Bayram ziyareti muhabbeti

boleynkizi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
332
243
333
Herkese selam

Aslında sorun mu pek bilemiyorum öyle içim sıkıldı dertleşmek istedim sadece.
Bayramda ailemle olmak istedim memleketime gidip arkadaşlarımla(onlarda farklı şehirlerden gelcekler) zaman geçirmek falan . 15 gün öncesinden planımı eşime de anlattım hatta isterse gelebilecegini söyledim.
Bugün yemek yerken benim gideceğim tarih aralığına ailesini davet ettiğini,benim de kalmam gerektigini, onlar döndükten sonra da hidebi

Aile içi bu ne desek boş.

Ama önceki bayramda eşinizin ailesi ile mi beraberdiniz? Öyle ise bencillik yapmasına izin vermeyin, onunki aile sizinki ne?

Tam aaçmadim Özür dilerim telefondan yazdığım için neticesinde ailesi gelecek ve ben gidemiyorum. Dediği tarihlerde de kimse olmayacak. Zaten bayramın son gününe denk geliyor

Davet ederken size niçin sormamış, kendimi agırlayacakmış.

Bu nasıl aile içi? Size sormadan nasıl davet ediyor anlayamadım

Niye size danışmadan davet etmiş ki? Programınız olduğunu da biliyormuş. Gerçi yazınız yarım kalmış, sonunda ne olmuş anlamadım. Ama ben olsam, "olmaz aşkım. Programım var, herkes kendini bana göre ayarladı. Senin haberin de vardı. Benim programım olduğunu unuttuğunu anlatırsın canım. Bayramdan sonra geleceğim. İstersen o zamana çağır" derdim.

Şimdi okudum. Programınızı bozmuşsunuz. Neden ki? Eşiniz ne bahane söyledi?

Hemen hemen her bayramda ailesi ile birlikteydik
Çok hevesli bir şekilde planını anlattı üstelik ucak biletlerine kadar ayarlamış. Aslında şeytan bas git ne hali varsa görsün diyorda bilmiyorum ki kızlar vicdansizlık mi yapıyorum. Bu sefer ailesine karşı rencide etmiş olacağım.

Size sormadan davet ettiğine göre kendi de karşılayabilir demek ki göze almıştır bence gidin ailenizin yanına. Eşe sormasan iş yapmak da neymiş o Zaman neden evleniyoruz

o da bir daha sizin planınız olduğu halde kafasına göre insanları davet etmemesi gerektiğini ve size saygı duyması gerektiğini öğrenir..
ben olsam giderdim.. hoş benim eşim böyle bir densizlik yapmaz.. gideceğimi dımdızlak kalacağını bilir..

İyi de sizi bir birey olarak hiçe saymış. Siz hiç yokmuşsanız gibi davranmış. Ben olsam atlar giderdim. Kendi ağırlasın madem emrivaki olsun diye biletleri bile almış. Kayınvalidemi de arayıp söylerdim. "Benim programım var, taa 15 gün önceden haber verdim. Herkes işini ayarladı. Bana sormadan benim yerine benim programımı bozmuş. Ben çok kızdım. Konunun sizinle ilgisi yok. Haberiniz olsun istedim" derdim. Ama sizin ilişkinizin dinamiklerini bilmiyorum. Evet demişsiniz bir de.

hep mi iletişiminiz böyle? eşinizin sizden habersiz ailesini davet etmesi çok yanlış. ama sizin tek başınıza plan yapıp memlekete gitmeye karar verişiniz ve istersen sen de gel deyişiniz de pek normal değil. tabiki ailenizle olmak isteyebilirsiniz ama eşinizle gitmeniz gerekmez mi bayram ziyaretine? sizi başına buyruk bulup, buna bozulup planınızı bozmak istemiş olmasın?

Ayy başladı mı bu bayram muhabbeti
Gene senin ailen benim ailem

Senin planin oldugunu bildigi halde davet ediyosa otursun agirlasin ailesini bi zahmet!ayrica ailesine karsi rendice olacaksa da o onun sorunu ben olsam planimi bozmazdim. bi daha seni hice sayarak kimseyi davet etmemesi gerektigini ogrenmesi gerek esinin de.

Türk Kadınları çok mu saf? Ya da bana mı öyle geliyor? Niye bozdun programını? Git gez eglen. Kocan emrivaki yapmış. Ben olsam basar giderdim ki bence bariz siz gitmeyeseniz diye anasını çağırdı. Git kendi baksın hizmet etsin anacığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…