neden yanlış. açıklayabilirmisin..evt doğru yakında delircem yada hasta olcam,ama açıkladım neden öyle dediğimi yoksa banane gitsin abi gidicek dayısı gitmesini istemediğim için söylemedim onu
bilmiyorum yaptığı hareket yanlıştı bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden yanlış. açıklayabilirmisin..evt doğru yakında delircem yada hasta olcam,ama açıkladım neden öyle dediğimi yoksa banane gitsin abi gidicek dayısı gitmesini istemediğim için söylemedim onu
bilmiyorum yaptığı hareket yanlıştı bence
hayatım boş değil aksine önümde önemli bisınavım var yapıcak işlerim var
ilgi beklemek acizlik değildir.
biz haftalardır beraber vakit geçirmedik hiçbişey yapmadık yoksa ben hergünün benimle geçirsin demiyorum ki dmedim de
Lorena herseyi yapip sonnra yapmadim deme huyun var.Adama basbaygi gitmeseydin diyorsun sonrada oyle degil yanlis anladi diyorsun.Gecen ki konunda da adam izin alcakti hayir demissin sonra da cok isteseydi izin alir gelirdi diyorsun.Konuyu acis amacin ilgi gostermiyor baskasi olsa yerinde ihmal etmezdi diye gidiyor..... 1 haftada sik disini olmezsin. BU HAfta bayram haftasi kendi aolesiyle gecirecek belki.
Evet senin talep ettigin sekilde bir ilgi acizlik oluyo . Kendini foruma nasil tanittigina bakar misin ? Herkes seni sevgilisini olesiye kiskanan sevgilisi haric baska hic bir derdi ve hayati yokmus gibi davranan hasta biri gibi goruyor.Ben senin yerinde olsam artik konu acmaya utanirdim dogrusu.
Ha bu arada diger konularinda dedigin gibi haksiz miyim ama demeyi unutmussun cevap : tabiki haksizsin her zaman ki gibi.
madem benimle evlenmeyi düşünüyo o zaman benden ayrı bi ailesi olamaz ki yani onlara değer vercek bana vermiycek böyle olur mu
açtığım konularda haklısın ama daha öncede söyledim,burada hep benim yaptıklarımı anlattım onun yaptıklarını hiç anlatmadım,ben kaçıp gitmiyosam sevdiğim için o da gidicekse hiç durmasın çünkü çıkan tartışmalar tek taraflı değil yani ztn hiçbi tartışma tek taraflı değildir bence
neden yanlış. açıklayabilirmisin..
biz haftalardır beraber vakit geçirmedik hiçbişey yapmadık yoksa ben hergünün benimle geçirsin demiyorum ki dmedim de
Lorena herseyi yapip sonnra yapmadim deme huyun var.Adama basbaygi gitmeseydin diyorsun sonrada oyle degil yanlis anladi diyorsun.Gecen ki konunda da adam izin alcakti hayir demissin sonra da cok isteseydi izin alir gelirdi diyorsun.Konuyu acis amacin ilgi gostermiyor baskasi olsa yerinde ihmal etmezdi diye gidiyor..... 1 haftada sik disini olmezsin. BU HAfta bayram haftasi kendi aolesiyle gecirecek belki.
Evet senin talep ettigin sekilde bir ilgi acizlik oluyo . Kendini foruma nasil tanittigina bakar misin ? Herkes seni sevgilisini olesiye kiskanan sevgilisi haric baska hic bir derdi ve hayati yokmus gibi davranan hasta biri gibi goruyor.Ben senin yerinde olsam artik konu acmaya utanirdim dogrusu.
Ha bu arada diger konularinda dedigin gibi haksiz miyim ama demeyi unutmussun cevap : tabiki haksizsin her zaman ki gibi.
keske bana ağır eleştirde bulunanlarda herşeyi bilmeden yorum yapanlarda utansada bşy demese artık değilmi
ilgi beklemek kesinlikle acizlik değildir hastalık da değildir.kaldı ki ben hergün benim dibimde olsun demiyorum,şikayet ediyosam bşy var demektir
beğenmeyen kimse yorum yapmak zorunda değil bunu herzaman söylüyorum ama tekrar etmek zorunda kalıyorum hep....
