Bayram tatilinde kafa dağıtmak için tek başına ne yapabilir,nereye gidebilirim..

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Kızlar ilçeden merkezdeki ailemin yanına tayinimi istedim.Çalışmaya başladım.Ailem dediğim ,annem, yaşça büyük ablam ve yetişkin,ergen yaşlarda çocukları...Aramızda zaman zaman sorunlar oluyordu,son zamanlarda olmaması üzerine geldim ama gelince yine oldu.Başka şehirden bir ablam daha geldi,acı dilli bir hanım,geçmiş günlerden açıldı,moralim bozuldu yok yere...Çok kötü geçti ilk günlerim.Üstüne kız yeğenlerimle yok yere aram açıldı...
Arada stres atmak için uzaklaşmam lazım burdan...ilk önce böyle deneyeceğim...Olmazsa en son ayrı eve çıkacağım...Oysa ben yalnız sıkıldığım için birarada olmak istemiştim...
Şimdi 3 günlük bayram iznim var..Bir kız arkadaşla sözleşmiştik.Mersin herşey dahil 95 tl yi pahalı bulduğu için sözünden döndü..Önceden planlamak gerekmiş,öyle dedi.....Tek de gidemem,gitsem de daha pahalı zaten...Diğer arkadaşlar da hiç müsait değil...Maalesef ne yapmak istesem illaki arkadaş bulamıyorum,..Bayanlar etkinlik yapmaya neden bukadar uzak,neden bukadar pimpirik?..Erkekler atlayıp atlayıp gidiyor...

Başka ne yapabilirim bu bayram tatilinde..Akdenizde'yim bu arada..
Diğer zamanlarda ne yapabilirim..
Lütfen fikirker verin..Yoksa stres atamayacağım..Özlelikle bayram için..

Son düzenleme:
Ama nisan diyor bu chery?

bence biryere gitme, ailenle aranı düzeltmeye çalış.
emin ol bayramı yalnız geçirirsen daha buruk bir bayram geçireceksin.

bayramlar barıştır ..
bayramlar neşedir..
sevinçtir ..
ailenizle olun derim ..
mutlu bayramlar ..

Facebookta haydi kampa diye reklam goruyorum surekli detayini bilmiyorum ama dalyanda tekne turunda carettalar,yengecler,rafting eglenceli aktiviteli biseye benziyor bi bakin isterseniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fırsat sitelerinden, tur satın alıp tura gidebilirsin.
Tek başına gitmek daha iyi hatta, zaten ordan arkadaş ediniliyor.
Değişiklik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…