Bayram

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
Her bayram sülalede ki çocuk ve Gençler'e bin liradan fazla harçlık dağıtılır mi ?
Ki borç icinde Yüzen ve evinde Bulaşık makinesi olmayan bir aile iken ?

Her bayram sülalede ki çocuk ve Gençler'e bin liradan fazla harçlık dağıtılır mi ?
Ki borç icinde Yüzen ve evinde Bulaşık makinesi olmayan bir aile iken ?
Bence dağıtılmaz ama işte elaleme gösteriş yapmak daha önemliyse demek ki..

Yanlış burda zaten.
Sen dünyaya bidaha gelmiycek ellerini borç için heba ediyosun.
Sen düşünmezsen adam niye düşünsün.
Hiç düşünme git eniyisindrn bi makina al.
Öyle yapacagım zaten ama o yine dağıtacak o parayı bunu nasıl engelleyeceğim

Gösterişten değil çocuk sevindirmek icin
Ama bunu esime anlatamıyorum
Sizin eviniz değil de bir tanıdık, kayınvalide falan sandım ben. O zaman daha da kötü. Tamam çocuk sevindirmek güzel de hamile eşi günde kaç kere bulaşık yıkarken içi nasıl rahat ediyor acaba eşinizin.

Sizin eviniz değil de bir tanıdık, kayınvalide falan sandım ben. O zaman daha da kötü. Tamam çocuk sevindirmek güzel de hamile eşi günde kaç kere bulaşık yıkarken içi nasıl rahat ediyor acaba eşinizin.
Iste sinir oluyorum bu duruma
Ben Anlayış gösterdikte abartıyor
Mesele Bulaşık yıkamak değil merak ettim kaç Kışı bizim gibi diye acaba ben mi cimrilik ediyorum

Parayı elinden almayı yönetimi ele geçirmeyi deneseniz?
Hamileymişsin bebek için şu lazım doktor bu test istiyo vs gözünü para bürüseniz?
Bin lirada harçlık az para değil
Butun bunlar var zaten ama o yok haliyle bi şekilde o parayı denk etmeye Çalışıyor

Iste sinir oluyorum bu duruma
Ben Anlayış gösterdikte abartıyor
Mesele Bulaşık yıkamak değil merak ettim kaç Kışı bizim gibi diye acaba ben mi cimrilik ediyorum
Hiç de cimrilik falan değil. Yakın akrabalara üç beş bir şey verilir de size ve bebeğinize bir şeyler almak varken bence bu parayı çarçur etmek. Üstelik başka borçlarınız da varmış. Siz yine iyi dayanmışsınız, ben hiç anlayış göstermezdim yokluk içinde para saçmaya.

Hiç de cimrilik falan değil. Yakın akrabalara üç beş bir şey verilir de size ve bebeğinize bir şeyler almak varken bence bu parayı çarçur etmek. Üstelik başka borçlarınız da varmış. Siz yine iyi dayanmışsınız, ben hiç anlayış göstermezdim yokluk içinde para saçmaya.
Bende bu kez öyle yapacagım zaten
Istemediğimi söyledim dikkate almak zorunda
Bu bayram benim ailemde geçecek iki kişiye veriyoruz bizde onun bir Sürü bende gerekirse bizde de vermeyelim benim iki akrabama verecek kendinin sürüyle onlara paramı dayanır

valla maşallah çok bonkörmüş...tamam bende çocuk sevindirmesini çok severim ama kendimi maddi yönden zorlamam..1 maaş parası dağıtor eşin..

X