- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
kizlar bahsetmistim bir arkadaşim var ve üc gun once küsmüstuk acaba bayram bahanesiyle arasam mi yani bayramda küs durmak cok gunah degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok küçuk sebeplerdi canimAranizdaki sorun ne ?
Sebebini bilmiyorum cok muhim bi sey degilse arayin tabi barisinnkizlar bahsetmistim bir arkadaşim var ve üc gun once küsmüstuk acaba bayram bahanesiyle arasam mi yani bayramda küs durmak cok gunah degilmi
Onemsiz birsey ise ara uzatmaya degmez benceçok küçuk sebeplerdi canim
kendisinin sevmedigi kisilerle benim de konusmami istemiyoduSebebini bilmiyorum cok muhim bi sey degilse arayin tabi barisinn
Dün de sordun bu soruyu, çok dert ediyorsun.kizlar bahsetmistim bir arkadaşim var ve üc gun once küsmüstuk acaba bayram bahanesiyle arasam mi yani bayramda küs durmak cok gunah degilmi
Arada sende rahatla bizde rahatlayalım .kizlar bahsetmistim bir arkadaşim var ve üc gun once küsmüstuk acaba bayram bahanesiyle arasam mi yani bayramda küs durmak cok gunah degilmi
ama gururum nolcakArada sende rahatla bizde rahatlayalım .
ama gururum nolcak
Klasik kiz tripleri... Ara canim,ortada buyuk bisey yok :)kendisinin sevmedigi kisilerle benim de konusmami istemiyodu
Hmm basit bi sey yani en azindan halledilebilir bi sey bence konusun o zamankendisinin sevmedigi kisilerle benim de konusmami istemiyodu