• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda bile huzur yok bana

ama sizde o kadar şey söylüyosunuz mesela ben değişmiyorum doktora gittiğimde oda böyle konuşmycak mı benle yani onun nasıl bi faydası olabilir ki ancak ilaçla

ya hemen ilaç yazıp postalıyorsa güvenme zaten. psikolog araştır öncelikle

bu işin eğitimini almışlar, bizimle bir olur mu hiç?

bi de ek olarak kkda bi konu açabilirsin. " kısknçlığınızı nasıl yendiniz" diye mesela :1: ben de çok kıskançtım şimdi çok rahatım düzelebilirsin yani yüzün gülecek elbette sen istersen

Bende sasirdim pes dogrusu ne kadar cocukca ...

Konu sahibine gelince ayrilamiyorum canim cok yancak diye korkuyorum demisti o yuzden biz neden ayrilmaktan korkuyorsun diye cevap verdik.Simdi de ayrilsin nereye giderze gitsin diyor..Sana hayatinin merkezi bu adam yapma ona muhtac degilskn ilgisine aciz olma dendi..... bir dusun bakalim cunku ayrilamiyorum , bana ilgi gostermiyor dedigin icin o yorumlar yapildi.Neden simdi ediyorsun? Tamam sorun degil ayrilin bitsin ustunde durmana gerek yok.

bence ayrılmak istemiyor, seviyor hala. kıskançlıktan ve huzuruzluktan bu dedikleri...

Sen bu adamla aynı okulda değil miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Eğer öyleyse adamla zaten sürekli görüşme halindesiniz öyle olmasa bile bayram yahu bu bayramda insanlar aileleriyle olur.
Ona muhtaç değilim ki diyosun ama sanki o olmasa ölücek gibi bağımlı bi'imaj çiziyosun. Gören de arkadaşlarıyla takıldı seni ihmal etti sanır. Bu adam senin bu tavırlarını ailesine anlatsa seni çağırırlar mı, annesi senle yuva kurmasını ister mi bence bunları bi'düşün. Adamın her hareketine bi'kusur buluyosun, her konunda da giderse gitsin, ben de yaparım, banane, ağlattığı kadar ağlasın. SONUÇ= DEĞİŞEN HİÇ Bİ'ŞEY YOK. Adam ne kadar taviz verirse okadar üstüne gidiyosun Lorena herkesin bi'sabır noktası vardır dikkat et en beklenmedik anda yaşama hazin sonu.

evet aynı okuldayız bölümlerimiz farklı ayrı binalardayız yani.
o imajı çizmekten nefret ediyorum işe ama öyle değil çok üzülüyorum çok kafama takıyorum olanları o yüzden böyle görünüyo.

ya hemen ilaç yazıp postalıyorsa güvenme zaten. psikolog araştır öncelikle

bu işin eğitimini almışlar, bizimle bir olur mu hiç?

bi de ek olarak kkda bi konu açabilirsin. " kısknçlığınızı nasıl yendiniz" diye mesela :1: ben de çok kıskançtım şimdi çok rahatım düzelebilirsin yani yüzün gülecek elbette sen istersen

bence ayrılmak istemiyor, seviyor hala. kıskançlıktan ve huzuruzluktan bu dedikleri...

evet ben böyle bi konu açmayı düşünüyodum aslında ama tamamen unutmuşum ne bileyim etkilenirim belki de bende yenebilirim bu illeti

konu sahibini anlıyorum ben az çok. ben de ayrılmaya korkuyordum ne yaparım nasıl unuturum diyordum iki gün önceye kadar. ama öle bişi yaptı ki bende ipler koptu. canım aldatması yalanı şiddeti vs. yoksa kardeş eşine falan takılma. önemli bir yanlışı yoksa da ayrılman gerekmez. ayrılmalıyım ama nasıl yapıcam falan diye düşünme. ayrılmak zorunda değilsin. ha tutar başka kızla görüşür falan haklısın kızarsın. doktora gidersen de sana faydası olur şöyle olur en azından seni doğru şekilde yönlendirir. rahatlamak için de ilaç verirse geri çevirme, bu gerginliğin gider en azından ve mantıklı düşünmeye başlarsın.

bilmiyorum belkide başkalarıyla görüşüyodur,ben arkadaş çevremde onun bu ilgisizliğini kime anlatıysam hep bana belki dedi..
bütün gün msj atar ara sorar mesela ama iş görüşmeye gelince olmuyo son bi kaç aydır bu böyle bi nedeni olmalı:(

herşeyi bu kadar abarttığın sürece yüzün gülmez lorena..

