• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda bile huzur yok bana

olmıycak öyle bşy karşımda beni isemeyen biri var,bende üzülüyorum halaa ağlıyorum slak gibi

Konunun sonunu goruyorum.Barısılacak.Hiçbişey olmamış gibi devam edecek ama beni bitiren şimdiki triplerin !

Sayfalardır bunu tekrarlıyorsun bozuk plak gibi.İstemiyor sevmiyor bişeyler var.

Sen o beni sevmiyor istemiyor diye tutturup sonradan ay benii seviyor özür diledii tribine girmeyi seviyorsun bunun olmasını bekliyorsun.Cidden ruhen büyümen şart senin.

Konunun sonunu goruyorum.Barısılacak.Hiçbişey olmamış gibi devam edecek ama beni bitiren şimdiki triplerin !

Sayfalardır bunu tekrarlıyorsun bozuk plak gibi.İstemiyor sevmiyor bişeyler var.

Sen o beni sevmiyor istemiyor diye tutturup sonradan ay benii seviyor özür diledii tribine girmeyi seviyorsun bunun olmasını bekliyorsun.Cidden ruhen büyümen şart senin.

evlimisin yada sevgilin var mı?

LOrena kaç senedir birliktesiniz?

adam kova burcu, özgürlüğüne en düşkün burçlardan biri... bak yaşamaz böyle eminim, bi noktada bitirecek acil durum sinyalleri var, hiç dikkate almıyosun.

sana tavsiyem bir süre kafasını dinlesin. rahat bırak.

bence sen ya çok güzel bi kızsın ya da çok iyi birisin, ya da her ikisi. yoksa çekmez bu ilişkiyi inan ki bak...

arama, suçlama, birşey yapıyosa illa ki açık verir.

yengesine tabanca tuttu diye kesin bişeyler var diyosun. ilgisiz diyosun. her dakika önüne bak, nunla konuşma, abinin karısına tabanca tutma, arkadaşının eşine ödev gönderme maille, hiç kız arkadaşın olmasın vs vs. ben olsam boğulurdum çoktan. ilgisiz olması o kadar normal ki...

Canım sen de kızı gaza getirme iyice. Olay gözüktüğü gibi değil :)

benim niyetim gaza getirmek degilki
şahsi fikrim
eger sevgiliyken çok taviz verdigin kişiyle evlenirsen
evlenince adamlar iyice yoldan çıkıyor:52:
bana göre zararın neresinden dönerse kardır
tabi son karar onun

LOrena kaç senedir birliktesiniz?

adam kova burcu, özgürlüğüne en düşkün burçlardan biri... bak yaşamaz böyle eminim, bi noktada bitirecek acil durum sinyalleri var, hiç dikkate almıyosun.

sana tavsiyem bir süre kafasını dinlesin. rahat bırak.

bence sen ya çok güzel bi kızsın ya da çok iyi birisin, ya da her ikisi. yoksa çekmez bu ilişkiyi inan ki bak...

arama, suçlama, birşey yapıyosa illa ki açık verir.

yengesine tabanca tuttu diye kesin bişeyler var diyosun. ilgisiz diyosun. her dakika önüne bak, nunla konuşma, abinin karısına tabanca tutma, arkadaşının eşine ödev gönderme maille, hiç kız arkadaşın olmasın vs vs. ben olsam boğulurdum çoktan. ilgisiz olması o kadar normal ki...

normal miii:((((
bu beni gerçekten sevmediğini gösteriyo bu kadar çabuk bıkabiliyosaaa..
onunn özgürlüğüneeeeee.....:((
oda beni her konuda kısıtladııı adam kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyodu beni yaa daha neler neler ben neden soğumadım peki
akşam geliyim konuşalım dedi o mesajdan sonra ama dün halam aradı gelip seni bize götürcem dedi bende tamam dedim yani görüşemycez hep bşy çıkıyo işte
aramıycam artık ancak pazartesi konuşurz oda konuşursak,benim artık kendimi ciddi ciddi geri çekmem lazım,başka çarem yok

benim niyetim gaza getirmek degilki
şahsi fikrim
eger sevgiliyken çok taviz verdigin kişiyle evlenirsen
evlenince adamlar iyice yoldan çıkıyor:52:
bana göre zararın neresinden dönerse kardır
tabi son karar onun

evt çok taviz verdim ben,ama ilerde yoldan çıkıp çıkmayacağı onun karakterini gösterir artık

