Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence dağıtılmaz ama işte elaleme gösteriş yapmak daha önemliyse demek ki..Her bayram sülalede ki çocuk ve Gençler'e bin liradan fazla harçlık dağıtılır mi ?
Ki borç icinde Yüzen ve evinde Bulaşık makinesi olmayan bir aile iken ?
Gösterişten değil çocuk sevindirmek icinBence dağıtılmaz ama işte elaleme gösteriş yapmak daha önemliyse demek ki..
Iste onu ben almıyorum borç bitsin diye ama o dağıtmaktan vazgecmiyorOzaman Bayram gelmeden bulaşık makinası almak lazım.
Kiii dağıtamasın...
Iste onu ben almıyorum borç bitsin diye ama o dağıtmaktan vazgecmiyor
Öyle yapacagım zaten ama o yine dağıtacak o parayı bunu nasıl engelleyeceğimYanlış burda zaten.
Sen dünyaya bidaha gelmiycek ellerini borç için heba ediyosun.
Sen düşünmezsen adam niye düşünsün.
Hiç düşünme git eniyisindrn bi makina al.
Sizin eviniz değil de bir tanıdık, kayınvalide falan sandım ben. O zaman daha da kötü. Tamam çocuk sevindirmek güzel de hamile eşi günde kaç kere bulaşık yıkarken içi nasıl rahat ediyor acaba eşinizin.Gösterişten değil çocuk sevindirmek icin
Ama bunu esime anlatamıyorum
Iste sinir oluyorum bu durumaSizin eviniz değil de bir tanıdık, kayınvalide falan sandım ben. O zaman daha da kötü. Tamam çocuk sevindirmek güzel de hamile eşi günde kaç kere bulaşık yıkarken içi nasıl rahat ediyor acaba eşinizin.
Öyle yapacagım zaten ama o yine dağıtacak o parayı bunu nasıl engelleyeceğim
Bana cok yardımcı olur Hakkini yiyemem ama bu bonkorlugu beni deli ediyorHemen yarin gider bulasik makinesini alirdim.Sonra ne dagitirsa dagitsin.
Hamile halinize acimayan adama hic acimayin.
Butun bunlar var zaten ama o yok haliyle bi şekilde o parayı denk etmeye ÇalışıyorParayı elinden almayı yönetimi ele geçirmeyi deneseniz?
Hamileymişsin bebek için şu lazım doktor bu test istiyo vs gözünü para bürüseniz?
Bin lirada harçlık az para değil
Hiç de cimrilik falan değil. Yakın akrabalara üç beş bir şey verilir de size ve bebeğinize bir şeyler almak varken bence bu parayı çarçur etmek. Üstelik başka borçlarınız da varmış. Siz yine iyi dayanmışsınız, ben hiç anlayış göstermezdim yokluk içinde para saçmaya.Iste sinir oluyorum bu duruma
Ben Anlayış gösterdikte abartıyor
Mesele Bulaşık yıkamak değil merak ettim kaç Kışı bizim gibi diye acaba ben mi cimrilik ediyorum
Bende bu kez öyle yapacagım zatenHiç de cimrilik falan değil. Yakın akrabalara üç beş bir şey verilir de size ve bebeğinize bir şeyler almak varken bence bu parayı çarçur etmek. Üstelik başka borçlarınız da varmış. Siz yine iyi dayanmışsınız, ben hiç anlayış göstermezdim yokluk içinde para saçmaya.
oho amberim sizinkilerde bonkormuş.,.. Ben bu bayram size bi uğriyim en iyisiAdresi verirmisin benim oglanida size el öpmeye yolluycam valla bizimkiler 20 şer lira veriyorlar en çok
Verdiği çocukları sıkıştır giderken, yanlış oldu de topla parayı