Bayram ve kayinvalidem

iyi canım evlenince yap sen. hatta bi sürü görümcen olsun onlar gelsin yesin içsin kirletsin gitsin ertesi gün sen git yine temizle. hatta bulaşıklarını yıka yemeklerini yap . normalde altı yada bir silinen camlarını haftada bir sil. birde görümcenler yesin içsin ceplerinden kuruş çıkmasın masraflarıda kocan karşılasın. onun çocuklarına hediyeler alınırken seninkine bir bez parçası getirilmesin ama sen çok mutlu ol. sonra sana sadece lafla ayyy kızım kızım gelinim değilsin desin sende inan tamammı canım

aa bak unutmuşum bayramda görümcelerin bir hafta önceden gelsin sen annenlere gitme onlara ve gelene gidene hizmet et. birde kaynanan ve görümcelerin yapmadığın ve söylemediğin şeyleri söyleyip kocanı doldurup göndersinler kocanda sana söylesin ama sen ben söyledim yaptım evet de. kocan üzülmesin onlarda seni çok sever o zaman. sadece yaşa ve gör

canım ne yaparsan yap sen tonla bulaşık yıka evi sil süpür herşeyi yap ama kızı sadece toz alsın sen iş yapmamış olursun kızımın ellerine sağlık der. emekler hep boşuna emin ol

İnsanına göre degisir arkadaslar.. Kayınvalideye baglıdır birazcık..
Kimse kimsenin kölesi olmasın ama yardımcı olmak, insanı kücültmez bence.
Tabiki dedigim gibi kayınvalideye göre degisir..

Kayınvalide görümce hiç farketmiyor.iyisini tanımadım henüz

aynen sanki eve gelin almamışlar ücretsiz hizmetçi tutmuşlar gibii...Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..

en baştan bu şeklilde alıştırmayacaktın canım.gerekli olduğunda yardım edilir ama her zaman olmaz ki.kaldı ki karşı tarafın yaptığın insanlığı anlaması takdir etmeside önemli.anlamayana yapmayacaksın yavaş yavaş kendini geri çek bence

Wuu bir yorum yaptım bomba etkisi yaratmış.
Fikrimi söyledim ne oluyor ki sizlere.
Burada ki herkes aksi bir yorum alınca TUHAFLAŞIYOR.
Anlamıyorum sizleri.
Elimi bile sürmem demedim diye mi tasalandınız bu kadar.
Garipsiniz yahu.
Sanki hizmetçi olana kadar yapın dedim.
Nasıl bunu anlayıp da yüzlerce şey sıraladınız anlam veremedim.
Dediğim şey ortada hiç bişey yapmam asla elimi bile sürmem demiyorum yeri geldiğinde bütün evi de temizlerim
Fikrim bu bunu anlamak da güç değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah kolaylık versin canım gerçekten zordur :26:insanlar anlayışsız olabiliyor işte ben kayınvalidenin evinde bardak ellemem kendi yapar herşeyi çayımıda elime verir oda benim evime gelince yerinden kalkmaz biz misafircilik oynarız nefret ederiz birbirimizden kısaca evimize ve işimize karışılmasından hoşlanmayız ikimizde o yüzden sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…