- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi veronika_nika
Kahvaltıyı bilmem de tüm gün Ped değiştirmeden durabilecek misin elbette gidersin tuvalete
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi bende adeta dua ediyorum bizi aramasınlar diye.inanılmaz geriliyorum çünkü.samimiyetlerine asla inanmıyorum.iyi olan hep iyidir ve bastan kırmaz insanları.hep çıkarcılık görüyorum ben bunlarda.ama saf değilim asla yüz vermiyorum.Bende aynen gorumcem ve kaynimla barismak istemiyorm insallah barisma girisiminde bulunmazlar eger oyle olursa esimle aram bozulur uzak olsunlar her bayram gibi insallah esimide aramazlar esimle gorumcen barisirsa 1 gun sonra bize gelir bende kovamam el mecbur barismak zorunda kalirim barisinca duzelecklerini bilsem ama nerde bu kacinci kusluk
Aynen bende geriliyorm ama evime gelince yuz asamiyorum nefret bile etsem bu huyum yuzunden cok kaybettim napicam ben boyle bilmiyormVallahi bende adeta dua ediyorum bizi aramasınlar diye.inanılmaz geriliyorum çünkü.samimiyetlerine asla inanmıyorum.iyi olan hep iyidir ve bastan kırmaz insanları.hep çıkarcılık görüyorum ben bunlarda.ama saf değilim asla yüz vermiyorum.
kalabalık ıcınmde ekmekmı banıyorlar hemde kahvaltıya
melemene yumurtaya?
peynıre zeytıne domatese banamazlar ama
anlasmakmı ıstemıyorsunuz ya bana oyle geldı