Bayram ziyareti / kayınpeder elti ve Eşleri sorunu

merve100

Melek Annesi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
1.653
1.917
33
Merhaba Hanımlar , zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum ilk hamilelikte tehlikemi eşimin inadı Yüzünden yaşadım ailesinin yanına gitmemiz gerektiğini tutturdu 5. Haftamdaydım çok kötü olduğumu dedim iyi gelme ne yaparsan yap kal burda tek dedi bende sorun Olmasın diye zar zor giyindim çıktık aramızda ki yol mesafesi 45 dk yolda sayısız kez kustum onlara gittiğimiz de ise ne rengim kalmıştı ne gücüm ellerini öptükten sonra yığıldım yere kayınpederim genç yasta sürekli hastasın dedi hamile olduğumu dememiştik eşim dedi bende sizden ricam hiç kimseye demeyin riskli bi hamilelik dedim aradan bir saat geçti bacak aralarımdan kanların aktığını gördüm acile gittik özel bir hastaneydi en yakını kontrol yapıldı yatırdılar beni kayınpederim ile kayınvalide geç geldiler geldikleri gibi kayınpederim neden özele geldiniz ettiniz Şaydı durdu ( bütün eltilerim özeldeydi hergün hatta bir tanesi İzmir'de doğum yaptı özel helikopter ile İstanbul'a ailesinin yanına götürdüler ve tekrar geri oturduğu eve getirdiler ) daha sonra ben acı çekiyorum orda siz bi tane çocuk yapın başka yapmayın dedi beynimden vuruldum arkadaşlarımız da odadalar bu arada yine ses etmedim doktor geldi riskleri Anlattı serum takıldı eşime kızdı neden getirdin bunu evinde yatması lazımdı dedi iğneleri hergün aynı saatte vurulman lazım yoksa çocuk Ölür sende risklisin dedi ve kayınpederim yine doktora sesimi serum bitince çıkaralım özelde çok para olur dedimdoktor şaşırdı canından önemli değil herhalde bilinen bir ailesiniz üstelik dedi yine susuyorum ben eşimin gözünde problem var herkes bilmez doğuştan bir şey oturmuş orda Arkadaşlara annesi hamileyken böyle oldu da onun gözü ondan böyle bunların çocuklar da böyle olcak bilmem ne diyor eşimin gözleri doldu ben eşime annenler gitsin yorulmasın dedim çıkarken hemşireye serum ne zaman biter diye sormuş serumun bitmesine yakın aradı Çıkın kalmayın hastane de bilmem ne bir Sürü şey dedi bende sinirimden gidiyoruz dedim onlara gittik vedalaştık ve evime geri döndüm o günden beri beni bir kere aramadı nasılsın demedi eşimle konuşmadı bile bir gün eşim aradı kızdı seni karın doldurmuş falan dedi , eltilerimin arası bozuk ben normalim asla kötü olmam gitmiş onlara hamile olduğumu Demiş özellikle deme demiştim bitanesini çocuğu düşürmem için neler anlattı diğeri ise çok erken oldu hayırlı bi zaman değildi bilmem ne dedi ben yine de ses çıkarmadım şimdi bayram da onlara gidicez ama içim öyle sıkıntılı ki doktor hareket etme dedi ben yanların da öyle sıkılıyorum kasılıyorum ki kardeşler de düşman gibi sürekli hep bir ima konuşması var bana laf soktukların da ben gülüp geçiyordum ama kaldıramam bu süreçte biliyorum hergün eşimi üzecek olaylar Yaptılar zaten babasını aradığında annesi acıyor laf sokacağı zaman arkadan sesi geliyor tek , sizce ne yapmalıyım gitmeme şansım yok ? Kötüyüm desem yine laflar edicek , mutsuz ortam zaten nasıl atlatıcam bilmiyorum

Son düzenleme:
Kp asiri patavatsizmis bu ne ya sana ne millet kac cocuk isterse yapar hangi hastaneye giderse gider sana ne senin cebimden mi veriliyor sanki parasi uyuz oldum adama
Sen esinle ilgilen canim ailesiyle fazla yuzgoz olma mesafeni koru ve kasinirlarsa kibar kibar hadlerini bildir bizim aile meselemiz de kimseyi ilgilendirmez de

Kp asiri patavatsizmis bu ne ya sana ne millet kac cocuk isterse yapar hangi hastaneye giderse gider sana ne senin cebimden mi veriliyor sanki parasi uyuz oldum adama
Sen esinle ilgilen canim ailesiyle fazla yuzgoz olma mesafeni koru ve kasinirlarsa kibar kibar hadlerini bildir bizim aile meselemiz de kimseyi ilgilendirmez de