bence insan biraz ağır başlı olmalı,böyle şakalaşmaları hiç sevmiyorum gereksiz yani
mesela oda benden bekliyo aynı şeyi ama benden bekliyosa kendiside öyle davranmalı
kardeşinin eşi de benle aynı sınava gircek mesela,gidip ona kitap almış yani alamayacak durumda olsalar anlarım ama neden almış,çok gereksiz bi hareket,yani haftalardır benimle vakit geçirmeye zaman bulamıyo bulduğunda da hadi lütfen bize gidelim yemek yeriz vakit geçiririz diyo,ama gidip kitap almaya vakit buluyo
off lorena yengesine kitap aldı diyedemi sorun yaptın.bence insan biraz ağır başlı olmalı,böyle şakalaşmaları hiç sevmiyorum gereksiz yani
mesela oda benden bekliyo aynı şeyi ama benden bekliyosa kendiside öyle davranmalı
kardeşinin eşi de benle aynı sınava gircek mesela,gidip ona kitap almış yani alamayacak durumda olsalar anlarım ama neden almış,çok gereksiz bi hareket,yani haftalardır benimle vakit geçirmeye zaman bulamıyo bulduğunda da hadi lütfen bize gidelim yemek yeriz vakit geçiririz diyo,ama gidip kitap almaya vakit buluyo
keske bana ağır eleştirde bulunanlarda herşeyi bilmeden yorum yapanlarda utansada bşy demese artık değilmi
ilgi beklemek kesinlikle acizlik değildir hastalık da değildir.kaldı ki ben hergün benim dibimde olsun demiyorum,şikayet ediyosam bşy var demektir
beğenmeyen kimse yorum yapmak zorunda değil bunu herzaman söylüyorum ama tekrar etmek zorunda kalıyorum hep....
Hasta oldugunu ben degil diger konularinda baska uyeler belirtmis.Ayril dediler dinlemedin kiskanclik huyuna care bul doktora git deniliyor yapmiyorsun.Peki biz daha ne yapabiliriZ.Daha fazla konu acman demek gene ayni karsit dusunceleri yorumlari almak demek. Kimse sana katilamiyor nevyazik ki.Tabi konu ac daha bile fazla ac bence sen doymadin verilen tepkilere.Daha fazla konu demek daha fazla moralinin bozulmasi olur cunku sana kimse katilmiyor ne yazik ki...
off lorena yengesine kitap aldı diyedemi sorun yaptın.
aile arasında kardeşler arasında ağır başlılık olurmu .
samimi olacaklar tabi. oda onun kardeşi sayılır ayrıca.
oda senden bunu istiyorsa oda yanlış.
yada senin ona yaşattıklarının aynısını sana yaşatıyorki onu biraz olsun anla diye.
Hasta oldugunu ben degil diger konularinda baska uyeler belirtmis.Ayril dediler dinlemedin kiskanclik huyuna care bul doktora git deniliyor yapmiyorsun.Peki biz daha ne yapabiliriZ.Daha fazla konu acman demek gene ayni karsit dusunceleri yorumlari almak demek. Kimse sana katilamiyor nevyazik ki.Tabi konu ac daha bile fazla ac bence sen doymadin verilen tepkilere.Daha fazla konu demek daba fazla moralinin bozulmasi olur cunku sana kimse katilmiyir ne yazik ki...
diğer üyeler doktor da benim mi haberim yok
ayrıca onlar gerekli cezayı aldılar ztn
tmam işte benim konularımdan bıkanlar yazmazlar olur biter
aman allahım Lorena, sen resmen yengesine kur yapıyor demeye çalışıyorsun.. Tatlım ne oldu senin psikiyatr işi? hayır sor bakalım ona toplu gidişlerde bir indirim yapar mı? yakında hepimiz ona gideceğiz sayende
Lorena, silkelen ve kendine gel.. Ne zaman senin konularını okusam; henüz 3 yaşında bir kardeşin var, seni ondan bile kıskanıyorum türküsü geliyor aklıma![]()
öyle değil sanırım çünkü ilk bir yıl ben bu kadar kıskanç değildim ama o bu konularda bunaltıyodu beni kuzenlerimle eşleriyle samimi olmamı istemiyodu kesinlikle bende kınamıyodum onu çünkü bende onun öyle olmasını istiyorum,o kız kardeşi sayılmaz bence yabancı sonuçta
tamam lorena yengede gözü var. nede olsa onada ışık tutmuş. oldumu.diğer üyeler doktor da benim mi haberim yok
ayrıca onlar gerekli cezayı aldılar ztn
tmam işte benim konularımdan bıkanlar yazmazlar olur biter![]()
öyle değil sanırım çünkü ilk bir yıl ben bu kadar kıskanç değildim ama o bu konularda bunaltıyodu beni kuzenlerimle eşleriyle samimi olmamı istemiyodu kesinlikle bende kınamıyodum onu çünkü bende onun öyle olmasını istiyorum,o kız kardeşi sayılmaz bence yabancı sonuçta
tamam lorena yengede gözü var. nede olsa onada ışık tutmuş. oldumu.![]()
ben anlatamıyorum galiba.
