Merhaba bayanlar. Sizden yardım rica ediyorum. Kafam çok karışık, bir türlü çözüm bulamıyorum sorunuma. Eşimin ailesinle doğum yaptığımdan beri sorunlar var ve bir türlü çözülemiyor. Karşı tarafın anlayışsızlığı benim pek alttan alan bir huyum olmaması vs. diye uzayıp gidiyor. Eşim bayramda gitmek istiyor ama ben pek gitmek istemiyorum, hem malum domuz gribi olayları. Kızım 11 aylık. Gittiğimizde kimseye öpmeyin, dokunmayın demek garip geliyor. Eşim inatla gidelim diye ısrar ediyor. Arabamız yok, toplu taşıma ile 2,5 saat nasıl çekilir bu eziyet bilemiyorum. Aslında ailesinle olan kırgınlığımdan dolayı hiç bir şekilde görüşmekte istemiyorum. Buraya yazamayacağım çok kötü olaylar yaşadım ama nedense eşim bana hak vermek yerine yaşlıdır alttan al, anlayış göster modunda. Yapılanları çok çabuk unutyor ve her ne olursa olsun benimde sevgi dolu hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmamı bekliyor. Ben şimdi ne yapayım bayramda? Evde oturup ses etmeyeyim mi yoksa eşimi kırmamak adına yollarda o eziyeti çekip 2 gün boyunca beni aşağılamalarına izin mi vereyim?