• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda bile huzur yok bana

ya bitanem bak sen hala aynı yerdesin ama. adam seni bırakıp arkadaşlarıyla takılsa tamam, seni ekip sana yalan söyleyip başka yere gitse tamam, ama ailesiyle berabermiş bu adam. üzme kendini artık canına yazık yani. kavgalıyken gelmemesi ise zaten normal ben de kavga ettiğimde kavga öncesi plan yaptıysak dahi o gün görüşmezdik. tartışmak istemiyordur belki daha fazla.

ya bitanem bak sen hala aynı yerdesin ama. adam seni bırakıp arkadaşlarıyla takılsa tamam, seni ekip sana yalan söyleyip başka yere gitse tamam, ama ailesiyle berabermiş bu adam. üzme kendini artık canına yazık yani. kavgalıyken gelmemesi ise zaten normal ben de kavga ettiğimde kavga öncesi plan yaptıysak dahi o gün görüşmezdik. tartışmak istemiyordur belki daha fazla.

ama bence görüşmeye engel olcak nitelikte bi kavga değildi bilmiyorum o abarttı
evt ailesiyle kardeşlerinin eşiyle sohbetler ediyodu ben evde ağlarken:( belkide kardeşinin eşine bile benden daha çok değer veriyodur beklenir ondan:( gidip kitap alması bile beni o kadar sinir etti ki
hiç kendimde değilim hiç..en iyisi ilaç alıp uyumak
ttşkler güzdel yorumnuz için keske bazı üyelerde kırıp dökmeden yorum yapabilseler

Böylesi aşkı kainatın en aşık erkeği bile yaşamak istemez.

Acı çekmek ve çektirmek hoşuna mı gidiyor ki bir uzmandan yardım almıyorsun?

çok teşekkür edrim yorumunuz için
evet benim derdim oraya gitmek değil zaten,ama orada geçirdiği vaktin bi kısmını da bana ayırabilirdi..yapmadı değerim o kadarmış demek ki.
az önce konuştuk,ama bşy değişmedi sen bugün görüşmemek için bahane aradın beni almaya gelecektin gelmedin dedim
oda hayır dedi o lafından dolayı sana çok kızdım yokda tabi gelecektim dedi
öyle tartıştk biraz
snra geç cevap geldi brz
en son ben şöyle yazdım:bu yanıma gelmemen için bahane olamaz.sen bana neler neler söylüyosun kızdığında ben bunları unutuyorum yine geliyorum yanına dedim
ben bu akşam herşeyden emin oldum,yerimi kiminle kimlerle dolduruyosan onlarla mutlu ol dedim.
cvp gelmedi bilmiyorum o kadar umursamaz ki uyumuş bile olabilir.
bide benim gözleerimi görseniz şu an:((((
ben artık cevap vermem ona gerçekten bi çabasını görürsem belki yoksa bitti herşey..
ztn bugün kavga ederken yanlız kalacağını biliyodun niye gitmedin dedi,insan nasıl böyle bşy söyler

sanki başka bir kadından bahsediyorsun, ailesi bu yahu, erkek arkadaşının gözünde bu duruma düşürmesene kendini...

her dakika ona muhtaç olduğun, hayatında daha önemli hiçbişey olmadığı o kadar belli ki :50:

erkek arkadaşın seni seviyor belli ama sana saygı duyduğunu hiç sanmıyorum.

bir de neden psikolojik yardım alma önerilerine bu kadar kulak tıkıyorsun?

bu adam bütün hayatını böyle geçirmez bak emin ol, bi yerde benden bu kadar diyecek...

sanki başka bir kadından bahsediyorsun, ailesi bu yahu, erkek arkadaşının gözünde bu duruma düşürmesene kendini...

her dakika ona muhtaç olduğun, hayatında daha önemli hiçbişey olmadığı o kadar belli ki :50:

erkek arkadaşın seni seviyor belli ama sana saygı duyduğunu hiç sanmıyorum.

bir de neden psikolojik yardım alma önerilerine bu kadar kulak tıkıyorsun?

bu adam bütün hayatını böyle geçirmez bak emin ol, bi yerde benden bu kadar diyecek...

ben ona muhtaç değilim ki
istemiyosa çeker gider
ama oda beni üzüyodeğerli olduğumu hissetircek hiçbişey yapmıyo,ben özlediğini bile hissetmiyorum bu yüzden stresli oluyorum
bende kuzenlerimin kardeşlerimin eşlerine daha çok değer vericem artık madem o öyle yapıyo

ama bence görüşmeye engel olcak nitelikte bi kavga değildi bilmiyorum o abarttı
evt ailesiyle kardeşlerinin eşiyle sohbetler ediyodu ben evde ağlarken:( belkide kardeşinin eşine bile benden daha çok değer veriyodur beklenir ondan:( gidip kitap alması bile beni o kadar sinir etti ki
hiç kendimde değilim hiç..en iyisi ilaç alıp uyumak
ttşkler güzdel yorumnuz için keske bazı üyelerde kırıp dökmeden yorum yapabilseler

