Bayram öncesi misafir

Bence bayram ile alakasi yok kendisinin. Yurtdisinda olupda bayramdan haberi olmamasi imkansiz.
Niye dersen ,avrupada dogdum,hala burdayim. Hic bir zaman bayramdan habersiz olan birine rastlamadim. Unutmak imkansiz

Biz gidecek olursak musaitmisiniz diye ariyoruz.

Edit: tahmin ettigim gibi bayram ile pek alakasi yokmus konu sahibinin 🤭
Merhaba, yukarda bahsettigim gibi kücük bi ailem vardi. Smdi evliyim ama hala kücük aileyiz. 7 yil oldu kimse bayram kutlamaya gelmedi bizde gitmedk, akrabalarimiz yok. Annem alt katlmda oturuyor ama mesela annemde hazirlik yapmyor. Bende anneme bile bayramlasmaya gidemiyorm. Hersey ailede bitiyor. Öyle görmedik oyüzden pek aramiyoruz. Tabi bayrami biliyoruz mesela dün aksam annem söylemese, ben sosyalmedyadqn görücektm. Ama özel hazirlik yapmiyorm acikcasi

Aynen bunuda cok düsündm😂 ama korkuyrmda daha cok bana dadnirlarsa bu kez diye. Ama düsünyrm öncesnde defalarca gwlip beni davrt etmemeleri. Hamileyken reddettgmdw bile neyms bizi özlemisler. Bizi özlediysen hazirligini yyaparsn ben gelirim size. Ama nerde. Üstelik yasi benden kücük. Ben hizmet etmicem artik orasixkesin
gidecekleri yerlerimi yok ne simdi evine gelip bir inceliyordur onlarda kendine yer ariyorlar cok sikiliyorlar demekki o zaman takma bosver birgün usanirlar

Sonradan hatayi anlamis geliyorlarmis gibi geldi bana. Yada üc dört hafta önc esimin isyerine gittiklrinde , esim illaki bize de gelin yaptiysa, ondan gwlms olabilirler. Lakin kadin bana yazardi eskiden gelicz diye. Smdi esi esime yaziyor. Madem öyle bende kendi isime bakarim. Hala gitmedim. Anneme esim cay demle demis. Cay demlemeye mecalin yoksa, neyine senin misafir kabul etmek. Bu arada bu söz konusu misafirde kayinvalidemin dayisinin oglu.
Ne münasebet anneniz neden çay yapıyor? Eşinizin eli kolu mu yok. Çay da koyamıyorsa ne demeye misafir çağırıyor deli midir nedir🙄

gidecekleri yerlerimi yok ne simdi evine gelip bir inceliyordur onlarda kendine yer ariyorlar cok sikiliyorlar demekki o zaman takma bosver birgün usanirlar
Bence beni zamaninda kalacak otel olarak kullandilar. Arabaya atlayip gezip görecekleri yer. Ama kendileri cagirmasn ohh. Yakinda 2. cocugumda krese basladiginda bende ise gidiyor olacagm ve cocuklarla sade bir hafta sonum olacak. Zaten zamanm olmayacak. Hafta sonunda gelseler kahve yaparm yanina bi kek tamamdr. Ben artik anladm kimse hizmet etmeye degmiyor cevremde, genelde kullaniyorlar.

Ne münasebet anneniz neden çay yapıyor? Eşinizin eli kolu mu yok. Çay da koyamıyorsa ne demeye misafir çağırıyor deli midir nedir🙄
Evt durumum vahim. Annem bana cocuklar icin yardm ettigi yetmiyor gibi. Evimde esmin yapmasi gerekenleri annem yaptigi yetmemis gibi birde annemden cay istemesi. Okdr sogudum ki esimden. Bosanmak bana cok zor geliyor. Ben de bosanma ailede büyüdüm. Birgün ipleri kirmayi bekliyorm ama bu ipler bi baskasi icin olmasin istiyrm

Kafam okadr allak bullak ki. Smdi yüzmedeym kizimi getirdm. Dönüste alirmsn yazdm arabayla. Gelecekmi bilmyrm. Gelmezse tam ipler kopacak