Bizim ilişkimiz de de evliliğimizde de hep ailesi sorun olsu kayınvalidem dışında normal insan yok mu dedim hatta biz çok güzel dertleşip konuşurduk buna bile karıştı neden anlatıyorsun herseyini o değil biz bilicez ilk Başlarda sabah namazında arıyordu sonra sabah 8 de arayıp uyanın diyordu açmayınca peşpeşe arayıp kızıyordu sonra çıkıp geliyor beni azarlıyordu sana güvendim erken uyanırsınız dedik yatıyorsunuz diyordu insan bi bu yeni evli demiyordu kendisi hoca benim başım açık acaba bundan mı dedim diğer gelinler kapalı , kayınvalide de diğerleriyle kötü eşim onun sorunu sen değilsin benim dese de ona anlatmadığım çok sorun yarattı bana normal de susmam ben bu tur Şeyler de eşim üzülmesin hadi diğerleri Yüzünden aileler çekmiş bi de ben yapmayayım diyorum ama bu hamilelik Döneminde gösterdiği tutum sabrımı çok zorladı

Söyledim eşime ben iyi Değilim doktoru da duydun dedim yavaş giderim orda da yatarsın şimdiden hazırla kendini dedi artık ne denilir ki

Eşin cok anlayişsiz, hamile kadindan ne isterler anlamiyorum. Bir kere bu olaylar olmuş eşin hic mi dusunemiyor bu kadar mi 'bencil'? Ben olsam ortaligi yikarim yaa gidemem :KK12:

Merhaba Hanımlar , zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum ilk hamilelikte tehlikemi eşimin inadı Yüzünden yaşadım ailesinin yanına gitmemiz gerektiğini tutturdu 5. Haftamdaydım çok kötü olduğumu dedim iyi gelme ne yaparsan yap kal burda tek dedi bende sorun Olmasın diye zar zor giyindim çıktık aramızda ki yol mesafesi 45 dk yolda sayısız kez kustum onlara gittiğimiz de ise ne rengim kalmıştı ne gücüm ellerini öptükten sonra yığıldım yere kayınpederim genç yasta sürekli hastasın dedi hamile olduğumu dememiştik eşim dedi bende sizden ricam hiç kimseye demeyin riskli bi hamilelik dedim aradan bir saat geçti bacak aralarımdan kanların aktığını gördüm acile gittik özel bir hastaneydi en yakını kontrol yapıldı yatırdılar beni kayınpederim ile kayınvalide geç geldiler geldikleri gibi kayınpederim neden özele geldiniz ettiniz Şaydı durdu ( bütün eltilerim özeldeydi hergün hatta bir tanesi İzmir'de doğum yaptı özel helikopter ile İstanbul'a ailesinin yanına götürdüler ve tekrar geri oturduğu eve getirdiler ) daha sonra ben acı çekiyorum orda siz bi tane çocuk yapın başka yapmayın dedi beynimden vuruldum arkadaşlarımız da odadalar bu arada yine ses etmedim doktor geldi riskleri Anlattı serum takıldı eşime kızdı neden getirdin bunu evinde yatması lazımdı dedi iğneleri hergün aynı saatte vurulman lazım yoksa çocuk Ölür sende risklisin dedi ve kayınpederim yine doktora sesimi serum bitince çıkaralım özelde çok para olur dedimdoktor şaşırdı canından önemli değil herhalde bilinen bir ailesiniz üstelik dedi yine susuyorum ben eşimin gözünde problem var herkes bilmez doğuştan bir şey oturmuş orda Arkadaşlara annesi hamileyken böyle oldu da onun gözü ondan böyle bunların çocuklar da böyle olcak bilmem ne diyor eşimin gözleri doldu ben eşime annenler gitsin yorulmasın dedim çıkarken hemşireye serum ne zaman biter diye sormuş serumun bitmesine yakın aradı Çıkın kalmayın hastane de bilmem ne bir Sürü şey dedi bende sinirimden gidiyoruz dedim onlara gittik vedalaştık ve evime geri döndüm o günden beri beni bir kere aramadı nasılsın demedi eşimle konuşmadı bile bir gün eşim aradı kızdı seni karın doldurmuş falan dedi , eltilerimin arası bozuk ben normalim asla kötü olmam gitmiş onlara hamile olduğumu Demiş özellikle deme demiştim bitanesini çocuğu düşürmem için neler anlattı diğeri ise çok erken oldu hayırlı bi zaman değildi bilmem ne dedi ben yine de ses çıkarmadım şimdi bayram da onlara gidicez ama içim öyle sıkıntılı ki doktor hareket etme dedi ben yanların da öyle sıkılıyorum kasılıyorum ki kardeşler de düşman gibi sürekli hep bir ima konuşması var bana laf soktukların da ben gülüp geçiyordum ama kaldıramam bu süreçte biliyorum hergün eşimi üzecek olaylar Yaptılar zaten babasını aradığında annesi acıyor laf sokacağı zaman arkadan sesi geliyor tek , sizce ne yapmalıyım gitmeme şansım yok ? Kötüyüm desem yine laflar edicek , mutsuz ortam zaten nasıl atlatıcam bilmiyorum
eşinden korktum vallahi . yani ben olsam eşini asla affetmezdim asla hemde. ama bu ne ya seni düşünmüyor resmen ailesine dur diyecek olan o sen değilsin zaten herkes yerini ve haddini bilmeli eşin bile. seni doldurmak istemem asla dolmada ama eşine kur mu yaparsın yok kavga mı edersin bilmem ama ne yap et lafını dinlet canına yazık bebeğine yazık. o bebekte canda sana emanet sende eşine. kv den sana bir şey olsa iki gün ya ağlar ya ağlamaz. ama bunu oğluna belli etme masum dur alttan alta yapman gerek kv gibi. bak bize bebeğimiz olsa diye dua ediyoruz

