bebegım oldugu ıcın mesafesı en kısa olan yerlere bakıyorum ayvalık yada çeşme olucak buyuk ıhtımal sence net ten ayarlamak ne kadar dogru olur gercı anıs tour dıye bır tur sırketı telefonlada gorustuk ama teredut ıcerısındeyım genede
bebegım oldugu ıcın mesafesı en kısa olan yerlere bakıyorum ayvalık yada çeşme olucak buyuk ıhtımal sence net ten ayarlamak ne kadar dogru olur gercı anıs tour dıye bır tur sırketı telefonlada gorustuk ama teredut ıcerısındeyım genede
bız dıdım turdan yaptırmıstık yerıne gıdıp esım odemeyı yapmıstı kagıt almıstı 2 sefer gıttık puruz cıkmadı yazın gıttım erken vezr.yaptırmıstık mayısta ama netten nasıl olur bılemıyorum bence acenteya gıdıp odeme yapsan daha saglıklı
Ben de aynısını diyecektim, çok fazla şikayet var ve şikayetlerin genelinde otellerin pisliği ve yemeklerin kötülüğü yer alıyor. Bebeğin de var, bence risk alma, hijyenik olmayan bir otel tatilini zehir edebilir...
Bencede canım,internetten değil de direk yüzyüze görüşseniz gidip daha sağlıklı olur.benimde eşim turizmci,bebeğimiz var diye o da iyice inceliyor bakalım biz nereye gidicez:))
Bencede canım,internetten değil de direk yüzyüze görüşseniz gidip daha sağlıklı olur.benimde eşim turizmci,bebeğimiz var diye o da iyice inceliyor bakalım biz nereye gidicez:))
esınız turızmcıymıs acaba banada onerebılecegınız yerler olabılırmı yardımcı olursanız cok sevınırım cunku ben karacabeyde yasıyorum burası kucuk bır yer ve acenta fırması yok
esınız turızmcıymıs acaba banada onerebılecegınız yerler olabılırmı yardımcı olursanız cok sevınırım cunku ben karacabeyde yasıyorum burası kucuk bır yer ve acenta fırması yok
onerılerın ıcın cok tesekkur ederım gercekten cok sıkayet var hıc aklıma gelmemıstı sıkayetlerı okumak sagol valla ayyy ne zor ısmıs net ten ayarlamak halbukı ben otelı secıp yer ayırtıp odemeyı otelde yapcaz sanmıstım eeeee kucuk yerde yasamanın dezavantajını cekıyoruz