Bayramda ailem oncr gelir arkadaslarim yalvarsa bile disari cikmam bayramda sevgilimle de gorusmem .Ailem once gelir.Sizinde dayina gitme demeye hakkiniz yok.Belki de bayrami ailecek akrabalarla gecirmek istediler ne var bunda.Bir de evli degilsiniz daha evlilik dusunmek ayri nisanlanip gun almak ayri... Siz o noktada degilsiniz o noktaya ulasinca hak iddia edersiniz.Bu kadar sikbogaz etmeyin adami. AMA ben cok ilgi istiyorum beklerken icim aciyor demissiniz ... birakin adamin kendine ait bir hayati var herkesin karakteri farkli bende oyle mic mic her dakika ergen gibi ilgi gostermesini sevmem.Surekli ilgi isteyen bana oksijenle bagliymis gibi ilgime muhtac aciz sevgilim olsa sogurum valla.Her yetiskin insanin isi gucu, ailesiyle gecirdigi vakit ,arkadaslari,hobisi ,sporu olmali.Yaninda olmadan bir gununu bile degerlendirmeden verimli geciremeyen bir insan cok yazik valla.Bu dunyada sevgilinizden baska yapacak birseyiniz yok mu ? Kendinize yetmeyi ogrenin.
Biraz kendini gelistir tum gunu sevgilini bekleyerek gecirme....Calis,fotograf cek, dil ogren , kursa git, dans et , tv showlari izle, hobi bul, ailene yemek pisir, derslerinde fazla not almaya calis, alisveris yap, komsunun cocuklariyla oyna, cocuk yurduna yaslilarin huzur evine ugra, kullanmadigin urunleri ihtiyaci olanlara ver.Hep hayat bir tek sevgiliyi beklemekle olmaz.Bana hayatin cok bosmus gibi geldi.