Adam kantine gidiyor trip atıyorsun, kız öğrencisi dersle ilgili arıyor trip atıyorsun, ailesi ile hep beraber vakit geçirirken kuzeninin eşi ile konuştu diye trip atıyorsun, bayram ziyaretine gittiğinde beni neden çağırmadın diye trip atıyorsun...

Diğer konunda da yazmışsın herşeyi abarttığın için mutlu gidip mutsuz dönme diye çağırmamış olabilir mi?

Anla artık bu adam bitki değil tabiki öğrencileri ile konuşur arkadaş çevresi olur, kuzeninin eşi ile konuşur çok abartıyorsun ve bunları göremiyorsun...

oldu olucak adamı fanusa kapat:ssz:

o konularda haklıyım öğrencilerle gerektiği kadar konuşsun çünkü onların yüzde 70 i yılışık tipler çok terbiyesizler yüz vermemesi gerekir.
kantine gitmeside çok gereksiz ne işi var,bütün hocalar odalarına çağırıyolar yemeklerini

bilmiyorum belkide başkalarıyla görüşüyodur,ben arkadaş çevremde onun bu ilgisizliğini kime anlatıysam hep bana belki dedi..
bütün gün msj atar ara sorar mesela ama iş görüşmeye gelince olmuyo son bi kaç aydır bu böyle bi nedeni olmalı:(

o konularda haklıyım öğrencilerle gerektiği kadar konuşsun çünkü onların yüzde 70 i yılışık tipler çok terbiyesizler yüz vermemesi gerekir.
kantine gitmeside çok gereksiz ne işi var,bütün hocalar odalarına çağırıyolar yemeklerini

bak bunda haklısın sen de aynı benim gibisin yemin ederim :35:

Lorenacıgım şoklardayım.

Sen kendine de sevgiline de ilişkine de çok zarar veriyosun.

Akıl sağlıgı yerinde olan bir insan ne kendine karışılmasına izin verir, ne karşısındakine bu kadar karışır. Eşimle 1 yıllık evliyiz. toplam 6 yıldır beraberiz. Hiç telefonunu karıştırmadım ya. Çok fazla erkek arkadaşım var ve onun da benmkiler kadar olmasa da kız arkadaşları var ya da benm kız arkadaşlarımla bensiz bile görüşür dertleşir. Hoşuma gider onun kızlarla anlaşabiliyor olması. Adamın öküz olmadıgını gösterir bence :)

Ayrıca 1 yıldır evliyim ve 1 yıldır ayrıyız o yurtdışında çalışıyor. Daha bir gece bile napıyosun diye sorgulamadım. Müsaitse skype a gelir. Birbirmize watsaptan yazarız müsait misin falan diye o kadar..

İzin alıp türkiye ye geldiğinde bensiz ailesine gider kalır, daha bi kere demedm kaç aydır görüşmüyoruz niye annene koştun diye. (ben çalıştıgımdan onla gidemiyorum)

Yapma etme valla ya. Çocuk senden ayrılınca ohh be dünya varmış dicek :)

Esas konuna gelince senin dayısına teyzesine gitmene de gerek yok. Fazla meraklı olma aileye girme. Çok matah bişey değil.

Nezaket denilen bişey vardır..
Dayısı da muhtemelen 'nezaketen' gel demiştir..
Hepimiz deriz bir ortamda, bize de buyrun gelin diye..
Adamcağız Ali gel,Veli gel aman Lorena sen gelme diyecek hali yok ya..
Davet olayını abartmışsınız..

Benim erkek kardeşimin SEVGİLİSİ, bizimle bayram gezmesine gelemez.. Gelmemeli demiyorum.. Gelemez..
Ne münasebet canım?
Sen kimsin ki kendini bu kadar önemsiyorsun?
Altı üstü sevgili..
Bir cümleye bakar : "Hadi selametle." O adamla tek bağın şu iki kelime..

Ayrıca dayına gitme ne demek?
Bana babam bile dayına gitme diyemez..

Gitmemen gerekiyor.. Bir vasfın yok çünkü..
Evlenmeyi düşünüyor olabilirsin, emin ol tek düşünen sen değilsin..
11-12 yaşında bebeler bile ciddiyiz, evleneceğiz diyor artık..
Bu kim? Şey bizim oğlanın 'manitası' ne hoş değil mi?

La havle ya..
Bu kızlar da kendini kaskallamaya ne meraklı..