Geçenler de tek gitti ben gidemem dedim bişey demedi gitti geldi babam hamile olduğunu Demiş abimlere falan dedi ben çok kızdım derin nefes Alıp sen ne dedin dedim ne diyim artık Demiş dedi ya tepki göstersene bu bizim özelimiz ben Allah korusun düşürsem bebeği en çok sevinecekler onlar benden iyi biliyorsun dedim ayrıca Büyü olayları var dedim sinirimden Ağladım annemlerdeydim annemlere bişey demedim eve gidiyoruz kalk dedi araba da tek ses çıkarmadım ama ağlamaya devam ettim neden ağlıyorsun dedi sence dedim niye anlamıyorlar deme dediysek birşey vardır onların neyini biliyoruz dedim yakama yapıştı araba da evine bırakcam Dedi bırak dedim baktım annemlere götürüyor saçmalama orası annemlerin evi benim değil bu halimi babamlar görse sen sağ çıkar misin o evden dedim direksiyona falan vurdu bağırdı küfür etti birden Değişti gidip gelince bak işte Öğrendikleri gibi değiştin işte dedim normalde böyle tepki vermezsin dedim şimdi de bayram da bombayı patlatıcam herkese konuşucam diyor ne konuşcaksın Başıma bela açma benim hasta hasta dedim görürsün diyor Kafayı yicez artık düşünmekten

Sakın gitme bebegin ve sen daha onemlisiniz. Erkekler bu tür şeylerin inceliği ni bilemez. Kaç aylık hamilesin? Beni düşünmeyen in ailesini mi düşüncegim.

Yeni bir aile kurmuşsunuz sonucta bu kadar uzulmeyin bir daha gitmeyin oluversin. Sizi gereceklerine hic olmasinlar daha iyi

Geçenler de tek gitti ben gidemem dedim bişey demedi gitti geldi babam hamile olduğunu Demiş abimlere falan dedi ben çok kızdım derin nefes Alıp sen ne dedin dedim ne diyim artık Demiş dedi ya tepki göstersene bu bizim özelimiz ben Allah korusun düşürsem bebeği en çok sevinecekler onlar benden iyi biliyorsun dedim ayrıca Büyü olayları var dedim sinirimden Ağladım annemlerdeydim annemlere bişey demedim eve gidiyoruz kalk dedi araba da tek ses çıkarmadım ama ağlamaya devam ettim neden ağlıyorsun dedi sence dedim niye anlamıyorlar deme dediysek birşey vardır onların neyini biliyoruz dedim yakama yapıştı araba da evine bırakcam Dedi bırak dedim baktım annemlere götürüyor saçmalama orası annemlerin evi benim değil bu halimi babamlar görse sen sağ çıkar misin o evden dedim direksiyona falan vurdu bağırdı küfür etti birden Değişti gidip gelince bak işte Öğrendikleri gibi değiştin işte dedim normalde böyle tepki vermezsin dedim şimdi de bayram da bombayı patlatıcam herkese konuşucam diyor ne konuşcaksın Başıma bela açma benim hasta hasta dedim görürsün diyor Kafayı yicez artık düşünmekten

