- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama o da tetikliyo benim bu halimi,onunda hataları var
mesajımda hatalı olduğumu yazdım alttan aldım biraz
sonunda da sende bişeyler var yoksa bu kadar ilgisiz olmazdın varsa itiraf et yazdım hala cevap vermedi,var demek ki
Bekle bakalım cevabı.Ne diyecek beyimiz.
Barışınca bizi de haberdar et bizde rahatlayalım.
ben bişeyi anlamadım
bu adam senin neyin sevgilin eşin nişanlın
bi açık getirde bana ben ona göre yapayım
o işe yaramaz adam sevgilim:)
yok ben artık bu işi bitti kabul ediyorummm.geri dönüşü yok
ben nasıl geçircem bu dönemi nasıl atlatıcam bi akıl verin lütfen
hı şimdi oldu
sanırım sende sevgilin ailesiyle fazla içli dışlı oldun
şuan onun yan etkilerini görüyorsun
daha önce hiç konunu okumadım onun için sordum
sonuna bunumu ekledin. yine suçladın adamı yani.ama o da tetikliyo benim bu halimi,onunda hataları var
mesajımda hatalı olduğumu yazdım alttan aldım biraz
sonunda da sende bişeyler var yoksa bu kadar ilgisiz olmazdın varsa itiraf et yazdım hala cevap vermedi,var demek ki
şu an itibarıyla sevgilim değil artık
evt malesef öyle bi hata yaptım ama şu an bi önemi kalmadı ztn
neden tenezzül etsin. yine adamı suçlamışsın. bir çuval inciri berbat etmişsin.tenezzül bile etmiyo cevaplamaya baksana,var var kesin bşyler var,yoksa mutlaka yanıma gelir barışırdı
bi yandan seviyorum bi yandanda nefret ediyorum ondan nasıl yapar bunu ya
sonuna bunumu ekledin. yine suçladın adamı yani.
mesajın anlamı kalmadı.. ,
![]()
bak ne güzel söylüyorsun
önemi kalmadı diyorsun
sal gitsin ne hali varsa görsün işte
toparla ortalığı dedik. yine bozdun lorena.. yanında olsaydımda şu son mesajdaki cümleyi attırmasaydım sana.napiyim öyle hissettirdi bana
orası öyle ama acı çeken benim ben nasıl toparlanıcam dün akşamdan beri ne uyudum ne bşy yedim 1-2 saatlik uykuyla duruyorum
toparla ortalığı dedik. yine bozdun lorena.. yanında olsaydımda şu son mesajdaki cümleyi attırmasaydım sana.
of ki off.
elbet sen de işe gireceksin offf o zaman neler olacak merak ediyorum ya da evlendiniz sen hamilesin falan şöyle bi geçti gözümün önünden 250 bölüm entrika dizisi gibi
Hala cevap yazmadı mı ?
Ortalıgı velveleye verıyosun bitti mitti diye biliyorsun sende bitmediğini.Bır saat cevap vermedi diye bir ilişki bitmez.
Ayrılmayacagınızı biliyorum ama yine de kulağına küpe olsun aşk acısından ayrılık acısından ölünmüyor.
Nedir bu şüphe şüphe şüphe.Vallahi içini kemiriri yer bitiririyosun.Annen farketmiyor mu bu kadar kötü oldugunu? Annen olsam müdehale ederdim şu psikolojik durumuna yemin ederim.
bak ne güzel söylüyorsun
önemi kalmadı diyorsun
sal gitsin ne hali varsa görsün işte