• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram yolculugu

Hahah ben en fakirim heralde. Converselerim var benimde -hemde markafoni kampanyasında 2sini 130a mı nr almıştım- hatta kırmızı bağcıklı ekipmanlarım var;-) kocamında tancaları vardı ayağında bugün. Sürüşümüz iyidir baya hızlı yol alırız. Ama allah var yol boyu sohbet muhabbet kocamla gülüşmeler:-D karşılaşılan tanıdıklar bayramlaşma falan.. çok fakirim yaşasınnnnn:-D:-D

Bayram bahanesiyle baska bir sehirde olan ailemin yanina yola cikacagiz birazdan hos saat 4te cikicaktik esimin pimpirigiyle 5ettik saati ama motorla cikicaz ve hava durumuna baktigimda yagmur degil bulutlu veriyordu sadece ve inceden yagis var -.- esimin pilotaji yani kullanisi harikadir yagmur onun icin cok bi tehlike degilde goruş ve bizim donmamiz islanmamiz problem ekipmanlarimizin altina olabildigince kalin giydik ama yinede motor yagmurluklarindan giyelim dio esim sonra onlari nereye koycaz bi sirt cantasi tasiyabiliyoruz sonucta onada hersey sigmiyo agir olursada omuzlarimi kkesiyor oturus pozisyonum egilerek motorun tarzindan dolayi yayila yayila oturamiyorum biz neee yapalimm simdi -.

Onceki konularini bilemiyorum belki sen ozellik falan bilmiyorsundur esin icin zevk yada gercekten motor sevdalisidir bizdede esim motor sevdalisidiir ekipmanlariniz tsa yagmur olasi durumlarda giymenizi tavsiye ederim kucuk bir yer kaplamaz bile motorunuz icinde nasil tarzda bilmiyorum ama yanlarina yada arkalarina cantalar alabilirsiniz hem size yol boyu yardimci oluyor :)

kızlar konu sahibinin cevap yazmaması beni endişelendirdi:KK17:

Bi salon kadını olarak asla motor tepesinde gezemem. Araba ile bile sıkıştırıp taciz ediyorlarken motorun üstünden falan çekip düşürürler Allah muhafaza.
ahahah salon kadını elmiş

kesin bu konunun sonu siz ne anlarsınız eziklere bağlanacak ama hakkaten o kadar eğreti ki konular, konudaki cümleler... resmen kör gözüm parmağına durumu ama kimin umrunda? cevap veriyorum: hiç birimizin.

Kizlar hepiniz cahalsınız. Yazar burda racing tarzi motorum var diyor nabeeerrr!
Ileri derecede cahallar icin dipnot:
Egilerek oturus pozisyonu racing tarzi hiz motorunda oluyor..
Cahallıkta yüksek lisans yapanlar icin en dipnot:
Harley Davidson'larda poponun üşüme ve terlemesini engellemek icin klima vardir.
Ya bi ölün ya !!!

Hahah ben en fakirim heralde. Converselerim var benimde -hemde markafoni kampanyasında 2sini 130a mı nr almıştım- hatta kırmızı bağcıklı ekipmanlarım var;-) kocamında tancaları vardı ayağında bugün. Sürüşümüz iyidir baya hızlı yol alırız. Ama allah var yol boyu sohbet muhabbet kocamla gülüşmeler:-D karşılaşılan tanıdıklar bayramlaşma falan.. çok fakirim yaşasınnnnn:-D:-D
2 converse 130 mu?

Bayram bahanesiyle baska bir sehirde olan ailemin yanina yola cikacagiz birazdan hos saat 4te cikicaktik esimin pimpirigiyle 5ettik saati ama motorla cikicaz ve hava durumuna baktigimda yagmur degil bulutlu veriyordu sadece ve inceden yagis var -.- esimin pilotaji yani kullanisi harikadir yagmur onun icin cok bi tehlike degilde goruş ve bizim donmamiz islanmamiz problem ekipmanlarimizin altina olabildigince kalin giydik ama yinede motor yagmurluklarindan giyelim dio esim sonra onlari nereye koycaz bi sirt cantasi tasiyabiliyoruz sonucta onada hersey sigmiyo agir olursada omuzlarimi kkesiyor oturus pozisyonum egilerek motorun tarzindan dolayi yayila yayila oturamiyorum biz neee yapalimm simdi -.-
Istersen pazardan 15 liraya aldigim icliklerimi verebilirim.

Kizlar hepiniz cahalsınız. Yazar burda racing tarzi motorum var diyor nabeeerrr!
Ileri derecede cahallar icin dipnot:
Egilerek oturus pozisyonu racing tarzi hiz motorunda oluyor..
Cahallıkta yüksek lisans yapanlar icin en dipnot:
Harley Davidson'larda poponun üşüme ve terlemesini engellemek icin klima vardir.
Ya bi ölün ya !!!
harley'in racing motoru var mı ya? Ben neden hiç denk gelmedim?

2 converse 130 mu?

Morhipodan 2 converse'i 70 liraya almış biri olarak çok para vermiş arkadaş diyorum. Her gün itina ile her kampanyaya tek tek bakılır.

harley'in racing motoru var mı ya? Ben neden hiç denk gelmedim?

Morhipodan 2 converse'i 70 liraya almış biri olarak çok para vermiş arkadaş diyorum. Her gün itina ile her kampanyaya tek tek bakılır.
Ya ben kizima serce parmagim kadar converse i 110 liraya aldim. Suan agliyorum.

Ya ben kizima serce parmagim kadar converse i 110 liraya aldim. Suan agliyorum.
Mağazadan alışveriş yapmayalı yıllar oldu cicim. Aldığım şeylerin fiyatlarını yazsam beni öldürebilirsin. Alışveriş sitelerini takip etmeni öneriyorum.

Racingle harley bi arada olunca öyle algıladım sanırım.

Mağazadan alışveriş yapmayalı yıllar oldu cicim. Aldığım şeylerin fiyatlarını yazsam beni öldürebilirsin. Alışveriş sitelerini takip etmeni öneriyorum.

Racingle harley bi arada olunca öyle algıladım sanırım.
Sana zahmet takip ettigin sitelerin 1-2 yas kız cocuk bölümlerini de gezsen :KK45:
Yalniz biraz salaş, biraz tarz seyler dikkatini cekerse haber ver.Pembe ve tonlarindan uzak dur. Hihihihi :KK15:

Back
X