Bu detokslar çok güzel kilo verdiriyor bende hurma yoğurt yapıyorum arada 2 gün şu an daha hiç yapmadım ama benim hayalim olan kilodasiniz boyunuz kaç acabaBugün kabak detoksuna başladım
Sabah
iki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
5 adet zeytin
Domates salatalık
Biraz marul
17.00
İki tane kabak azıcık zeytinyağı ile yağlı kağıtta pişirdim
Sarımsaklı yoğurtla beraber tüketttim
Apaya da devam ediyorum aynı zamanda
gündüz duble tarçınlı Türk kahvesi içtin
Az önce de limonlu Yeşilçay içtim
Bir haftadır 64 küsürüm inşallah bu detoks işe yarar 62 küsürü görebilirim üç günün sonunda
164 boyum inşallah birlikte hayalimiz olan kilolara ulaşırızBu detokslar çok güzel kilo verdiriyor bende hurma yoğurt yapıyorum arada 2 gün şu an daha hiç yapmadım ama benim hayalim olan kilodasiniz boyunuz kaç acaba
Maşallah çok iyi gidiyorsun yoldaşım devam bu şekilde1 Ocak 84.7
8 Ocak 82.5
14 Ocak 81.1
Girersin girersin süreklilik azim oldu mu herşey olur evelallahBende zayifladigim zaman aldığım ve hiç içine girmedigim iki pantolon varbende hemen basenler ve kalça büyüyor şimdi basenimden bile çıkmıyor yukarı o pantolonlar inşallah bir gün içine girebilirim
Çevremde öyle kimse yok yalnız yaşıyorum iş arkadaşlarım da sağolsun bana oruçlu muamelesi yapıyıBu süreçte sizi diyet yapmanız konusunda dibe çeken, desteklemeyen, sizi yemek yemeye teşvik eden, yanınizda saygısızca en olmayacak şeyleri höpleten kişilerden kendinizi uzak tutmanız çok önemli. Bir de yemek kanallarından, grublarından, reklamlarından kendinizi sakınabilirseniz iyi olur.
Boylarimizda yakın bende 168 sizin hedef kaç164 boyum inşallah birlikte hayalimiz olan kilolara ulaşırız
İnşaallah haftaya 79 u ucundan da olsa görürümMaşallah çok iyi gidiyorsun yoldaşım devam bu şekilde
54 en fazlaBoylarimizda yakın bende 168 sizin hedef kaç
İnşallah ben de 60 tan kurtulmak istiyorum bir daha görmemek üzereİnşaallah haftaya 79 u ucundan da olsa görürümçok iyi gelecek bu bana şu 80 den kurtulmak
O benim için imkan dahilinde bile değil bana 65 falan iyi oluyor54 en fazla
İnşaallahİnşallah ben de 60 tan kurtulmak istiyorum bir daha görmemek üzere
Ben de 54 kiloya geldiğimde kendimi iyi hissediyorum herkes mutlu olduğu kiloda olsun en güzeliO benim için imkan dahilinde bile değil bana 65 falan iyi oluyorçocukluğumdan beri kilolu olduğum için 65 kilo olunca bile herkes ne oldu böyle hastalanacaksin çökmüşsun diyor
Benim dün çok kacamakli geçti ilk defa çok üzgünüm o yüzdenKabak detoksu ikinci gün de başarıyla tamamlanmıştır
Şimdi limonlu yeşilçay yaptım kendime bi küçük çaydanlık demledim
Senn ne yaptın yolda
İnşaallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız ben spora çok üşeniyorum hergun spor yapınca aslında hızlı kilo veriyorum ama işte sorun kalkıp üstünü değiştirip başlamakHadi hayırlısı tebrikler. Ben de artık yürüyüşlere başladım. 1,5 ay önce doğum yaptım sezeryan. 79 kiloyum. Bayrama kadar 55 olacağım inşallah. Doğumlarımda hep çok kilo alırım. Sonra yürüyüşle diyetle veririm muhakkak. Bakalım ben de yaparım inşallah. Arada yazar uğrarım. Ben günde düzenli yürüyüş ve evde pilates ile yememi düzenleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?