Beni alip restorana götürcek. Beni al demeseydim keske. Ona da gelme beni alma eve gitcm diyemedim. Aglamak istiyorm. Kendi kazdigim kuyuya düstüm

Beni alip restorana götürcek. Beni al demeseydim keske. Ona da gelme beni alma eve gitcm diyemedim. Aglamak istiyorm. Kendi kazdigim kuyuya düstüm
Kardeşim kaç yaşında insansın neden istemediğin şeyleri yapıyorsun. Gelmiyorum ağrım var eve geçiyorum de. İlla kavga gürültü mü lazım, normal bir sekilde müsait değilim size afiyet olsun de evine geç.

Kardeşim kaç yaşında insansın neden istemediğin şeyleri yapıyorsun. Gelmiyorum ağrım var eve geçiyorum de. İlla kavga gürültü mü lazım, normal bir sekilde müsait değilim size afiyet olsun de evine geç.
Benimle küs sandim ve böyle birsey isteyecegini düsünmedim. Soradan anladim ki onlara ayip olmasin diye yapiyor bence.

Yurt dışında mi yaşıyorsunuz? Nasıl iki. Saat önce öğrendiniz bayram olduğunu? Ayrıca bayramda çalışma dişçi varmı yada kurslar açık mı?

Ayrıca yarın işiniz varsa müsait değilim diyebilirsiniz?

Bayramda aranıp gitmek mantıklı evde misafir olabildi yada dışarda olabilirler.
İnsan yurt dışında yaşasa bile bayram olduğunu nasıl bilmez ki ya 😂

Ya ben “size geleceğiz” olayını anlamıyorum.
Görüşmek isteyen kendi evine davet etsin size geliyoruz ne
Temizlik yemek hazırlık vs vs yani bin türlü zahmet
Konu sahibinin dediğine göre onlar küçükmüş galiba o yüzden kendileri gitmek istedi bayramda.

Kocasi esimin akrabasiydi o vesileyle görüsür olmstk. Hic beni cagirmazdi. Hep kendileei gelirdi ve ben cok. Iyi agirlardim onlari. Ikinci cocuguma hamileyken, bulantidan dolayi yermden kalkamiyordm yemek bile pişirmiyorum. Bana yazdi. Durumum anlattm. Ertesi gn bana yazdi . Aslnda biz size gelmek istemistk ama sen durumn iyi degl diye soramadim dedi, ama gelrsek sen kabl edersen herseye yardm ederm falanndddi, bende iyi olmadimi baska zaman geleblrsnz dedm. Ama bu konusmanin öncesnde bana, eger kabul etmrzsen hic sorn degl. B i z aileyiz. Gelsekde ben herseyi yaprm falanndemisti. Ama kabl etmedim. Ozamandan beri cocugum oldgnda bile yazmadi. Ki normalde yazardi hep hal hatir sorardi. Cocugum dogdu 2 aylikken geldiler( ben esi icin geldni düsünyrm ) gecenlerdede bizim bu traafa tatile gelmsler üc gn. Dönüste eslmi arayip isyerine gitmisler. Bende esime kirildigimi söyledm. Esim de bana bagirdi ne istiyorsn sen. Benden falan diye. Smdiee iste iki sene sora direk bayramda gelellm demsler esime güya. Esim bilincli arayip davet etmediyse
Abartmiyor musunuz? Bayramda kapiya gelen misafire gelme denilmez cok zor durumda degilseniz. Bu kadar kin tutmayi anlamiyorum ben. Yurt disinda misiniz? Yuzme kursu, disci falan acik degildir ki zaten.

Ben istemiyorum diyemeyen insana çok sinir olurum ya kusura bakma bir şey yazamicam sana. Kolay gelsin
Bilmiyorm siz evlimisiniz ama her iliskinin dinamigi farklidir. Ben esime bugün zaten yeterince rest cektim ve bidaha ayni seyi yaparsa ve ayni duruma düsersk evet dedigin gibi yapabilirim belki. Ben istemiyorm deyip gitmesem evet cok daha iyi olurdu ama bazen alttan almak gerekebiliyor o an istemiyorm demek aklima gelmedi de. Böyle birsey teklif edecegide gelmedi aklima. Kaldi ki keske herkes istedgmz gibi olsa, benim yapabildigimi sen yapamazson belki, senin yapabildiginide ben. Bazen bu kdr keskin fikirli olmql iyi bir yol olmayabilir.

