- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 33
Merhaba Hanımlar , zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum ilk hamilelikte tehlikemi eşimin inadı Yüzünden yaşadım ailesinin yanına gitmemiz gerektiğini tutturdu 5. Haftamdaydım çok kötü olduğumu dedim iyi gelme ne yaparsan yap kal burda tek dedi bende sorun Olmasın diye zar zor giyindim çıktık aramızda ki yol mesafesi 45 dk yolda sayısız kez kustum onlara gittiğimiz de ise ne rengim kalmıştı ne gücüm ellerini öptükten sonra yığıldım yere kayınpederim genç yasta sürekli hastasın dedi hamile olduğumu dememiştik eşim dedi bende sizden ricam hiç kimseye demeyin riskli bi hamilelik dedim aradan bir saat geçti bacak aralarımdan kanların aktığını gördüm acile gittik özel bir hastaneydi en yakını kontrol yapıldı yatırdılar beni kayınpederim ile kayınvalide geç geldiler geldikleri gibi kayınpederim neden özele geldiniz ettiniz Şaydı durdu ( bütün eltilerim özeldeydi hergün hatta bir tanesi İzmir'de doğum yaptı özel helikopter ile İstanbul'a ailesinin yanına götürdüler ve tekrar geri oturduğu eve getirdiler ) daha sonra ben acı çekiyorum orda siz bi tane çocuk yapın başka yapmayın dedi beynimden vuruldum arkadaşlarımız da odadalar bu arada yine ses etmedim doktor geldi riskleri Anlattı serum takıldı eşime kızdı neden getirdin bunu evinde yatması lazımdı dedi iğneleri hergün aynı saatte vurulman lazım yoksa çocuk Ölür sende risklisin dedi ve kayınpederim yine doktora sesimi serum bitince çıkaralım özelde çok para olur dedimdoktor şaşırdı canından önemli değil herhalde bilinen bir ailesiniz üstelik dedi yine susuyorum ben eşimin gözünde problem var herkes bilmez doğuştan bir şey oturmuş orda Arkadaşlara annesi hamileyken böyle oldu da onun gözü ondan böyle bunların çocuklar da böyle olcak bilmem ne diyor eşimin gözleri doldu ben eşime annenler gitsin yorulmasın dedim çıkarken hemşireye serum ne zaman biter diye sormuş serumun bitmesine yakın aradı Çıkın kalmayın hastane de bilmem ne bir Sürü şey dedi bende sinirimden gidiyoruz dedim onlara gittik vedalaştık ve evime geri döndüm o günden beri beni bir kere aramadı nasılsın demedi eşimle konuşmadı bile bir gün eşim aradı kızdı seni karın doldurmuş falan dedi , eltilerimin arası bozuk ben normalim asla kötü olmam gitmiş onlara hamile olduğumu Demiş özellikle deme demiştim bitanesini çocuğu düşürmem için neler anlattı diğeri ise çok erken oldu hayırlı bi zaman değildi bilmem ne dedi ben yine de ses çıkarmadım şimdi bayram da onlara gidicez ama içim öyle sıkıntılı ki doktor hareket etme dedi ben yanların da öyle sıkılıyorum kasılıyorum ki kardeşler de düşman gibi sürekli hep bir ima konuşması var bana laf soktukların da ben gülüp geçiyordum ama kaldıramam bu süreçte biliyorum hergün eşimi üzecek olaylar Yaptılar zaten babasını aradığında annesi acıyor laf sokacağı zaman arkadan sesi geliyor tek , sizce ne yapmalıyım gitmeme şansım yok ? Kötüyüm desem yine laflar edicek , mutsuz ortam zaten nasıl atlatıcam bilmiyorum
Son düzenleme: