• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda bile huzur yok bana

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
saatlerdir ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan
ya söylermisinz bana bi adam niye eşiyle sevgilisiyle ilgilenmez
ben burada yanlızım o gezmelerde,sürekli ailesiyle
dün ben de onlardaydım onların bütün sülale oradaydı ztn dayısının eşi bunları davet etti yarın bize gelin dedi.
bana da gel dedi
bu sabah bi msj attım benimkine,dayımlardayız dedi.
ben tabi sinirlendim(bilmiyorum artık annesi mi istemedi gitmemi orada olmamı kendisimi bilmiyorum) neden beni çağırmadın dedim giderken,sende gitmeseydin dedim
kıyamet koptu nasıl gitme dermişim ona dayısıymış filan
ben o anlamda gitme demedim ki gitmesi beni ilgilendirmez zaten sadece beni yanlız bırakıp gitmesine sinirlendim bu günüde bana ayırıp gitmeseydi bşy kaybetmezdi sonuçta yoksa niye istemiyim gitmesini,o lafı istediği gibi anladı.zaten hep ailesiyle beraber ya
onun yerinde başkası olsa beni bu kadar ihmal etmezdi asla
ben anlamıyorum ayrılalım diyorum soğuk davranıyorsun diyorum bu sefer hayır sana öyle geliyo saçmalama diyo

soruyorum size şimdi bu bayram bu atil boyunca sevgilisiyle vakit geçirmeyen var mı aranız da

telefonu kapattım evi aradı onun fişini de çektim gitsin mutlu olsun şimdi

o ancak gidip kardeşinin eşine kitap arasın bulsun sınavıyla ilgilensin onlar dururken niye benimle ilgilensin ki değil mi

Hayatının merkezini o yapma.

Önemseme, o sana ne kadar değer veriyorsa sende ona o kadar değer ver. Neden ağlıyorsun yazık değil mi gözyaşlarına? Sen bu kadar değersiz misin?

Demekki elinde görüyor seni, arama sorma sende. O ararsa kısa kes kapat telefonu. O olmadan senin de bir hayatın olacağını, onu bırakabileceğini görsün.

Yazık değil mi o ev ziyaretlerinde dolaşıyor sen böyle ağlıyorsun :34:

Madem dayısının eşi sana gel dedi sende onunla konuşsaydın giderken bana haber ver birlikte gidelim diye çıkarken zaten birlikte vakit geçirirdiniz hoş bunu söylemem bile anlamsız aslında onun bunu düşünüp seni davet etmesi gerekliydi yapman gereken şey biraz ağırlığını koy bu yaptığı davranışın yanlış olduğunun farkına varsın dayısını yada ailesini önemsediği kadar senide önemsemeli bence.
Şimdi ağlamak yerine derin bi nefes al bırak biraz o çabalasın arayıp dursun güzel bi müzik aç vakit geçirebileceğin başka şeylerle uğraş gözyaşların kıymetli böyle bi olay için kendini üzmeye deymez

Hayatının merkezini o yapma.

Önemseme, o sana ne kadar değer veriyorsa sende ona o kadar değer ver. Neden ağlıyorsun yazık değil mi gözyaşlarına? Sen bu kadar değersiz misin?

Demekki elinde görüyor seni, arama sorma sende. O ararsa kısa kes kapat telefonu. O olmadan senin de bir hayatın olacağını, onu bırakabileceğini görsün.

Yazık değil mi o ev ziyaretlerinde dolaşıyor sen böyle ağlıyorsun :34:

öyle tabi değmez ama insan tutamıyo kendini ya sinirlerim bozuldu

hiçbi uğraşım yok onunki gibi kalabalık bi ailem yok burda arkadaşım yok ,ancak geldiklerinde vakit geçirebiliyorum onlarla uzakalar
böyle oluncada sanki hayatımıjn merkesinde o varmış gibi davranıyorum nasıl kurtulcam ben bu durumdan ya hep üzülen benim
birazda o acı çeksin istiyorum

Madem dayısının eşi sana gel dedi sende onunla konuşsaydın giderken bana haber ver birlikte gidelim diye çıkarken zaten birlikte vakit geçirirdiniz hoş bunu söylemem bile anlamsız aslında onun bunu düşünüp seni davet etmesi gerekliydi yapman gereken şey biraz ağırlığını koy bu yaptığı davranışın yanlış olduğunun farkına varsın dayısını yada ailesini önemsediği kadar senide önemsemeli bence.
Şimdi ağlamak yerine derin bi nefes al bırak biraz o çabalasın arayıp dursun güzel bi müzik aç vakit geçirebileceğin başka şeylerle uğraş gözyaşların kıymetli böyle bi olay için kendini üzmeye deymez

ben konuşmadım işte ondan bekledim
gel beraber gidelim demesini bekledim ama demedi..
bayramdan önce mesela pikniğe gitmişlerdi çağırmışlardı benim bi işim vardı gidememiştim,demediğini bırakmadı yok ben onun ailesiyle vakit geçirmek istemiyomuşum onlarla olmuyomuş.böyle dengesizlik olur mu ya:(
bilmiyorum ne çabalıyo nede ayrılıyo bende ayrılmıyorum aptal gibi

sen niye yalnız kalıyosun ki eş dost akraba ziyareti yapılmıyo mu sizde, bide sevgililik döneminde ben karşıyım açıkçası kızın erkek tarafıyla bu kadar içli dışlı olmasına, meraklı gibi ne o öyle azcık naza çek

Lorena senin konularında genelde hep bunu yazıyorum ama bu defa valla içten yazıyorum kızarak değil, başına bi iş gelir sevgiliyi falan unutursun güzelim kapıp koyverme bu kadar kendini, sağlıklı değil ilişkiniz tavırların ergenlikten öteye geçmiyo gözünü seveyim dert arama kendine

sen niye yalnız kalıyosun ki eş dost akraba ziyareti yapılmıyo mu sizde, bide sevgililik döneminde ben karşıyım açıkçası kızın erkek tarafıyla bu kadar içli dışlı olmasına, meraklı gibi ne o öyle azcık naza çek

Kesinlikle katılıyorum .
Sevgilim ablasıyla aramız iyidir bayramda arayayım mı diye bile düşündüm .
Nolur nolmaz arkamdan der belki de bize çok meraklı falan diye .
Ayrıca bir de sormuşsun ya bayramda sevgilisiyle görüşemeyen var mı diye .
Yaklaşık 3 haftadır görüşmüyoruz sanırım .

Evli değılsınız sız değıl mı, senın ne ışın var kı onlarla bayram gezmesınde senın aılen sülalen yok mu?
Banada erkek arkadaşım senın dayında ne ışın var bensız dese aynı sevgılının verdığı hatta daha fazla tepkı verırım.

Çok gereksız yere ayrılalım vs demışsın
Her açtığın konuda daha ufak bı sebepten ılışkını yıpratıyorsun
Yazık erkek arkadaşına

ilk gün yapıldı ziyaret ama pek kimse yok zaten yaşadığımız yerde akrabalar fln uzakta annemlerde tatil diye şehir dışına gittiler ben gitmek istemedim sevmiyorum gittikleri yeri sınavımda yaklaştı kalmak istedim,ona güvenip de kalmadım ama bu yaptıklarını kimse yapmaz
evtt hata yaptım kendisi bi yandan annesi bi yandan bende hayır diyemedim hep gittim,çok pişmanım şimdi

Evli değılsınız sız değıl mı, senın ne ışın var kı onlarla bayram gezmesınde senın aılen sülalen yok mu?
Banada erkek arkadaşım senın dayında ne ışın var bensız dese aynı sevgılının verdığı hatta daha fazla tepkı verırım.

Çok gereksız yere ayrılalım vs demışsın
Her açtığın konuda daha ufak bı sebepten ılışkını yıpratıyorsun
Yazık erkek arkadaşına

Kesinlikle katılıyorum .
Sevgilim ablasıyla aramız iyidir bayramda arayayım mı diye bile düşündüm .
Nolur nolmaz arkamdan der belki de bize çok meraklı falan diye .
Ayrıca bir de sormuşsun ya bayramda sevgilisiyle görüşemeyen var mı diye .
Yaklaşık 3 haftadır görüşmüyoruz sanırım .

Lorena senin konularında genelde hep bunu yazıyorum ama bu defa valla içten yazıyorum kızarak değil, başına bi iş gelir sevgiliyi falan unutursun güzelim kapıp koyverme bu kadar kendini, sağlıklı değil ilişkiniz tavırların ergenlikten öteye geçmiyo gözünü seveyim dert arama kendine

yine ben suçluyum yani peki tamam ozaman keske açmasaydım konu:(

valla kızlar bakın benim 22 yaşında erkek kardeşim var tabiki kız arkadaşları oluyo hemde kaaaaç tane, eve gelirler giderler ikramlarımızı yaparız annem olsun ben olayım güleryüzümüzü eksik etmeyiz, bakın benim annem 44 yaşında yani öyle yaşlı başlı gelenekçi bi kadın değil nispeten yeni nesil yani 60 yaşındaki annelere göre, ama bu kızlar için hep der ki oğluma yapıştılar, bakın bir erkek anasının bakışı bu, bunu bildiğim için şimdiki eşimle 9 sene çıktım evlerine 1 kere gittim oda arkadaşlarla, çünkü eşim ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik, 9 sene sonunda evlenicez dedik aileler tanıştı 8 ay sonrada evlendik nişanlıykende ailemden bağımsız zırt pırt gitmedim evlerine, tavsiye tabi bu uyan uyar uymayan uymaz

valla kızlar bakın benim 22 yaşında erkek kardeşim var tabiki kız arkadaşları oluyo hemde kaaaaç tane, eve gelirler giderler ikramlarımızı yaparız annem olsun ben olayım güleryüzümüzü eksik etmeyiz, bakın benim annem 44 yaşında yani öyle yaşlı başlı gelenekçi bi kadın değil nispeten yeni nesil yani 60 yaşındaki annelere göre, ama bu kızlar için hep der ki oğluma yapıştılar, bakın bir erkek anasının bakışı bu, bunu bildiğim için şimdiki eşimle 9 sene çıktım evlerine 1 kere gittim oda arkadaşlarla, çünkü eşim ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik, 9 sene sonunda evlenicez dedik aileler tanıştı 8 ay sonrada evlendik nişanlıykende ailemden bağımsız zırt pırt gitmedim evlerine, tavsiye tabi bu uyan uyar uymayan uymaz

inanmıyorumm:(((
ama kardeşinin çok kız arkadaşı oluyomuş o yüzden mi acaba
biz 3 yıldır beraberiz ne bileyim hep annesi arayıp davet ederdi beni mi denemiş olabilir
çok üzüldüm şimdi ya herkes böyle düşünmüyodur bence

Annenizin öyle düşündüğünü duyunca üzüldüm şimdi .
Bende mi öyle görünüyorum acaba sevgilimin annesinin gözünde .
6 yıldır birlikteyiz 4 kere falan gittim :(
Kafaya taktım şimdi .

Sana kımse konu açma dıyemez aç yanı banane ıstemesem cevap yazmam da
Erkek arkadaşının bu kadar üstüne gıtme dıyorum ben lorena cıdden okurken ben bıle boğuluyorum adam ne yapsın???

üzerine gitmiyorum ki ben sadece olması gereken şeyleri yapmasını bekliyorum,ilgiyi çok seviyorum mesela ilgisiz olunca bende stresli oluyorum,beklenitt i,çine giriyorum hep:(

yine ben suçluyum yani peki tamam ozaman keske açmasaydım konu:(

Canım sana kimse açma diyemez .
Herkesin kişiliği farklı bak sen üzülmüşsün ben olsam doğal karşılardım .
Öyle düşünme .
Ama diğer konularına da bakıyorum çok ufak şeyleri kafaya takıyorsun bazen .
Üzme kendini yıpratma bu kadar .

Annenizin öyle düşündüğünü duyunca üzüldüm şimdi .
Bende mi öyle görünüyorum acaba sevgilimin annesinin gözünde .
6 yıldır birlikteyiz 4 kere falan gittim :(
Kafaya taktım şimdi .

bizim 3. yılımız ben 5-10 kere gitmişimdir eğer onun anneside öyle düşünüyosa istemiyodur beni,ama hiç hissetmedim öyle bşy bilmiyorum..

Canım sana kimse açma diyemez .
Herkesin kişiliği farklı bak sen üzülmüşsün ben olsam doğal karşılardım .
Öyle düşünme .
Ama diğer konularına da bakıyorum çok ufak şeyleri kafaya takıyorsun bazen .
Üzme kendini yıpratma bu kadar .

evt herşeyi takıyorum kafama o yüzden beyazlar var saçlarımda zaten:(

bizim 3. yılımız ben 5-10 kere gitmişimdir eğer onun anneside öyle düşünüyosa istemiyodur beni,ama hiç hissetmedim öyle bşy bilmiyorum..

İnşallah öyle değildir .
Eğer öyleyse cidden ona kırılırım sinirimi sevgilimden çıkarırım :(
Hatta şimdi mesaj atayım bakalım annesi bir şey diyor mu benim hakkımda öyle .

uzağa gitmedim kendi annemi yazdım artık siz bilirsiniz bizimki kızlarla kavga ederdi telde, çat kapatırdı telefonu annem kızardı tabi aman anne 5 dk sürmez arar derdi harbidende kızlar arıyodu yani,yeni nesilde bi tuhaf bende yaşlı sayılmam 28 yaşındayım neyse söylemek istedim sadece

Back
X