bayram ziyareti

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
mrb kızlar moralim çok bozuk.eşimle tartıştık. bu bayram kayınvalidemler yok istanbula kızlarının yanına gittiler.benim de akrabalarım burda bi haftadır iki km mesafe olduğu hlade göremedim daha hep dışardan geldiler üstelik.eşime dedim nasılsa annengil yok. aamcanları fln ziyaret edip beni annem gile bırak dedim annesigil yoksa babbannesi varmış ikinci gün kız tarafına gidilirmiş görmediysen akrabalarını napim hem bırak die konuşma benle ben istersem bırakırım fln çok canım sıkıldı.haksız mıyım onun akrabası varsa benim de bekliyolar ne zamandır üsteli kikinci bayram günü gitcekler

mrb kızlar moralim çok bozuk.eşimle tartıştık. bu bayram kayınvalidemler yok istanbula kızlarının yanına gittiler.benim de akrabalarım burda bi haftadır iki km mesafe olduğu hlade göremedim daha hep dışardan geldiler üstelik.eşime dedim nasılsa annengil yok. aamcanları fln ziyaret edip beni annem gile bırak dedim annesigil yoksa babbannesi varmış ikinci gün kız tarafına gidilirmiş görmediysen akrabalarını napim hem bırak die konuşma benle ben istersem bırakırım fln çok canım sıkıldı.haksız mıyım onun akrabası varsa benim de bekliyolar ne zamandır üsteli kikinci bayram günü gitcekler

:47::47::47: Benim yine şarteller attı niye ikinci gün gidiliyor hayret birşey yaaaa

annesigil burda olsa başımla beraber.annemgile gidelim demem bile. onun babaannesinde toplanıyolarmış da ee benimkiler de toplanıyo üstelik kaç gündür özeniyorum gitmek için. napim görmediysen diyo.

bi de önce sizinkileri ziyaret edelim sonra bırak beni annemgile akşam da yemek yiyelim orda dedim bırak fln diyemezmişim ona o karar verirmiş

bi de önce sizinkileri ziyaret edelim sonra bırak beni annemgile akşam da yemek yiyelim orda dedim bırak fln diyemezmişim ona o karar verirmiş

Eşin emir almaktan hoşlanmıyor belliki bence alttan al bir şekilde yumuşat onu anneni özlediğini anlat zaten gitcekler falan dıye soyle.. Eğer yine izin vermezse aynı seyı sende aılesıne yap gıtme gıdersen kısıtlı kal ki ne dusundugunu anlasın:86:

kısıtlı kalmak mümkün diil canım gece yarısına kadar babaansinde oluruz bizimkilerde dayılar amcalar toplanırlar benim aklımda orda kalcak çok üzülüyorum ya hem annesigil olsa sorun olmaz ama ikinci gün gidilir napim görmediysen dedi canım çok sıkıldı

öff ne kavga çıkardı bundan tam benlik bi konu.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz,eşinizin dediğinimi?
mantıklı olanımı??

taviz vermeyi düşünmüyorum bu konuda çünkü her bayram onun tarafı öncelikli kayınvalidemler olsa anlıcam ama benim annemlerde önemli. onlarda yolumu gözler senin istediğin olsun dicem ztn keyfim kaçtı bu şekilde annemgile gitsem de keyfim yok.

hayır babaannesinde 2 saat az otursa ölürmü ya klasik taş fırın erkeği puff bence evet sizinkilere gidilim ama benm akrabalara zaman ayırcak şekilde ayarlayalım oturmamazı de ne anlayaşıssız şu erkekler

her bayram bi çok ailede yaşanan kriz..
Bayramlaşma..
Senin tarafın, benim tarafım..
orda kalıncak yok burda kalıncak..
Kaynanaya misafir gelir derdi düşer geline..