Benim erkek kardeşimin SEVGİLİSİ, bizimle bayram gezmesine gelemez.. Gelmemeli demiyorum.. Gelemez..
Ne münasebet canım?
Altı üstü sevgili..

La havle ya..

Son cümle hariç katılıyorum. Malesef kız ailesi olsun, erkek ailesi olsun hiçbiri öyle gözükmeseler dahi içli dışlı olmayı sevmiyo.
Arkadaşımın abisi 30 yaşlarında kızı yemeğe falan çağırıyolar ama evlilik muhabbeti açıldı mı bunlar dillenip, öne sürülüyo işte.
Kaldı ki dayı:27:

Son cümle hariç katılıyorum. Malesef kız ailesi olsun, erkek ailesi olsun hiçbiri öyle gözükmeseler dahi içli dışlı olmayı sevmiyo.
Arkadaşımın abisi 30 yaşlarında kızı yemeğe falan çağırıyolar ama evlilik muhabbeti açıldı mı bunlar dillenip, öne sürülüyo işte.
Kaldı ki dayı:27:

Son cümle azıcık cila gibi olmuş..:27::27:

Ne münasebet canım?
Altı üstü sevgili..

La havle ya..

valla ancak bu kadar güzel anlatılırdı tebrikler ayrıca son cümleye de katılıyorum az akıllı olsalar olmaz olan her zaman kızlara oluyo aslında erkekler o nazik popolarını hiç rahatsız etmiyolar ayrılıktan sonra da hiiiiiiç bişe olmamış gibi aynen devam..yazık yazık az biraz kendinizi ağırdan satsalar ulaşılmaz olmayı deneseler misss...

Kuzum başına bela mı arıyorsun?
Evli değilsin ne işin var onun akrabalarında şimdiden
Zaten dün berabermişsiniz bugün de tolere ediverseydin senle ilgilenmemesini
Olabilir yani olağanüstü bir durum bu bayram
Büyüklerin yanında oturup muhabbet ederken takır takır mesajlaşması ayıp olur :34:

Özlemişim kız seni :34:
Konu için daha öncekilerde yazdıklarımdan farklı bişey demeyeceğim için yorum yapmıyorum.
Ağla açılırsın.Böyle kendini paralamaya devam et emi.

Ha birde biz kadinlar ne garibix evlenmeden aileye sizmak icin cabalar bayram ziyaretlerinde cicek gibi oluruz
Evlenince yok benim amcamin kixinda bi saat oturduk senin dedenin torununda iki saat once senin ailene gittik filan
Sonra neymis erkekler okuzmus biraz kendimizdede hata arayalim canim

aynen katılıyorum, bu ikiyüzlülük şu durumdada var efendim ataerkil toplumuz erkek tarafı şunu yapsın bunu yapsın maddi destek versin ama düğünde bayramda gitmeye gelmeye gelince gitmeyelim yapmayalım etmeyelim öyle dünya yok, bazı kadınların beklentisi o, erkek tarafı para versin erzak göndersin çocuğa baksın ama aramasınlar ikide bi gelip gitmesinler karışmasınlar

eşimin abisi evlendiğinde şim o zamanki sevgilim beni kınaya ve nikaha çağırdı, bi bahaneyle kınaya gitmedim tabi 8-9 yıldır beraberiz beni merak ediyomuş millet, nikahtan kaçamadım gittim ama ne ezildim ne büzüldüm anlatamam sözlü değilim nişanlı değilim evli değilim ne işim var burda dedim içimden o gün ayrılsak bitti yani yabancıyım

Lorenacıgım şoklardayım.

Sen kendine de sevgiline de ilişkine de çok zarar veriyosun.

Akıl sağlıgı yerinde olan bir insan ne kendine karışılmasına izin verir, ne karşısındakine bu kadar karışır. Eşimle 1 yıllık evliyiz. toplam 6 yıldır beraberiz. Hiç telefonunu karıştırmadım ya. Çok fazla erkek arkadaşım var ve onun da benmkiler kadar olmasa da kız arkadaşları var ya da benm kız arkadaşlarımla bensiz bile görüşür dertleşir. Hoşuma gider onun kızlarla anlaşabiliyor olması. Adamın öküz olmadıgını gösterir bence :)

Ayrıca 1 yıldır evliyim ve 1 yıldır ayrıyız o yurtdışında çalışıyor. Daha bir gece bile napıyosun diye sorgulamadım. Müsaitse skype a gelir. Birbirmize watsaptan yazarız müsait misin falan diye o kadar..

