Bayramda annesine gitmek icin gun sayanlar 🤩🤩

Semos

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.882
8.424
158
40
Kizlar sizde benim gibi annenize bayramda gitceksiniz diye gun sayiyomusunuz 3 satlik yol uzaklikdalar ve ben 2 haftadir gun sayiyirum resmen bugunde bitti diye annemlerin orasi kucuk bi koy yerine benzesede ben durdugum buyudugum yer herkezi insanlarini tanidig icin oradan vaz gecemiyorum esim koy gibi yerde ne buluyosun duyo bana isde merkeain oratasindasin daha ne istiyosun diyince orda tanidiklarim herseyim diyorum koy bile olsa seviyor ben orayi burda evin icinde 4 bir yanim bina orda en azindan acik ferah komsu komsuyu tanir senlik orasi burda hic kimsen olmadigindandir belkide evde aksama kadar oturuyorum esim isden gelmesini bekliyorum sizlerde benl gibimisiniz hala evlenip geldiginiz sehire alisamadiginiz oldumu 🤗

Konudan bagimsiz olacak ama kendinize hobiler edinmenizi ve farklı yönlerden geliştirmenizi tavsiye edeceğim :) akşama kadar eşinizi beklemek hem sizi hem de eşinizi yormaz mı?

Ben aileme yakın yaşıyorum ama ona rağmen bazen is güç yoğunluktan dolayı görüşemiyoruz. Tabiki baglarinizi koparin demiyorum ama üç saatlik yol için iki hafta önceden gün saymak, ne bileyim :)

Bende evlenip şehir değiştirdim ve alışamadım ama yaşadığım yeri sevemediğimden. Fakat siz hiç ailenizi görmüyor musunuz? 3 saat cok uzak değil, ben bazen canim sıkılır günübirlik bile gider gelirim ailemin yanına

Alisilmayacak bir durum yok bana göre. Yıllarca ailemden uzakta yaşadım. Onun dışında farklı şeyler bulun kendinize evde eşinizi beklemek yerine

Gün saymak biraz abartı gibi durmuş yani gerçekten bu konuyla ilgili ciddi sıkıntılarınız mı var aile özlemi (3 saatlik mesafe) yalnız yaşamak ve gün boyu sıkılmak vs vs..
Yok sadece sohbet etmek için açtım öylesine diyorsanız da bu konunun yeri burası değil sanırım

Ben yaşadığı yerlere uyum sağlayabilen bir insanım. Ailem sizin dediğiniz gibi 3 saatlik uzaklıkta. Yanlarına gideceğim zamanlar mutlu oluyorum tabi ki ama öyle yatcaz kalkcaz diye gün saymıyorum. Bu sevmiyorum demek değil. Bence alışma olayı da mutluluk da insanın kendine bağlı şehirlere değil.

Kizlar sizde benim gibi annenize bayramda gitceksiniz diye gun sayiyomusunuz 3 satlik yol uzaklikdalar ve ben 2 haftadir gun sayiyirum resmen bugunde bitti diye annemlerin orasi kucuk bi koy yerine benzesede ben durdugum buyudugum yer herkezi insanlarini tanidig icin oradan vaz gecemiyorum esim koy gibi yerde ne buluyosun duyo bana isde merkeain oratasindasin daha ne istiyosun diyince orda tanidiklarim herseyim diyorum koy bile olsa seviyor ben orayi burda evin icinde 4 bir yanim bina orda en azindan acik ferah komsu komsuyu tanir senlik orasi burda hic kimsen olmadigindandir belkide evde aksama kadar oturuyorum esim isden gelmesini bekliyorum sizlerde benl gibimisiniz hala evlenip geldiginiz sehire alisamadiginiz oldumu 🤗
Annesi olmayan insanlar napsın. Mezarına gidecek olanlar. Bilmiyorum bi de 3 saatlik mesafe cok az.Biraz abartmıyor musunuz?

Ne yazık ki çok istememe rağmen gidemiyorum tedbiri birakmama düşüncesindeyim gurbet özlem zor ama hastalık hepsinden zor
Fransaya ikinci bi sardinti gelmeden gorim diyorum bende yoksa evden cikma yasagi bidaha gelirse ozamn hc goremem 3 saat mesafede olsa insan gidemiyo istedigi anda sizde haklisiniz zor zamanlardan geciyoruz allahim yarfimcimiz olsun

Herkes*
Üç saatlik mesafedeyse sık sık gidiyor olmanız lazım aslında. Aylardır gitmemiş gibi yazmamışsınız. Ben olsam neyse. 1200 km uzaktayım. 😞
Yok gitmiyorum en son gitmem ev yasagindan onceydi yani evlendim 1 kere gittim 7 ay oldu evleneli annemlerden dondum ev yasagi cikdi fransada olece kaldim

Şehre evde koca bekleyerek alışamazsın

İnsanoğlunun alışamayacağı / yaşayamayacağı yer yoktur
Ancak bayram bazılarına zor gelir ; gidecek bir aile büyüğü olmayanlara, annesi babası olmayanlara ağır geçer, insanların yarasını deşer gibi attığınız bu başlık sizce hoş oldu mu ?

Yahu nasıl kötü niyetli insanlarsiniz.Kiz alt tarafı çok özledim gün sayiyorum diye güzel bir konu açmış.Yok imla hatani düzelt,yok kendine hobi bul,yok evde koca bekleme.Kotu niyetli,fesat kadınlarla doldu bu site.Siz hepiniz eminim,büyük bir kurumun yöneticisinin,turkceniz de mükemmel,evde de akşama kadar kocanizi bekleyip yemek yapmiosunuzdur eminim ama ispatlayamam.

Eşim annesine gidecek diye gün sayıyor evet 😀
benim annem memlekete gidiyor..maalesef.

Evde boş beleş vakit geçirip gün sayacağınıza biraz kendinizi geliştirseniz ?

Back
X