Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

aslinda burada ki konulari saglik bakanligina atmak lazim lazim ki bayramda kesinlikle sokaga cikma yasagi getirsinler yoksa nereden bilecekler insanimizin kafasi nasil calisiyor

Bayramda soğaka çıkma yasağı olacak gibi görünüyor zaten sıkmayın canınızı Sosyal medyada 9 gün konuşulmaya başlamış ama 3 veya 4 gün planlıyorlar gibi yoksa başını alamazlar salgın artar kaldıki en çok 65 yaş üstü yaşlılara ziyaretten sakınıyorlar

Hasta numarası yap, ciddiyim eşin de laf anlamıyor madem. Baş ağrısı, boğaz ağrısı şikayeti varmış gibi davran yat kalkma. Akılları başlarına gelsin. Zorla ziyaret ne demek.
Öyle yapacağım zaten canım başka çaresi yok

Astım hastasıyım kan pıhtılaşmam var ve 7 aylık hamileyim kayınvalidemlere yakın oturuyoruz haftada 1 kez görüşüyorum eşim ise oldukça sık...Ben onlara oturmaya dahi giderken zorlanırken salgından dolayı eşim ise bayramda yasak var cumadan gider 4 gün yatılı kalırız diyor.Kendi ailem şehir dışında aylardır göremiyorum onları. Ben bunu sorun etmez iken eşimin ısrarlı tavrı sonucu rahat edemem hayatım 1 gün önceden gider bayramlaşırız dedim kıyameti kopardı orda ayakalrımı bile uzatıp oturamıyorum evde çıplak geziyorum ara ara uyuyorum hamileyim ben ya

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..

Hadi gözünüz aydın yasak geldi

Astım hastasıyım kan pıhtılaşmam var ve 7 aylık hamileyim kayınvalidemlere yakın oturuyoruz haftada 1 kez görüşüyorum eşim ise oldukça sık...Ben onlara oturmaya dahi giderken zorlanırken salgından dolayı eşim ise bayramda yasak var cumadan gider 4 gün yatılı kalırız diyor.Kendi ailem şehir dışında aylardır göremiyorum onları. Ben bunu sorun etmez iken eşimin ısrarlı tavrı sonucu rahat edemem hayatım 1 gün önceden gider bayramlaşırız dedim kıyameti kopardı orda ayakalrımı bile uzatıp oturamıyorum evde çıplak geziyorum ara ara uyuyorum hamileyim ben ya
Eşiniz beyin yerine lahmacun mu taşıyor acaba?

Sokağa çıkma yasağı geldi bayrama herkes evinde olacak ama ben bir de sizin adınıza plan yapmasına takıldım oraya gidersiniz orda şu kadar kalırsınız falan Allah korusun bana yapılsa gideceğim varsa da gitmezdim🙄

Her gun gordugu insanlarda neden 4 gun kalacakmis ki? Kendisi gitsin madem siz gitmeyin.

Hadi gözünüz aydın yasak geldi
Gelse ne olacak gizli gizli yasaktan bir gün önce giden köyüne gidip yine yapacaklar o ziyaretlerini .. dediğim yerde kahve bile çalışıyor gizli saklı ne dym ins yakalanır iyi bir ceza yerler her şeyin. Ustunu ortmeyi kabilece iyi bilirler bayram yapacaklar eşim de gidecek ben kalacağım evde sadece şehir dışında kalanlar grlemeyecekler onun disidna yakin civarda olanlar için ziyaretler devam edecek.. ben gitmiyorum.diye iyi bir yuhlandim zaten şimdiden ne olaackmis .. başımı dışarı cikarmiyormusm çocuğu falan çıkarmıyorum diye de ayrı yuhlandim bu kör zihniyet yüzünden amaç benim o Ziyaret sırasında her zaman olduğu gibi hizmetçilik yaptırabilirmek herkes AA ne güzel söz geçirebiliyolar diyecekler.. şimdi gelen giden beni sorar kesin ..olmadığımı görüp kaynanama laf sokacaklar hani gelin nerde kaynana olup lafını geciremiyorsun demek ,diye dolduracaklar daha çok bana karşı..
Sana kusum senin için bahane o dedi gelmemek için yanıma

Bir bayram görüşmeyince öleceğini sanan insanlar var 🤦🏻‍♀️ Böyle insanları şurada okuyunca sinir oluyorum, onlarla yaşayanlara, tanışanlara sabırlar dilerim. Biz memleketten uzaktayız, her bayram gideriz normalde, haftlaar öncesi ne zaman geleceksiniz diye sorular başlar. bu bayram gelecek misiniz diye sormadılar bile. E gurbette olunca kapıyı çalacak olan akraba da yok. İlk kez memleketten uzaktayım diye sevindim 😬 laf anlat anlat bitmes ki bu insanlara🤷🏻‍♀️

Ay cok mutluyum inanılmaz mutluyum ooooh canıma değsin :KK49: ne güzel yasak oldu ama..
Gerçi benlik birşey yok ben koca ailesiyle görüşmüyorum ama o kesin giderdi. Gidemeyecek. O yüzden koskocaman bir ooooh.
Böylece diğer insanlar da kimseye emrivaki yapamayacak. Kafalarına gore plan yapanlar otursunlar simdi bakalim. Insallah yasağı delmeye çalışanlar olur ve cok guzel para cezaları alırlar. :dua:

Darısı diğer bayrama insallah.

Back
X