Gereksiz büyük tepki vermişsin adamın ailesini o kadar kotule mek doğru değil. Adam sinirli sende tuz biber ekmis cildirtmisin adamı. Evliliğini devam ettirmek istiyorsan ailesi hakkında bu kadar laf etme bırak kendi görsün.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini
Ancak ben hatayı kocanda buldum
Hamile halimle yakama yapışıp da artislik yapan adama baba olma keyfi vermem ben
Herkesten önce evladını düşünecek, düşünemiyorsa gidecek
Doktorun dediklerini bile bile seni buna zorluyorsa o adamdan ne koca olur, ne de baba

Yeni evli diyebilirim 8 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim , evlilik öncesi de istenmemiştim ama bunu dert etmedim hiçbir eltimi istememişler hatta istemeye gitmemişler ben kendimden emin biriyim evime gelip beni ailecek isteyeceksiniz hocasınız nasıl kız istenir bilirsiniz demiştim tanıştığımızda ama tanışmadan önce tabi başka olaylar olmuştu ondan dolayı böyle sivrilmiştim ve gelip ailecek istemişlerdi abileri bile hatta 6 Yıldır küstüler o zaman barışmışlardı

Eşim sinirli değil işte o olayda sinirlendi yakın arkadaşına anlattığım da bile inanamadı bu o olamaz dediler en basidi arabaya vursa bile sana yapmazdı öyle bi başka tavırlar bunlar , gereksiz tepki olur mu öğrendikleri gibi bitanesi başladı benim de öyleydi ilaçları kullanmadım düşürdüm bebeği benden önemli mi dedi ilaçlar getirdi bunları kullan daha rahat olur dedi ilaçlar antidepresandı sülalede ilk olucaksın ama düşer ya o belli bi kere dedi hamile bayana söylenilecek Şeyler mi diğeri geldi Çin takvimine baktım erkek olucak çok Hayırsız zaman da hamile kalmışsın dedi eşimle doğum tarihi aynı olucak Allah nasip ederse ne hayırsızlığı dedim erkek olursa berduş olur dedi bu kadar erken hamile kalınmaz insanlar yanlış düşüncek dedi nasıl tepki vermeyeyim ki bunların hatta daha özel konular da Denildi ve böyle olacağını ikisi Arasında ki kavgaya bakarak anlamıştım ikisinin de iki çocuğu var araların da hep ay farkı var bir yarıştalar anlamak zor değildi eşimde bunları biliyordu hatta çok samimi olma sen ikisiyle de eşit uzak kal diyordu

Nasil ya?:KK57:

Esiniz hic deger vermiyor size. Siz de esim uzulmesin diyip susup duruyorsunuz.

Esinizin gozunde degeriniz olsa zaten ailesini susturur "karimin hamileligi sıkıntılı geciyor gelemeyiz" derdi.

Ne demek iyi ben gidiyorum sen de ne halin varsa gor? Cocugu yap ilk sıkıntıda ne halin varsa gor de. Oh ne ala.:KK12:

Başınıza bela arıyormuşsunuz bi de zorla kadar kendinizi istetmişsiniz. Ben bilerek isteyerek böyle bir adama eş böyle bir aileye gelin gidenlere üzülemiyorum ya

gercekten cok uzuluyorum boyle konular gordukce.
sacma gelisimini tamamlayamamis bir erkek. onu sacma davranislarina bir sekilde boyun egen kadin. her zikkima karisip isleri seye sarn bir aile.
artik soylemis hamileliginizi zaten ne de guzel olmus sebebiniz var. yerimden kalkamiyorum de anneni yada kardesin varsa birisinide yanina cagir hic bir yere gitme.
babasi ne zikkim derse desin.
kimsenin bedduasiyla cocuk dusurmezsin ins. olacagi varsa zaten olur.
eltin bilmem ne demis kardesi bilmem ne yapmis. Allah askina baska derdinmi yok. ne derlerse desinler SANANE. senin dusunecegin baska seyler var ebebgin mesela.
maden bu kadar istiyosun bu bebegi kulagini kapatip oturacaksin. esine ya guzellikle anlamiyosa bagira bagira gitmeyecegini soyleyeceksin.
zorla cekip goturecek degilya, hos onuda belki yapar o zmn artik herseyin sonu gelmistir bana gore.
cimrilik konusuna gelince esin kac yasinda acaba? kendi geliri yokmu babadanmi harclik aliyosunuz.
sizin ozele gitmenizden olara ne. parasini kim veriyo?

X