Uzgunum olayin ciddiyetine varmaniz icin yazdiklarim biraz caninizi sIkabilir.
Oncelikle sizina acilen bir uzman destegi almaniz. Boyle omur gecmez; hayati kendinize de , karsinizdaki erkek arkadasiniz ya da esiniz her kimse zehir edersiniz.
Ikinci olarak bence haklisiniz. Erkek arkadasiniz ciddi anlamda bunalmis, sogumus sizden. Ben sadece bu konunuzu gordum ve ben bile bunaldim okurken icim sisti. 3 senedir berabermissiniz onun durumunu dusunemiyorum. Sizi seviyormus ki bu kadar sIkmaniza ragmen hala sizinle . Bari degerini bilin de bu huyunuzdan vazgecmek icin bi tedavi gorun cunku bunun zararini hep gorursunuz,
Ucuncu olarak yapilan yorumlara tamamen kulak tikiyorsunuz, hala ayni seyleri soylemekte israr ediyorsunuz. Insanlar size haksiz oldugunuzu, erkek arkadasinizin bunalmis olabilecegini, ozur dilemeniz gerektigini vs vs soyluyorlar ama hala ayni seyleri tekrar edip duruyorsunuz., Biraz cevrenizden gelen tepkilere acik olun ve ciddiye alin. 50 adam ayni seyi soyluyorsa bi durun , donun kendinize bakin.
Bir de diyorsunuz ki kiminle mutluysa onlarla olsun. Bu ne demektir, ne aci bir sozdur. Adamin ailesi yahu ailesi. Siz 3 senedir sevgilisiniz ben 5 senedir evliyim. kayinvaidemin bana hayati zehir ettigi bir donem oldu (esime de ) ben diyemem adama arama, gorusme diye. adamin annesi, ailesi. Hatta ben arattim esime kac sefer kadin yanlis anlamasin diye.
Cocuk gibi davraniyorsunuz gercekten lutfen kendinize ceki duzen verin. siz bu sekilde hic bir zaman mutlu olamazsiniz. size de yazik ya gencecik kizsiniz. mutlulugunuzu neden sadece erkek arkadasiniza bagliyorsunuz. adami da boguyorsunuz.
yalniz bir noktada hak verdim size. daha onceki konularinizi bilmiyorum zaten, o da yengesine kitap almis olmasi. gereksiz bir tavir olmus. ha ama erkek arkadasiniz da okulda hoca, belki yardim istedi yengeniz o sekilde falan o da normal olur bakin.
Yani erkekleri direk suclayarak ne konusabilirsiniz, ne de bir sonuca varabilirsiniz. politik olmak lazim. huzur vermek lazim. yoksa sizin yanininda surekli tatsizlik, huzursuzluk ne yapsin sizin yaninizda. siz belki erkek arkadasinizin bu tavirlarindan cok size karsi olan hislerine yonelseydiniz, bugun ailesiyle bir sorun yasadiginda sizinle dertlesmek isteyecekti. ama gelinen durum uzucu,