- 22 Kasım 2010
- 11.281
- 20.168
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
8 aylik evliyim.esim Ordu'lu.esimin Ordu 'da yaşayan teyzesi ne zamandir bizi evine davet ediyordu.biz de bayrami firsat bildik ve onu ziyaret edelim dedik. Ben ilk kez Ordu'ya gidecegim.Teyzesiyle ve Ordu'daki diger akrabalarla dugunden sonra ilk kez ev ortamında bir arada olacagim. Biraz heyecan yaptim acikcasi :) Ordu lular hamarat gelin mi severler, bayram adetleri nedir vs hic bilmem. Acikcasi ben hic bayram adetinden vs anlamam, annem babam ayri.Çekirdek ailemizde böyle günlerde cok da farkli bir sey yapmazdik. Bayram yenegi vs hazırlamam beklenir mi, butun bayram ordaki bütün akrabalari tek tek gezmemiz mi gerekir pek bilemiyorum. Esim de sag olsun canimiz ne isterse onu yapariz diyor ama oraya gidince is öyle olmuyor tabii. Acikcasi Karadeniz e ilk kez gidiyorum, bu gece yola cikacagiz, bir hafta kalacagiz.Ilk gunleri akrabalarla geçirdikten sonra yakin bir ili de gezmek istiyorum Samsun veya Rize gibi. Bir gece kalmali olabilir. Ama teyzeye ayip mi olur acaba? Belki de bunlarin hepsi esimin cevaplamasi gereken sorular ama esim rahat bir insandır, akraba vs pek takmaz acikcasi. Ona ayak uydururken teyzesine ayıp etmek istemem. Gezme/ akraba ziyareti dengesi ne olmali? Hamaratlikla alakasi olmayan biri olarak Ordu lu bir ailenin evinde nasil davranmaliyim sizce? :)