- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
mrb kızlar moralim çok bozuk.eşimle tartıştık. bu bayram kayınvalidemler yok istanbula kızlarının yanına gittiler.benim de akrabalarım burda bi haftadır iki km mesafe olduğu hlade göremedim daha hep dışardan geldiler üstelik.eşime dedim nasılsa annengil yok. aamcanları fln ziyaret edip beni annem gile bırak dedim annesigil yoksa babbannesi varmış ikinci gün kız tarafına gidilirmiş görmediysen akrabalarını napim hem bırak die konuşma benle ben istersem bırakırım fln çok canım sıkıldı.haksız mıyım onun akrabası varsa benim de bekliyolar ne zamandır üsteli kikinci bayram günü gitcekler
yani esinizin dediklerine gore kadin ve kadinin ailesi ikinci sinif insan oluyor, erkek ve ailesi her daim bir adim onde ve daha onemli oluyor...
bu tur sacmaliklara neden ses cikarmiyor kadinlar anlamiyorum...
esim bana bu laflari edecek onu evden kapi disari ederim sen kimsin diyerek...erkegi kadini yok bu isin, herkes esit ayrica herkesin ailesine de esit sekilde davranilir...
siz kadinlar, degerinizin farkinda degilsiniz...
tum kadinlarin bir an once silkelenip erkek cinsinin haddini bildirmeniz gerektigini dusunuyorum...