Siz önce aileme gidelim istiyorsunuzda ben olsam şahsen onun akrabaları 5 er dk dolanırdım erkenden en son anneme gider saatlerce oturur olmadı o gece kalırdım.. keyfini çıkara çıkara:68:

en iyisi her iki ailenin de uzak olması valla.Yoksa bitmiyo bu kavgalar şekil a ben olarak nedir bu tartışmalar of offf:50:

kısıtlı kalmak mümkün diil canım gece yarısına kadar babaansinde oluruz bizimkilerde dayılar amcalar toplanırlar benim aklımda orda kalcak çok üzülüyorum ya hem annesigil olsa sorun olmaz ama ikinci gün gidilir napim görmediysen dedi canım çok sıkıldı

Bunu okumamıştım ben gece yarısına kadar kalmak neyin nesiymiş ziyaret bu kısası makbuldür..
oturulur hoş beş edilir diğer insanlarda ziyaret edilir sadece babanneyle olurmu eşiniz fasla peşin hükümlü çok biliyoo
ayy benim eşim gittiği yerde 5 dk oturduğundan ben kendime göre konuştum sizin eşiniz bi başkaymışş inatsa razı edemessiniz üstüne kavga edersiniz bide bayram bayram aman mazallahh

ya zaten ben hemen beni annemgile bırak demedim ki önce amcanı babaaneni bidolaşalım sonra annemgile bırak sen beni dedim söylediği laflar beni deli eden annemgil yoksa babaaannem var diyo bana kız tarafına ikinci gün gidilirmiş. yarın gitcem babaanesine bi saat fln oturup madem beni evimize bırak burda da durmucam ben dicem diğer türlü akşama kadar orda pineklicem gece eve gelcem hem bayramlaşmak dışında yarın babaannesinde durmaya hiç bi mecburiyetim yok benim

bırak demişim ona takılıyo bi de gayet ılımlı dedi m bırak die. kendi benden hiç bişi rica etmez benden hep rica bekler ayrıca babaannesine de gıcık oluyorum iki km mesafedeyim annemlerle yaptığına canım sıkıldı

arkadaşım bu erkeklerin hepsi aynı.Varsa yoksa kendi aileleri.Sanki bzim ailemiz anamız babamız yok bizi leylekler getirmiş.Her zaman öncelik kendi aileleerinde sanıyolar.Tepki verince de haksız sen oluyosun.boşver arkadaşım bırak dağınık kalsın bunlar laftan anlamaz.kimseyi kırma sende kırılma artık nasıl olacaksa:84:

ben çok kırıldım sinirimden ağladım bir sürü hayır gidip gitmemek diil.annemgil yoksa babaannem var kız tarafına ikinci gün gidilir ne babaaneymiş annesigil olsa hep beraber toplansak orda yesek içsek tamam ama onlarda yok akşama kadar ben babaanesine gelenlere hizmet etcem gece yarısına kadar oturcaklar ee bana yazık diil mi ben de özeniyorum annemgil bizimde toplanıyo hem her zaman babaanesigilde toplanıyoruz daha bi kere benim babaannemin evine gitmişliği yok toplanmayı bırak bende bu bayram bizimkilerle olalı istiyorum ama anlaşılan çok şey istemişim

esinin huyunu biliyorsan ona göre serbet ver

birak yerin birakirmisin söyle yapsak ne dersin diye baslasan laflarina böyle üzülmezdin

hee bu demek deyilki esinin düsüncelerini onayliyorum, macho bir erkekle evlisin ona göre davranican malesef

mrb kızlar moralim çok bozuk.eşimle tartıştık. Bu bayram kayınvalidemler yok istanbula kızlarının yanına gittiler.benim de akrabalarım burda bi haftadır iki km mesafe olduğu hlade göremedim daha hep dışardan geldiler üstelik.eşime dedim nasılsa annengil yok. Aamcanları fln ziyaret edip beni annem gile bırak dedim annesigil yoksa babbannesi varmış ikinci gün kız tarafına gidilirmiş görmediysen akrabalarını napim hem bırak die konuşma benle ben istersem bırakırım fln çok canım sıkıldı.haksız mıyım onun akrabası varsa benim de bekliyolar ne zamandır üsteli kikinci bayram günü gitcekler

isterse bırakırmış öle mi onu öle bir bırakırım ki aklı başına gelene kadar değil ailemi burnumun ucunu göremez

Bayramın 1. günü babaannesinde mi kalacaksınız orasını anlamadım?

Bi el öpün dönün ailenizde kalın ne var bunda.

Hatta ben bütün eşimin aile ziyaretlerini yaptım bitti. Sabah 10:30 da evimdeydim.Dün akşam kayınvalidemde kaldık.

Şimdi misler gibi kendi evimdeyim.

Back
X