o ür bşy aklımdan bile geçmez sadece ben hareketinin yanlış olduğunu düşünüyorum bu kadar
evt herşeyi takıyorum kafama o yüzden beyazlar var saçlarımda zaten![]()
Seni ailesi ozellikle cagirmamis olabilir. Haklilar da. Aile bu, her gittikleri yere ogullarinin kiz arkadasini da goturmek zorunda degiller ki. Adi ustunde aile ziyareti, bayram ziyareti. Kiz arkadas dedigin nedir ki her yere gelsin. Aranizda resmiyet yok, onlara gore bugun varsin yarin yoksun. Hos degil gercekten. Belki aralarinda bu tur seyleri hos karsilamayan aile buyukleri var? Olabilir yani.
Her zamanki gibi gereksiz kiskanclik yapmissin. Kendine bir hayat kur, bir mesgale bul. Surekli sevgilinin hayatina odaklanip bu kadar didiklemekle bir yere varamazsin. Kendin calip kendin oynuyorsun, insanlar hayatina bakiyor. Hasta edecen kendini diyemiyorum, cunku zaten pek saglikli bir insan gibi degil yazdiklarin kusuruma bakma. Sen bu karakter sorununun uzerine git bence, sevgilinin degil. Her sorunlu davranisina bir kulp, bir suclu buluyorsun, sen normalsin, ama cevrendeki herkes anormal ki seninle ayni dusunmuyor. Tuhaf degil m? Senin boyle hissetmelerinin sorumlusu sevglin ya da baskasi degil. insan oz elestiri yapmayi bilmeli, kendini duzeltebilmeyi bilmeli. Herkesin sorunlari var, hep baskasi suclu, hep ben hakli demekle kimse bir yere varamaz.
Sana gecmis olsun demekten baska birsey diyemiyorum. Kiskanma demek de bir yere kadar. Sen lafla ikna olabilecek evreyi gecmissin, mutlaka bir uzmana gorun. Yoksa daha cok aglarsin sevgilinin arkasindan.
Hasta oldugunu ben degil diger konularinda baska uyeler belirtmis.Ayril dediler dinlemedin kiskanclik huyuna care bul doktora git deniliyor yapmiyorsun.Peki biz daha ne yapabiliriZ.Daha fazla konu acman demek gene ayni karsit dusunceleri yorumlari almak demek. Kimse sana katilamiyor nevyazik ki.Tabi konu ac daha bile fazla ac bence sen doymadin verilen tepkilere.Daha fazla konu demek daha fazla moralinin bozulmasi olur cunku sana kimse katilmiyor ne yazik ki...
Ayril bitsin bence hergun karin agrisi ne bu boyle...
Bunlar ne kadar ağır yorumlar ya.
Her zamanki gibi haksızsın, hayatın boş, karın ağrısı, kimse sana hak vermiyor.
Yani gerçekten haksız olsa bile bir insana ne kastınız varda bu kadar sert yazıyorsunuz. Ruh hali kötü de olabilir, siz azarlayın diye yazmamış. Sıkıntısını paylaşmış. Siz bir hata yaptıgınızda size de mi böyle yapılmalı.
Hepimiz insanız yanlış yaptıgımız yada yanlış düşündüğümüz şeyler olabilir. Bunlardan rahatsız oluyorsaniz yazmazsınız okumazsınız. Bu kadar sert çıkılmamalı diye düşünüyorum:26:
evlenince mi değer artıyo,yani insan sevgiliyken ne kadar değer veriyorsa evlendikten sonrada öyle devam eder bence
ben zaten ben haklıyım herkes haksız demiyorum asla,tek haksız olan tek suçlu olan ben değilim diyorum
Bunlar ne kadar ağır yorumlar ya.
Her zamanki gibi haksızsın, hayatın boş, karın ağrısı, kimse sana hak vermiyor.
Yani gerçekten haksız olsa bile bir insana ne kastınız varda bu kadar sert yazıyorsunuz. Ruh hali kötü de olabilir, siz azarlayın diye yazmamış. Sıkıntısını paylaşmış. Siz bir hata yaptıgınızda size de mi böyle yapılmalı.
Hepimiz insanız yanlış yaptıgımız yada yanlış düşündüğümüz şeyler olabilir. Bunlardan rahatsız oluyorsaniz yazmazsınız okumazsınız. Bu kadar sert çıkılmamalı diye düşünüyorum:26:
herzaman söylüyorum beğenmeyen yazmasın diye ama..
eleştiriyi kaldıramıycak biri değilim ama yazılan bazı şeyler eleştiri olmaktan çıkıyo iyice üzüyo insanı