Yengeç ve kova mı :53::53:
Çok uç noktalar :ssz:

burçlarla pek ilgilenmem ben ama biz sevgili olmadan önce herkes demişti bana zor anlaşırsınız diye doğruymuş

Offf offf konu aciyorsun kimseyi dinlemiyorsun. :20: Yengec misin sen. O da kovaysa 100 sene de beklesen ilgili davranmaz artik. O tren coktan kacmis uzgunum.

Bir uzmana gorun Lorena hem de cok acil.

neden 100 senede beklesem ilgili davranmaz artık anlayamadım:(

Aradaki cizgiyi astigini oteki konularindan biliyorum. Kova burcu sikmaya gelmez. Onu rahat birakacaksin. Sen ise her anini kontrol etmeye calisiyorsun. Baslarda -seni elde edene kadar- sesini cikarmamis olabilir ama sonrasinda boyle ilgisiz davranir sonra da gider. Her gun iskence cekicegine ayril, sen de kurtul biz de kurtulalim.

Sakin yeni bir iliskiye de baslama. Tekrar soyluyorum bir uzmana gorunmezsen butun iliskilerin boyle yarim yamalak olacaktir.

Dip not: Ister kova burcu olsun ister okuz burcu olsun erkekleri sikmaya gelmez. Sana abla tavsiyesi.

Son düzenleme:
evlimisin yada sevgilin var mı?

Evli degilim. Her tartismada kesin beni istemiyor beni sevmiyor demedigim bir sure bulusmazsak kafamda deli sorularla kesin bisey var supheysiyle yaklasmadigim bir iliskim var.NEden sordun ki? Nereye baglayacaksin merak ettim.

Aradaki cizgiyi astigini oteki konularindan biliyorum. Kova burcu sikmaya gelmez. Onu rahat birakacaksin. Sen ise her anini kontrol etmeye calisiyorsun. Baslarda -seni elde edene kadar- sesini cikarmamis olabilir ama sonrasinda boyle ilgisiz davranir sonra da gider. Her gun iskence cekicegine ayril, sende kurtul biz de kurtulalim.

Sakin yeni bir iliskiye de baslama. Tekrar soyluyorum bir uzmana gorunmezsen butun iliskilerin boyle yarim yamalak olacaktir.

rahat mı bırakıcaktım e ozaman hiç başlamasaydı bi ilişkiye madem hayatında kimse yokmuş gibi yaşamayı seviyodu değil mi,cehenneme kadar yolu var çok sinirlendim yaaa:(((((((((((((((((((

Evli degilim. Her tartismada kesin beni istemiyor beni sevmiyor demedigim bir sure bulusmazsak kafamda deli sorularla kesin bisey var supheysiyle yaklasmadigim bir iliskim var.NEden sordun ki? Nereye baglayacaksin merak ettim.

sadece merak ettim
yani davranışlarında bi değişiklik olsa sende şüpheyle bakarmıydın onu sorcaktm

evt 3 yıl oldu ama ben 1-2 aydır şüpheleniyorum ilgisizliğinden dolayı,ve henüz bşy görmedim

Ee sen ne sandın ki senelerce mutsuz olduğu bi'ilişkiyi yürütüp hergün sevgilisinin kaprislerini çekeceğini mi? İllaki soğuyacak bi'yerden sonra da artık görmek istemeyecek.
Bi'kadın çilekeş modda bile gezse seviyorum der kolay kolay ayrılmaz ama bi'erkek inceldiği yerden kopartır ve orda burda dağıtır gününü gün eder.