Bilmiyorm siz evlimisiniz ama her iliskinin dinamigi farklidir. Ben esime bugün zaten yeterince rest cektim ve bidaha ayni seyi yaparsa ve ayni duruma düsersk evet dedigin gibi yapabilirim belki. Ben istemiyorm deyip gitmesem evet cok daha iyi olurdu ama bazen alttan almak gerekebiliyor o an istemiyorm demek aklima gelmedi de. Böyle birsey teklif edecegide gelmedi aklima. Kaldi ki keske herkes istedgmz gibi olsa, benim yapabildigimi sen yapamazson belki, senin yapabildiginide ben. Bazen bu kdr keskin fikirli olmql iyi bir yol olmayabilir.
Evliyim. Alttan alınacak konu var alınmayacak konu var. Bir yere gitmek istemiyorsam istemediğimi söylerim, bunun için kavga etmeye de gerek yok. Eğer kavga çıkmasından korkuyorsam en kötü disciden çıktım çenem ağrıyor derim, havuzda ayağımı burktum derim eve geçerim ama gitmem. Yani gittiniz ne oldu zaten, sizin onların istemediginizi anlamadılar mi? Ya da eşinizle aranız süper mi oldu? Yoo. Aksine aynı şeylere tekrar zemin hazırlamış oldunuz.

Bebeğim 2 aylıkken geldi demişsiniz de.Zaten bebek biraz büyüsün istiyor anneler artık.Hastalik kalmasın diye.Belki onu düşünmüşlerdir.

Çok kötülükleri de olmamış.Ben sizin yerinizde olsam bı tatlı alırım.yanina kahve ya da çay.Gukeryuzle karşılar bitiririm.hic de gündemine bile sokmam.Amaaaan
duaununceye kadar yarım saat gülümse işte.

Evliyim. Alttan alınacak konu var alınmayacak konu var. Bir yere gitmek istemiyorsam istemediğimi söylerim, bunun için kavga etmeye de gerek yok. Eğer kavga çıkmasından korkuyorsam en kötü disciden çıktım çenem ağrıyor derim, havuzda ayağımı burktum derim eve geçerim ama gitmem. Yani gittiniz ne oldu zaten, sizin onların istemediginizi anlamadılar mi? Ya da eşinizle aranız süper mi oldu? Yoo. Aksine aynı şeylere tekrar zemin hazırlamış oldunuz.
Bu konular esimle okadar uzadi ki. Emin olun 2 cocugum olmasa alttan asla almazdim. Ve bunlar yüzünden daha da kötü olmaya cesaret edemedim. Ama annem anlatti brn yokken yine söylenmis. Misafir geliyo evden gitti falan dems. Annemde anlatmis önceden bildirselerdi diye. Cnkü bayramda bize gelen yoktu hic hazirlik yapmadim hic. Ha yaparmym hazrlk bidaha gelseler yine yapmam. Cok samimi olmam. Bugünde olmadim. Yemek yedik ciktik eve geldik onlarngittiler.

Bu konular esimle okadar uzadi ki. Emin olun 2 cocugum olmasa alttan asla almazdim. Ve bunlar yüzünden daha da kötü olmaya cesaret edemedim. Ama annem anlatti brn yokken yine söylenmis. Misafir geliyo evden gitti falan dems. Annemde anlatmis önceden bildirselerdi diye. Cnkü bayramda bize gelen yoktu hic hazirlik yapmadim hic. Ha yaparmym hazrlk bidaha gelseler yine yapmam. Cok samimi olmam. Bugünde olmadim. Yemek yedik ciktik eve geldik onlarngittiler.
Annen sizinle mi yasiyor?

Back
X