Bayram tatili süresi belli oldu

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Arife günü yarım gün, 8 Temmuz Cuma günü ise kamu çalışanları tam gün idari izinli sayılacak.

Başbakan Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılmasına ilişkin genelgeyi imzaladı.

http://www.trthaber.com/haber/gundem/bayram-tatili-9-gun-oldu-255281.html

Pazartesi yarım gün olduğu için 9 sayılmıyor...

Kişisel bir izinden mi bahsediliyor yoksa genel olarak mı? Yani ben gidip yarım gün izin almazsam da izinli miyim?

Kusura bakmayın haber sitelerine erişimim yok ta burada yazılanı tam anlamaya çalışıyorum

izinli sayilmak demek ise gitmeyeceksin demek

Kişisel bir izinden mi bahsediliyor yoksa genel olarak mı? Yani ben gidip yarım gün izin almazsam da izinli miyim?

Kusura bakmayın haber sitelerine erişimim yok ta burada yazılanı tam anlamaya çalışıyorum
memur musun? memursan izin falan almana gerek yok. keyfine bak. dokuz gun tatil.

idari tatil oldu mu sadece memurları kapsıyor işte resmi tatil olsaydı ne güzel biz de tatil olacaktık

Çalışıpta kamuya girmediğime binpişmanım !!
Pazartesi muhtemelen 3 4 e kadar çalışırız.
Cuma hayatta tatil yapmaz patron, yapsa da cumartesi de çalışıyoruz zaten.
Memurlar adına sevindim iyi tatillerrr

izinli demek bir kaç kişi nöbetçi kalacak demek, kamuda böyle. muhtemelen şehir dışında gitmeyen kişilerden seçip yarım gün işe gel diyecekler.

hep kamu zaten

gerçi cuma bizim de tatil ama izinlerden bir gün düşecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…