İzin alıp türkiye ye geldiğinde bensiz ailesine gider kalır, daha bi kere demedm kaç aydır görüşmüyoruz niye annene koştun diye. (ben çalıştıgımdan onla gidemiyorum)

Yapma etme valla ya. Çocuk senden ayrılınca ohh be dünya varmış dicek :)

Esas konuna gelince senin dayısına teyzesine gitmene de gerek yok. Fazla meraklı olma aileye girme. Çok matah bişey değil.

olabilir yani herkesin yaşam tarzı düşünceleri farklıdır aynı olması beklenemez zaten
bana göre onun kız arkadaşlarının olması normal değil bu benim düşüncem oda benim erkek arkadaşlarımın olmasını istemez mesela,yaniiş yerinde v.s tabi olacak ama gidip o insanlarla bişeyler yapmak vakit geçirmek sohbet etmek..ben bunları istemem.
güvenim am olsa bile rahat bırakamam o kadar kaldı ki güvenim de tam değil

Ne münasebet canım?
Altı üstü sevgili..

La havle ya..

kaskallamaya mı?o ne demek zaten yeterince üzgünüm ,b in kere anlattaım açıklama yaptım ama bidaha yapıcam

Özlemişim kız seni :34:
Konu için daha öncekilerde yazdıklarımdan farklı bişey demeyeceğim için yorum yapmıyorum.
Ağla açılırsın.Böyle kendini paralamaya devam et emi.

ağladım zaten yeterince

eşimin abisi evlendiğinde şim o zamanki sevgilim beni kınaya ve nikaha çağırdı, bi bahaneyle kınaya gitmedim tabi 8-9 yıldır beraberiz beni merak ediyomuş millet, nikahtan kaçamadım gittim ama ne ezildim ne büzüldüm anlatamam sözlü değilim nişanlı değilim evli değilim ne işim var burda dedim içimden o gün ayrılsak bitti yani yabancıyım

aynısını yaşadımmmm.
iki kardeşi evlendi ikisindede kınaya düğüne çağırdılar gitmedim.
düğünlerden birine gittim,onda da dediğin gibi ezilip büzüldüm sıkıldım aramızda resmi bşy olmadığı için,sadece düğün değil evlerine gittiğimde de böyle hissettim ben

ya bin kere mi söylemem lazım hala kalkmış bu kızlar aileye girmeye ne meraklı diyenler olmuş,ordan bakınca öyle bi imaj mı çizdim.ma öyle değil kaç kere açıkladım insaf ya,bidaha açıklamıycam

ben kimsenin ailesine girmeyee,gitmeye meraklı değilimmmmmmm.
bugüne kadar evlerine gittiğimde de onlar defalarca arayıp davet ettiler gitmediğim de bana küstüler,annesi yemeğe filan dave etti gittim davet edilen yere gidilmez mi
ben 3 yıl boyunca ''sen zaten bize gelmek istemiyosun'' lafını işittim meraklı olsaydım kimse bunu söylemezdi galiba değil mi.
dün bayram görmesine değil yemeğe gittiler orada saatlerce oturdu,o vaktin birazını da bana ayırabilirdi evt bayram ama birbirimize uzak yerde oturmuyoruz ki.
dayınlara gitmeseydin keske, lafınıda sinirle söyledim,o bana sinirlenince neler söylüyo ben aptalım demek ki hemen unutuyorum öyle delirip kavga çıkarmıyorum kırmıyorum.
o beni yanlış anladı,kendisi kötü niyetli ve kalbi kapkara bi insan olduğu içinn beni yanlış anladı.yada bahane aradı dediğim gibi

Kuzum başına bela mı arıyorsun?
Evli değilsin ne işin var onun akrabalarında şimdiden
Zaten dün berabermişsiniz bugün de tolere ediverseydin senle ilgilenmemesini
Olabilir yani olağanüstü bir durum bu bayram
Büyüklerin yanında oturup muhabbet ederken takır takır mesajlaşması ayıp olur :34:

evt cnm hiç umursamıycaktım ben onu yine hata yaptım

ya bin kere mi söylemem lazım hala kalkmış bu kızlar aileye girmeye ne meraklı diyenler olmuş,ordan bakınca öyle bi imaj mı çizdim.ma öyle değil kaç kere açıkladım insaf ya,bidaha açıklamıycam

