- 17 Ekim 2010
- 2.999
- 2.304
- 248
2 ay var yanilmiyosam hic bozmazsan 10 kilo rahat verirsin:) sen de yaz istersen ogunlerini. Birbirimize motive oluruz![]()
tamam canım yazarım ozaman hergun bıır oncekı gunun menusunu yazayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay var yanilmiyosam hic bozmazsan 10 kilo rahat verirsin:) sen de yaz istersen ogunlerini. Birbirimize motive oluruz![]()
tamam canım yazarım ozaman hergun bıır oncekı gunun menusunu yazayım
Yerken de yazabilirsin :)
tamam mesela şuan yarım şeftalı yıyorum :) akşam alışverıs yapayımda leblebı kuru erık kuru kayısı falan yerım bu saatlerde
kızlar cok sagolun cıdden yalnız olmadıgımı bılmek mutlu ettı benımotıve edelım bırbırımızı evet ve yerı gelkdıgınde kızalımm
fakat benım onemlı bır sorunum var o da şu kı gecelerı yemek yeme alıskanlkıgım var bunu nasıl yenecegım uyur gezer gıbıyım gece farkında degılım sabah uyandıgımda aklıma gelıyor uykudan uyanıp bırseyler yedıgım sırf bunun yuzunden gece boyunca uyumak dahı ıstemıyorum![]()
Geceleri yemek icin aksamdan birseyler hazir et o zaman. Yogurdun icine yesillikler dogra dolaba koy mesela?
Bende tam da bunu istiyodum:) konu bile actim ama kimse donmedi :/
odamı kıtlıyorum gecelerı uyurken alıskanlık anahtarı saklamayı dusunuyorum![]()
odamı kıtlıyorum gecelerı uyurken alıskanlık anahtarı saklamayı dusunuyorum
Alla alla çok yuksek boyuttaymıs sen yasak koydukca dahada cok ıstıceksın yemek.... başka bı care lazım nezamana kadar kıtlıceksınkı gceleri acıkmanı engellemek lazım. olmazsa boyle yemek ıstedıgınde gıt su ıc. su ınsanı tıkıo bolbol ıc.
nıye oyle gecelerı gozun donuyo onu bulmak laızm.bende bır ara şeker başlangıcı olmustu. şekerım dusuyomudur nedır uykumdan uyanıyodum elım ayagım tıtrıyodu bı kase çıkoltayı bıtırırdım acayıp bı hıs. olmazsa endokrıne gıt belkı sendede oyle bısey vardır glıfor vermıstı bana
Aramıza hoşgeldiniizz:) Bence bir tartılma günü belirleyerek başlayalımm. Yeni bir başlık altında toplanabiliriz. kilo ve boylarımızı yazıp haftadan haftaya değişimleri gözleriz :)) birbirimizi motive ederiz. Ne dersiniz kızlar ?
Bizde yeniyiz bu sabahtan beri konuşuyoruz sadece :) kızlar yazsın da artık birşey belirleyelim. Bir diyet günlüğü başlığı açıp başlayalım işe :))Yeni katılıyorum ama benide araniza alırsanız sevinirim bence güzel fikir![]()
Bizde yeniyiz bu sabahtan beri konuşuyoruz sadece :) kızlar yazsın da artık birşey belirleyelim. Bir diyet günlüğü başlığı açıp başlayalım işe :))
Bencede çok iyi olur hem hırslanır hemde destek oluruz :)
Suanki kilom :70tamam haydı başlık belirleyin :) diyet günlükleri bölümüne açıyoruz değil mi? Ben açarım hatta isterseniz bana şuanki kilonuzu hedef kilonuzu ve isminizi yazın konuya ekleyeyim her hafta gelişmeleri oraya kaydedeyim ne dersiniz? bu işi içinizden biri yapmak isterse o da olur :)