Bayram tabagim Yardim! :)

tahterevalli23

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
84
166
23
38
Merhaba. 5 aylik evliyim ilk defa bayramda misafir agirlayacagim. Ilk gun memlekette olacagiz ve oturdugum yerde akrabamiz yok, 2 ve 3. Gunler arkadas cevremizden gelenler olacaktir bayramlasmaya. Sizce neler yapilmali bayram ikramligi olarak? Baklava yapmayi bilmiyorum onu hazir alacagim. Peynirli gufka boregi yapsam bide? Sarma da yapamam. Aklima baska bisey gelmiyor kizlar. Bu yeni geline bi yardim edin ne olur:) menuler tarifler ne olursa artik

Merhaba
Biz genelde bayramlarda şerbetli tatlı yaparız veya alırız..
Yaprak sarma
Peynirli börek
Birde bazı evlerde içli köfte yapılır...
Bence sizin menü gayet iyi olmuş onları yapmanız yeterli olur diye düşünüyorum...
Hayırlı bayramlar

Bakla ve sarma bunlar hep olan ikramlıklar.Arkadaşlarınız için masa hazırlayın.
Börek, biber dolması, kısır, çiğ köfte hazır olanlardan, tatlı tuzlu kurabiye olabilir,kek yada çilekli tart yapabilirsiniz masanız zengin görūnsun.Herkes ne istiyorsa tabagına servis etsin çay ve meyve suyuda hazırlayın.

yeni evli ve genç olarak, evinize bayramlaşmaya gelen olurmu gerçekten. çünkü gençler büyüklere gidiyor ya. çok çeşite gerek yok bence, insanlar kaç eve gidiyo yemekten şişiyolar. sadece baklava yetr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…