anlıyorum bütün ilgisi üstüne olsun kardeşinin eşine bile ilgi göstermesin diyorsun. ama belki kardeşine hoşluk yapmak istiyordur adam. takmışsın o kardeş eşine. müstakbel eltin senin o ayol :9: evlensen napacaksın adam kardeşiyle görüşmeyi mi kesecek uyumak iyi fikir ama kafana göre ilaç alma :40: ben de büyük kavgaların üstüne hep yatar uyurum. sabah uyandığımda daha bir iletişim kurulabilir hale gelebiliyorum en azından, ve büyüttüğüm şeylerin o kadar da büyük olmadığını görüyorum. hadi yatıp güzelce dinlen sabah ola hayrola :34:

Son düzenleme:
burda eşinin sevgilisinin ilgisizliğinden yakınan yüzlerce kişi var bende onlardan biriyim işte benim üzerime neden bu kadar gelindi ki:(

ben ona muhtaç değilim ki
istemiyosa çeker gider
ama oda beni üzüyodeğerli olduğumu hissetircek hiçbişey yapmıyo,ben özlediğini bile hissetmiyorum bu yüzden stresli oluyorum
bende kuzenlerimin kardeşlerimin eşlerine daha çok değer vericem artık madem o öyle yapıyo

çocuk gibisin Lorena, ilişki yürümüyosa ayrıl...

ben de kuzenimin eşine daha çok değer vericem ne demek, nasıl bi cümle?

burda eşinin sevgilisinin ilgisizliğinden yakınan yüzlerce kişi var bende onlardan biriyim işte benim üzerime neden bu kadar gelindi ki:(

öküz kocadan yakınmak başka, kendine dünyayı dar etmek başka...

canım cicim diye teselli etsek bir işe yarayacak mı?

bak biz birkaç olaydan bunları çıkarıyoruz.

sevgilin ya da ailesi kimbilir neler düşünüyor

düzeltmek için hala şansın varken bi adım at. kendi kendine başaramıyorsan ki başaramıyosun bence, yardım al.

ben kk'dan çıkış yaptığımda olayım biter, sen bunlarla yaşamak zorunda kalıyosun.

düzel istiyorum, saçım beyazladı diyosun yazık değil mi canına?

anlıyorum bütün ilgisi üstüne olsun kardeşinin eşine bile ilgi göstermesin diyorsun. ama belki kardeşine hoşluk yapmak istiyordur adam. takmışsın o kardeş eşine. müstakbel eltin senin o ayol :9: evlensen napacaksın adam kardeşiyle görüşmeyi mi kesecek uyumak iyi fikir ama kafana göre ilaç alma :40: ben de büyük kavgaların üstüne hep yatar uyurum. sabah uyandığımda daha bir iletişim kurulabilir hale gelebiliyorum en azından, ve büyüttüğüm şeylerin o kadar da büyük olmadığını görüyorum. hadi yatıp güzelce dinlen sabah ola hayrola :34:

yani onun yüzünden kızdan soğudum resmen,evt onunla gerektiğinde konuşsun sadece onun dışında hiç ilgilenmesin istiyorum,aslında onların ailede hep erkekler öyle o kadar mesafeliler ki birbirlerine karşı bu niye böyle bilmiyorum.eğer barışırsak bu konuda uyarıcam ben.
mesela benim bi kuzenim var sürekli gelip gidiyoruz onlarla bana eşiyle çok samimi olma demişti bende saygı duydum ona ve ona göre davrandım.uyarıcam güzelce ya dinler yada kendi bilir.
nasıl uyiycam bilmiyorum ki bu sinirle:(

öküz kocadan yakınmak başka, kendine dünyayı dar etmek başka...

canım cicim diye teselli etsek bir işe yarayacak mı?

bak biz birkaç olaydan bunları çıkarıyoruz.

sevgilin ya da ailesi kimbilir neler düşünüyor

düzeltmek için hala şansın varken bi adım at. kendi kendine başaramıyorsan ki başaramıyosun bence, yardım al.

ben kk'dan çıkış yaptığımda olayım biter, sen bunlarla yaşamak zorunda kalıyosun.

düzel istiyorum, saçım beyazladı diyosun yazık değil mi canına?

evt çok haklısın

özele gidemiycem henüz öğrenciyim devlet hastanelerininde bi faydası olur mu bilmiyorum

ama sizde o kadar şey söylüyosunuz mesela ben değişmiyorum doktora gittiğimde oda böyle konuşmycak mı benle yani onun nasıl bi faydası olabilir ki ancak ilaçla

çocuk gibisin Lorena, ilişki yürümüyosa ayrıl...

ben de kuzenimin eşine daha çok değer vericem ne demek, nasıl bi cümle?

Bende sasirdim pes dogrusu ne kadar cocukca ...