ben kimsenin ailesine girmeyee,gitmeye meraklı değilimmmmmmm.
bugüne kadar evlerine gittiğimde de onlar defalarca arayıp davet ettiler gitmediğim de bana küstüler,annesi yemeğe filan dave etti gittim davet edilen yere gidilmez mi
ben 3 yıl boyunca ''sen zaten bize gelmek istemiyosun'' lafını işittim meraklı olsaydım kimse bunu söylemezdi galiba değil mi.
dün bayram görmesine değil yemeğe gittiler orada saatlerce oturdu,o vaktin birazını da bana ayırabilirdi evt bayram ama birbirimize uzak yerde oturmuyoruz ki.
dayınlara gitmeseydin keske, lafınıda sinirle söyledim,o bana sinirlenince neler söylüyo ben aptalım demek ki hemen unutuyorum öyle delirip kavga çıkarmıyorum kırmıyorum.
o beni yanlış anladı,kendisi kötü niyetli ve kalbi kapkara bi insan olduğu içinn beni yanlış anladı.yada bahane aradı dediğim gibi
lorena bayramda aileler akrabalar yemek verirler. yeğenler kuzenler kardeşler toplanırlar. akrabalık lişkieri böyledir. çünkü hayat o kadar yoğunki. birbirlerini göremiyorlar. her zaman böyle eksiksiz toplanamıyorlar. sadece bayramlarda birbirlerini görüp ,iletişime girebiliyorlar. hayat gailesinden dolayı ,çalıştıklarından dolayı ve bayramda herkes çalışmadığından... ,
helede büyük şehirde yaşıyorlarsa çok çok zor görüşebilmeleri..
.işte bayramlar bunun için güzel. hep beraber toplanıp yemek içmek eski anıları konuşmak,sohbetler.bunlar aile bağlarını güçlendiriyor.
bak bir gün önce bberabermişsiniz. hatta onlarlaymışsın. ve sen ertesi günde beraber olalım diyorsun. ama şıunu unutuyorsun. o çöpsüz üzüm değil. ailesi,akrabaları var. onlarada ihtiyacı var. dayıda yemek yemek oturup, sohbet etmek akrabalarıyla.
bunu çok görme sevgiline.
o kadar doğal ki bir yeğenin bayramda dayıya gidip topluca yemek yemesi,sohbet etmesi.
ama sen adamın bayramınıda burnundan getirmişsin.
biraz sakkin ol. biraz daha mantıklı ol. adamı delirtme.

Son düzenleme:
lorena bayramda aileler akrabalar yemek verirler. yeğenler kuzenler kardeşler toplanırlar. akrabalık lişkieri böyledir. çünkü hayat o kadar yoğunki. birbirlerini göremiyorlar. her zaman böyle eksiksiz toplanamıyorlar. sadece bayramlarda birbirlerini görüp ,iletişime girebiliyorlar. hayat gailesinden dolayı ,çalıştıklarından dolayı ve bayramda herkes çalışmadığından... ,
helede büyük şehirde yaşıyorlarsa çok çok zor görüşebilmeleri..
.işte bayramlar bunun için güzel. hep beraber toplanıp yemek içmek eski anıları konuşmak,sohbetler.bunlar aile bağlarını güçlendiriyor.
bak bir gün önce bberabermişsiniz. hatta onlarlaymışsın. ve sen ertesi günde beraber olalım diyorsun. ama şıunu unutuyorsun. o çöpsüz üzüm değil. ailesi,akrabaları var. onlarada ihtiyacı var. dayıda yemek yemek oturup, sohbet etmek akrabalarıyla.
bunu çok görme sevgiline.
o kadar doğal ki bir yeğenin bayramda dayıya gidip topluca yemek yemesi,sohbet etmesi.
ama sen adamın bayramınıda burnundan getirmişsin.
biraz sakkin ol. biraz daha mantıklı ol. adamı delirtme.

çok doğru
yine tepki alıcam biliyorum anlaşılmıycam ama aslında beni geren şey şu oldu kardeşinin eşiyle ilgilenmesine sinir oluyorum,sadece gerektiğinde konuşsun istiyorum onunla.gidip ona kitap bulması filan canımı sıktı bi kitap alınıcaksa o bana alınmalı,onada eşi alsın
nefret ediyorum onun böyle birilerine yardım etmesinden samimi olmasından

Son düzenleme:
Lorena tatlim bayrami, dayiyi , onu, sunu birak. Sen bir terapiste gidip anlattin mi bunlari. Suclu degilsin de olaylari algilaman yanlis. Adam olacak kiz'in dedigi gibi, oyle bir dert gelir ki basina bu durumlari ararsin. Bir an once destek al o zaman hayatinda sadece sevgilinin yasamadigini goreceksin.

Back
X