Sen zorla nolur bana bunu yaşat diyosun.

Dayısına sensiz gitti, bayramda görüşemediniz diye çıkardığın olaylara bak. İşsiz güçsüz gibi tek derdin sevgilin gibi davranıyosun ve bukadar ilgi alaka hoş değil aksine baya bunaltıcı.

Zaten kova burcu buzamana kadar kadar nasıl "yeter beaaa" diye kaçmadı bilmiyorum.

ya bide söylemeyi unuttum
biz kavga ederken
bu kitap alma olayını söylediğimde,niye huysuzluk yapıyosun sana mı sorcaktım dedi
nasıl söyleyebildi yaa hazmedemiyorum bunu.
bende onun istemediği bşy yapıp sana mı sorcaktım demek isiyorum yoksa nasıl kırıldığımı anlamazzz(tabi barışırsak)
yaptığı şey bi kere çok gereksizdi
bu söylediği lafı yedirmek istiyorum ona nasıl der bunu ya
o kız yüzünden beni nasıl kırar ya nefret ettirdi resmen

bana kızıyosunuz ama bi düşünü eşinizin sevgilinizin kardeşinin eşi yüzünden sizi kırdığını sadace 1 dk düşünün

Ee sen ne sandın ki senelerce mutsuz olduğu bi'ilişkiyi yürütüp hergün sevgilisinin kaprislerini çekeceğini mi? İllaki soğuyacak bi'yerden sonra da artık görmek istemeyecek.
Bi'kadın çilekeş modda bile gezse seviyorum der kolay kolay ayrılmaz ama bi'erkek inceldiği yerden kopartır ve orda burda dağıtır gününü gün eder.

Sen zorla nolur bana bunu yaşat diyosun.

Dayısına sensiz gitti, bayramda görüşemediniz diye çıkardığın olaylara bak. İşsiz güçsüz gibi tek derdin sevgilin gibi davranıyosun ve bukadar ilgi alaka hoş değil aksine baya bunaltıcı.

Zaten kova burcu buzamana kadar kadar nasıl "yeter beaaa" diye kaçmadı bilmiyorum.

madem soğumak bu kadar kolay zaten gerçekten beni sevmemiş demektir bu.

ya bide söylemeyi unuttum
biz kavga ederken
bu kitap alma olayını söylediğimde,niye huysuzluk yapıyosun sana mı sorcaktım dedi
nasıl söyleyebildi yaa hazmedemiyorum bunu.
bende onun istemediği bşy yapıp sana mı sorcaktım demek isiyorum yoksa nasıl kırıldığımı anlamazzz(tabi barışırsak)
yaptığı şey bi kere çok gereksizdi
bu söylediği lafı yedirmek istiyorum ona nasıl der bunu ya
o kız yüzünden beni nasıl kırar ya nefret ettirdi resmen

bana kızıyosunuz ama bi düşünü eşinizin sevgilinizin kardeşinin eşi yüzünden sizi kırdığını sadace 1 dk düşünün
evet lorena yengesine kitap almak için senden izin alacak değil.
tabiki koca adam sanamı soracak. o kız dediğin sıradan biri değil. kardeşinin eşi. yengesi.
yok ya ben buraya bir sürü mesaj yazdım sen yine aynı şeyleri söylüyorsun.
bir kulağına küpe olmamış su yazdıklarım. pes diyorum artık.:ssz:

evet lorena yengesine kitap almak için senden izin alacak değil.
tabiki koca adam sanamı soracak. o kız dediğin sıradan biri değil. kardeşinin eşi. yengesi.
yok ya ben buraya bir sürü mesaj yazdım sen yine aynı şeyleri söylüyorsun.
bir kulağına küpe olmamış su yazdıklarım. pes diyorum artık.:ssz:

hayır tabiki dikkate alıyorum yazılanları
kardeşinin eşide olsa kimse için beni kırmamalı,kardeşinin eşi olması o kızı benden üstün yapmıyo sonuçta

o beni kırdı o kız da onu kırar inşşş

Back
X