• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda aramak

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar şimdi ne alaka diyeceksiniz? Annemle babam esasında iyidir ama kendi dedikleri olsun diye diretirler. Onların isteklerinin aksine yurtdışına gittim, orada yüksek lisans yaptım, tebrik bile etmediler. Bu sene de benim için önemli olan ama bana kızdıkları için arayıp sormadıkları özel günlerim oldu. Şimdi bayram önemli bir gün, muahkkak aramamı bekleyecekler. Aramak istemiyorum. Biliyorum ki neden aramadın diye kavga çıkaracaklar, ben de diyeceğim ki şu şu günler de benim için özeldi siz aradınız mı? Çok mu abartılı olur? Ama gerçekten kızıyorum bu davranışlarına.

Kızlar şimdi ne alaka diyeceksiniz? Annemle babam esasında iyidir ama kendi dedikleri olsun diye diretirler. Onların isteklerinin aksine yurtdışına gittim, orada yüksek lisans yaptım, tebrik bile etmediler. Bu sene de benim için önemli olan ama bana kızdıkları için arayıp sormadıkları özel günlerim oldu. Şimdi bayram önemli bir gün, muahkkak aramamı bekleyecekler. Aramak istemiyorum. Biliyorum ki neden aramadın diye kavga çıkaracaklar, ben de diyeceğim ki şu şu günler de benim için özeldi siz aradınız mı? Çok mu abartılı olur? Ama gerçekten kızıyorum bu davranışlarına.
Deme canım yaşlıları idare edelim.

Arayıp bayramlarını kutlayıp kapatırsınız, bi şey kaybetmezsiniz, anneniz babanız neticede.

Ara canim ara ne olursa olsun suclu olucaksin hic yoktan koz verme hemde bayram neticede.

Babam vefat edeli 7 yil oldu atandigimin ilk yillarinda nedenini bile hatirlamadigim bir nedenden dolayi (kesin kendimce hakli nedenlerim vardir) 9 gunluk bayram iznimi calistigim ilde tek basima gecirdim simdi cok pismanim keske bir gun daha fazla vakit gecirseymisim onunla o yastaki adami 9 gun boyunca yol gozlettim ne kadar cahilmisim ne olursa olsun yapmamaliydim simdi napiyorum biliyor musunuz memlekete gidince daha eve gitmeden mezarina gidiyorum insan kaybedince anliyor kaybedince mezarini bile ozluyor yapmayin kendinize de ailenize de bunu uzun omurleriniz olsun huzurla ve saglikla gecireceginiz

Genel olarak o bana bunu yapti ben de ona bunu yapayim mantiginda yasamasaniz? Arayip iyi bayramlar demek zor da degilken

demetooo demetooo
Kızdırsalar da üzseler de anne baba onlar. Candan kandan insanlar. Başınız sıkıştığında ilk koşacak yine onlar. Yetişme tarzlarına, hayat tarzlarina göre sizin önemsediğiniz günleri önemsemiyor olabilirler. Anneleri babaları onların doğum günlerini kutlamamış olabilir. Siz kutlayın onlarınkini.. Bayramlarını kutlayın. Arayın sorun ailenizi. Bu yaşa kadar emek verip okutmuslar büyütmüşler sizi. Şanslısınız yurt dışında yapabilmişsiniz yüksek lisansınızı. Maddi manevi bilemem ama mutlaka emekleri olmuştur uzerinizde.. Bir telefonla tatli bir dille birşey kaybetmezsiniz :KK66:

aman ara gitsin ya allah aşkına bu kadar da hesaplamayın herşeyi. onlar istememiş ama yine de gitmişsin yani kapına kilit vurmamışlar ya, maddi olarak destek de olmuşlardır muhtemelen.

Alakası yok, maddi olarak zaten burslu gittim tek kuruş istemedim, manevi olarak da köstek oldular :) Ama arayacağım galiba.

Dertlerin de hiç bitmiyor bence oyalanacak birşeyler bul olur olmadık şeylere takıyorsun ;) Ayrıca aramalısın annenle babanla sen birmisin

Dertlerin de hiç bitmiyor bence oyalanacak birşeyler bul olur olmadık şeylere takıyorsun :KK66: Ayrıca aramalısın annenle babanla sen birmisin

:) Evet şu aralar izindeyim, rahatım o yüzden bol bol konu açıyorum. Eylülde beni çok ararsın.

Anne ve babaniz dedikleri olmadiklari için Size kirilmislar bu hesapalri yapmak yerine onlara nasil yaranmaliyim diye dusunmelisiniz
Anne ve babadan bahsediyoruz cunku.Bayramda küsler barışır, bunu hatirlatayim arayın birsey kaybetmezsiniz, bi aramakla kuculmezsiniz..

Back
X