• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrama kadar 15 kilo hedefim

kızlar cok sagolun cıdden yalnız olmadıgımı bılmek mutlu ettı benı :16::16::16: motıve edelım bırbırımızı evet ve yerı gelkdıgınde kızalımm :47:

fakat benım onemlı bır sorunum var o da şu kı gecelerı yemek yeme alıskanlkıgım var bunu nasıl yenecegım uyur gezer gıbıyım gece farkında degılım sabah uyandıgımda aklıma gelıyor uykudan uyanıp bırseyler yedıgım sırf bunun yuzunden gece boyunca uyumak dahı ıstemıyorum :14::43:

kızlar cok sagolun cıdden yalnız olmadıgımı bılmek mutlu ettı benı :16::16::16: motıve edelım bırbırımızı evet ve yerı gelkdıgınde kızalımm :47:

fakat benım onemlı bır sorunum var o da şu kı gecelerı yemek yeme alıskanlkıgım var bunu nasıl yenecegım uyur gezer gıbıyım gece farkında degılım sabah uyandıgımda aklıma gelıyor uykudan uyanıp bırseyler yedıgım sırf bunun yuzunden gece boyunca uyumak dahı ıstemıyorum :14::43:

Geceleri yemek icin aksamdan birseyler hazir et o zaman. Yogurdun icine yesillikler dogra dolaba koy mesela?
Bende tam da bunu istiyodum:) konu bile actim ama kimse donmedi :/

Geceleri yemek icin aksamdan birseyler hazir et o zaman. Yogurdun icine yesillikler dogra dolaba koy mesela?
Bende tam da bunu istiyodum:) konu bile actim ama kimse donmedi :/

odamı kıtlıyorum gecelerı uyurken alıskanlık anahtarı saklamayı dusunuyorum :27::27::52::52::52::52:

odamı kıtlıyorum gecelerı uyurken alıskanlık anahtarı saklamayı dusunuyorum

:20::20: Alla alla çok yuksek boyuttaymıs sen yasak koydukca dahada cok ıstıceksın yemek.... başka bı care lazım nezamana kadar kıtlıceksınkı gceleri acıkmanı engellemek lazım. olmazsa boyle yemek ıstedıgınde gıt su ıc. su ınsanı tıkıo bolbol ıc.

nıye oyle gecelerı gozun donuyo onu bulmak laızm.bende bır ara şeker başlangıcı olmustu. şekerım dusuyomudur nedır uykumdan uyanıyodum elım ayagım tıtrıyodu bı kase çıkoltayı bıtırırdım acayıp bı hıs. olmazsa endokrıne gıt belkı sendede oyle bısey vardır glıfor vermıstı bana

Son düzenleme:
Aksam yemegi olarak bir kase corba ve bol salatali yogurt yedim. Birazdan leslie yapcam :)

Merhaba ben de size katılmak isterim artık sıkıldım sıkı diyetlere girip çıkmaktan sağlıklı beslenmeye başlıyorum birileriyle yaparsam daha kolay olucak gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulup istediğimiz görünümlere kavuşuruz.
Önce size nasıl bu kadar kilo almayı başardığımı anlatayım . Yapı olarak kilo alıp vermeye çok müsaitim ergenlik döneminden beri bu böyle eskiden haftada 5 kilo kadar oynardı tabii ben 3 gün ağzıma yemek koymadan durduğumu bilirim . Neyse durum böyle olunca ben 55 kiloykan birden 63 - 64 kilo oldum 1 ayda nasıl olduğunu anlamadım ve bu kiloları yazın aldım eylül ayı geldiğinde naptım ben kendime dedim ama iş işten geçmişti artık . Daha sonra bir operasyon geçirmem gerekti ve kan problemlerin yüzünden kortizon kullandım bir 5-6 kiloda öyle aldım , ayrı eve çıktım erkek arkadaşımla yaşıyoruz ve ikimizde çalışıyoruz durum böyle olunca aldığım kiloların hiçbirini vermeden 5-6 kilo daha aldım dışarıdan hazır şeyler yiyerek . Şimdi üç aşağı beş yukarı 75 kilo civarındayım allahtan boy 1.77 öyle kurtarıyoruz biraz ama mutsuzum aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmiyorum en azından 60 kilo olmak istiyorum ama bu azim malasef ki bende yok yarın yada en geç pazartesi spor salonuna başlıcam umarım zor gelip bırakmam ve yediklerime dikkat ederek şu kilolardan kurtulurum artık . Ne kadar çok konuşmuşum daha fazla uzatmayayım hepimize azimli , sağlıklı diyet günleri . :3:

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldiniizz:) Bence bir tartılma günü belirleyerek başlayalımm. Yeni bir başlık altında toplanabiliriz. kilo ve boylarımızı yazıp haftadan haftaya değişimleri gözleriz :)) birbirimizi motive ederiz. Ne dersiniz kızlar ?

Aramıza hoşgeldiniizz:) Bence bir tartılma günü belirleyerek başlayalımm. Yeni bir başlık altında toplanabiliriz. kilo ve boylarımızı yazıp haftadan haftaya değişimleri gözleriz :)) birbirimizi motive ederiz. Ne dersiniz kızlar ?

Yeni katılıyorum ama benide araniza alırsanız sevinirim bence güzel fikir :D

Yeni katılıyorum ama benide araniza alırsanız sevinirim bence güzel fikir :D
Bizde yeniyiz bu sabahtan beri konuşuyoruz sadece :) kızlar yazsın da artık birşey belirleyelim. Bir diyet günlüğü başlığı açıp başlayalım işe :))

tamam haydı başlık belirleyin :) diyet günlükleri bölümüne açıyoruz değil mi? Ben açarım hatta isterseniz bana şuanki kilonuzu hedef kilonuzu ve isminizi yazın konuya ekleyeyim her hafta gelişmeleri oraya kaydedeyim ne dersiniz? bu işi içinizden biri yapmak isterse o da olur :)

tamam haydı başlık belirleyin :) diyet günlükleri bölümüne açıyoruz değil mi? Ben açarım hatta isterseniz bana şuanki kilonuzu hedef kilonuzu ve isminizi yazın konuya ekleyeyim her hafta gelişmeleri oraya kaydedeyim ne dersiniz? bu işi içinizden biri yapmak isterse o da olur :)
Suanki kilom :70
Hedef kilom :60
Boy: 68
Hazal

Back
X