Konu sahibine gelince ayrilamiyorum canim cok yancak diye korkuyorum demisti o yuzden biz neden ayrilmaktan korkuyorsun diye cevap verdik.Simdi de ayrilsin nereye giderze gitsin diyor..Sana hayatinin merkezi bu adam yapma ona muhtac degilskn ilgisine aciz olma dendi..... bir dusun bakalim cunku ayrilamiyorum , bana ilgi gostermiyor dedigin icin o yorumlar yapildi.Neden simdi ediyorsun? Tamam sorun degil ayrilin bitsin ustunde durmana gerek yok.

Bende sasirdim pes dogrusu ne kadar cocukca ...

Konu sahibine gelince ayrilamiyorum canim cok yancak diye korkuyorum demisti o yuzden biz neden ayrilmaktan korkuyorsun diye cevap verdik.Simdi de ayrilsin nereye giderze gitsin diyor..Sana hayatinin merkezi bu adam yapma ona muhtac degilskn ilgisine aciz olma dendi..... bir dusun bakalim cunku ayrilamiyorum , bana ilgi gostermiyor dedigin icin o yorumlar yapildi.Neden simdi ediyorsun? Tamam sorun degil ayrilin bitsin ustunde durmana gerek yok.

çocukca mı .bana böyle düşündürmeseydi,ya genelde kk da erkekler kardeşlerinin eşlerini pek sevmiyolar yani okuduğum konuda hep öyleydi,bu niye bu kdr ilgili gerçekten sinir oluyorum
ben yapamayacağım için öyle söyledim,o ayrılmak isterse ayrılır gider,giderse de ne kadar içim parçalansada ağlamam onun için

açıkladım ama yorum yapan hemen hemen herkes benim onlara gitmeye meraklı olduğumu sanmış,oysa açıkladım hep bayramın ilk günü zaten dayısıyla v.s herkesle bayramlaşmıştı,bugün yemeğe gittiler bayram görmesine değil orda geçirdiği vaktin üçe birini de bana ayırsaydı keske yok çok değer veriyomuşta bilmem ne de hepsi lafmışş,iki gündür zaten onlarla beraber ya ben onlarla olmasın diyemem ama bana da ilgi göstermesi lazım,o beni bu kadar ağlattı dilerim onlarda onu ağlatırlar.

Sen bu adamla aynı okulda değil miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Eğer öyleyse adamla zaten sürekli görüşme halindesiniz öyle olmasa bile bayram yahu bu bayramda insanlar aileleriyle olur.
Ona muhtaç değilim ki diyosun ama sanki o olmasa ölücek gibi bağımlı bi'imaj çiziyosun. Gören de arkadaşlarıyla takıldı seni ihmal etti sanır. Bu adam senin bu tavırlarını ailesine anlatsa seni çağırırlar mı, annesi senle yuva kurmasını ister mi bence bunları bi'düşün. Adamın her hareketine bi'kusur buluyosun, her konunda da giderse gitsin, ben de yaparım, banane, ağlattığı kadar ağlasın. SONUÇ= DEĞİŞEN HİÇ Bİ'ŞEY YOK. Adam ne kadar taviz verirse okadar üstüne gidiyosun Lorena herkesin bi'sabır noktası vardır dikkat et en beklenmedik anda yaşama hazin sonu.

konu sahibini anlıyorum ben az çok. ben de ayrılmaya korkuyordum ne yaparım nasıl unuturum diyordum iki gün önceye kadar. ama öle bişi yaptı ki bende ipler koptu. canım aldatması yalanı şiddeti vs. yoksa kardeş eşine falan takılma. önemli bir yanlışı yoksa da ayrılman gerekmez. ayrılmalıyım ama nasıl yapıcam falan diye düşünme. ayrılmak zorunda değilsin. ha tutar başka kızla görüşür falan haklısın kızarsın. doktora gidersen de sana faydası olur şöyle olur en azından seni doğru şekilde yönlendirir. rahatlamak için de ilaç verirse geri çevirme, bu gerginliğin gider en azından ve mantıklı düşünmeye başlarsın.

benim yüzüm bi gün gülcek mi acaba

herşeyi bu kadar abarttığın sürece yüzün gülmez lorena..

Adam kantine gidiyor trip atıyorsun, kız öğrencisi dersle ilgili arıyor trip atıyorsun, ailesi ile hep beraber vakit geçirirken kuzeninin eşi ile konuştu diye trip atıyorsun, bayram ziyaretine gittiğinde beni neden çağırmadın diye trip atıyorsun...

Diğer konunda da yazmışsın herşeyi abarttığın için mutlu gidip mutsuz dönme diye çağırmamış olabilir mi?

Anla artık bu adam bitki değil tabiki öğrencileri ile konuşur arkadaş çevresi olur, kuzeninin eşi ile konuşur çok abartıyorsun ve bunları göremiyorsun...

oldu olucak adamı fanusa kapat:ssz:

Back
X