor silip silmediğini. Fakat kapalıysa tabi silmemistir. Çünkü engellendiğinin farkında olsa bile bazı insanlar öyle kolay kolay silmiyor. Çünkü bunun sms’si var, araması var:) bip uygulaması var. Var oğlu var yani:) bu tip kisiler öyle silmeyi dikkate almazlar nerden ekmek cıkar hesabı. Engellemek yerine görmezden gelseydiniz daha iyi olurdu. Kafası bir güzel bulanırdı.
baktım baktım. silmemiş numaramı. bugün yarın siler dengesiz bi tip zaten. ben direkt "benden uzak dur" mesajı vermek istedim :)

hanımlar merhaba,
üç ay önce sevgilimden ayrıldım. üzerinden 15 gün geçmeden beni her yerden engelledi, sonra hemen yeni bir sevgili yaptı. yani, muhtemelen benle sevgiliyken yedek olan oyuncuyu oyuna soktu ya da beni aldattı...

soruma geleyim, ilişkide bağımlı ve ona muhtaçmışım gibi bir imaj çizmedim. tam tersi, umursamaz takıldım. bu beyefendi 15 gün önce o kızla ayrıldı ve bayram gecesi saat üçte bana mesaj attı. bende numarası falan kayıtlı değil bu arada. bayramımı kutluyor güya. ben de derhal engelledim. acaba okkalı bir laf mı etseydim ya da tebriğini kabul mü etseydim? olan olmuş demeyin lütfen, bu ilişkinin yaraları yeni yeni iyileşiyor bende...
En iyisini yapmışsın. Kafanı topla ve iyileş

En dogrusunu ve en içe oturan hareketi yapmışsın.Yok sayilmak kadar ağır tavır var mı ? Hakaret etsen vay amma içine oturmuş yaptiklarım diyecekti

Boşta kalmış aranıyor işte
O kızdan ayrılmasaydı bayram falan umursamazdı
Boşver iyi yapmışsın
Seninle bu şekilde ayrılan biriyle dost kalamazsın

tek kelam bile etme. boşta kaldığı için bayramlaşıyor.
yazacağın en okkalı lafı bile anlamaz. bu sefer hırlaşarak iletişim kurmaya çalışır. çünkü onu bile iletişimdeyiz zanneder.
en güzeli yoksay, cevap verme, görme, umursama.
hiçbirşey yoksayman kadar etkili olamaz.
hiçsin.

Cevap vermemeniz, döşeyeceğiniz her türlü laftan daha çok canını yakar emin olun. Yoksun, etkisizsin demenin güzel bir yolu bu ve süper ego sarsıcı. Oysa laf etseniz, iyi kötü hala bana karşı bir şeyler hissediyora kadar gider o durum. Sallayın, önünüze bakın.

cayiciyorum cayiciyorum konu sahibi, şu anda venüs retro, o sebeple eski sevgilinin bir şekilde iletişim kurmaya çalışmasına şaşmamak gerek. İletişime girmeyin, görmezden gelin.

Back
X