• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda bile huzur yok bana

Lorena iyi olsaydim
Seni ilmek ilmek isler itinayla asik nasil ettirilir anlatirdim
Amaaaaa iyi degilim
Bende ilk yatisimin basladigi gunlerde esimin bemi kan revan icinse birakip ark dugunune gittigi icin cok icerlemistim tribe girmistim
Sen hasta ol bende dugune gidicem diyip duruyorum
Bu kadar irdeleme kadinlarin cogu ilgisizliktem sikayetcidir

lorena bu arkadaş ceza alırsa senin hayata bakışın değişecek mi? önemli olan onun bunun banlanması değil ki? bak kaç konun var aynı nitelikte..tamam kıskanlıacak bişey olsa sonuna kadar kıskan olay çıkar ama adam bayramda ailesyle akraba ziyaretinde diye olay yapıyosun ailesiyle pikniğe gitse olay çıkarıyorsun..bu adam ağaç kovuğun çıkmadı değil mi? sen ve sevgilin bu gidişle delireceksiniz ciddiyim.

hani senin ve konuların gerçek olmadığnı düşünüp yöneticilere sordum diye bana inanamamıştın ama inanlmayacak olan gerçekten bu değil.tükettin kendini yazık ya.

Bende bu kisinin gercek olduguna inanmiyorum. GEREKIRSE ceza alayim hic onemli degil Kadesa.Konu gercekligini yitirmistir benim icin.Bir insan 3 senede ayni sorunu cozemez mi? Bu yuzden yorum yazmamistim gecmis hic bir konusuna bundan sonrada yazmiyorum.Bence artik bizlerde boyle kk uyelerinun yorumunu hice sayip tiye alan uyelere rant vermemeli konularina hic bir yorum yapmadan gecmeliyiz.Konu acmalari bitmeyecegine gore en iyisi biz ignore edelim konusu yorum almasin o zaman ayni konulari surekli acmayi kesicektir bence.

Son düzenleme:
kızı sevmesede olur saygı duyması yeterli

evt aynen öyle

ben hatalarımı kabul ediyorum kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum,ama sanki benim sevgilim melek ya kimse toz kondurmuyo burda onun hiç mi hatası yok dört dörtlükmü aacaba,hayır değilayrılırsak çok acı çekicem eminim buna ama rahatlayan ben olucam

Emin ol seviyodur Lorena. Bu çok insani bi'şey. Misal sen ablan evlendiğinde onu mutlu eden eşini sevmez misin? Şahsen ben severim. Sevgilim de senin gibi tepki gösterse onlar benim "ailem" derim. Zira o sen gibi dışardan biri değil artık soyadları bile aynı.

Dünya senin etrafında dönmüyo malesef:68:.

saatlerdir ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan
ya söylermisinz bana bi adam niye eşiyle sevgilisiyle ilgilenmez
ben burada yanlızım o gezmelerde,sürekli ailesiyle
dün ben de onlardaydım onların bütün sülale oradaydı ztn dayısının eşi bunları davet etti yarın bize gelin dedi.
bana da gel dedi
bu sabah bi msj attım benimkine,dayımlardayız dedi.
ben tabi sinirlendim(bilmiyorum artık annesi mi istemedi gitmemi orada olmamı kendisimi bilmiyorum) neden beni çağırmadın dedim giderken,sende gitmeseydin dedim
kıyamet koptu nasıl gitme dermişim ona dayısıymış filan
ben o anlamda gitme demedim ki gitmesi beni ilgilendirmez zaten sadece beni yanlız bırakıp gitmesine sinirlendim bu günüde bana ayırıp gitmeseydi bşy kaybetmezdi sonuçta yoksa niye istemiyim gitmesini,o lafı istediği gibi anladı.zaten hep ailesiyle beraber ya
onun yerinde başkası olsa beni bu kadar ihmal etmezdi asla
ben anlamıyorum ayrılalım diyorum soğuk davranıyorsun diyorum bu sefer hayır sana öyle geliyo saçmalama diyo

soruyorum size şimdi bu bayram bu atil boyunca sevgilisiyle vakit geçirmeyen var mı aranız da

telefonu kapattım evi aradı onun fişini de çektim gitsin mutlu olsun şimdi

o ancak gidip kardeşinin eşine kitap arasın bulsun sınavıyla ilgilensin onlar dururken niye benimle ilgilensin ki değil mi

Ben anlamadım şimdi eşiniz mi sevgiliiniz mi ? Ben de bu bayramda hiç dışarı çıkamadım sevgilimi göremedim sarılamadım .. Kaç gündür ağlıyorum dışarı çıkamadım diye halimi görseydin şükrederdin gene haline .Benim sevgilim de akrabalarını gezdi sabahtan akşama kadar ben ağlarken . O da üzüldü ama gitmek zorundaydı üstüne bi de oradakilerle sohbet etti aklı bendeyken .
Sonra misafirlikten eve geldi gelir gelmez tekrar misafirleri geldi tam aradım knşcaz diye misafir var biraz anlayışlı ol beni bekliyolar insanlar deyip teli kapatıp gitmek zorunda kaldı . Ben zaten bayram boyunca görmemişim seni ihtiyacım da var daha hala nasıl anlayış göstereyim ki yani ? Ben de kavga çıkarttım . yas kıyamet ağlıyorum kç gündür . Annem ablamla yolladı dışarıda bugün 2 saat ablamda yanımızdydı tanıştılar öyle görüştük ablam gitti 1-2 saat birlikte takılabildik sadece snra gitti yani .
Yani ne yapalım bazen cidden anlayışlı olmak gerekiyo . Bence sen de benim yaptığım gibi yap . Bırak arama sorma . Yanında oldukklarından elbet sıkılacak ve göremeyip özledikleri aklına gelecektir o zaaman da bak nasl mesaj atıp arayıp ilgileniyo ..

lorena bu arkadaş ceza alırsa senin hayata bakışın değişecek mi? önemli olan onun bunun banlanması değil ki? bak kaç konun var aynı nitelikte..tamam kıskanlıacak bişey olsa sonuna kadar kıskan olay çıkar ama adam bayramda ailesyle akraba ziyaretinde diye olay yapıyosun ailesiyle pikniğe gitse olay çıkarıyorsun..bu adam ağaç kovuğun çıkmadı değil mi? sen ve sevgilin bu gidişle delireceksiniz ciddiyim.

hani senin ve konuların gerçek olmadığnı düşünüp yöneticilere sordum diye bana inanamamıştın ama inanlmayacak olan gerçekten bu değil.tükettin kendini yazık ya.

benim bakış açım değişsin değişmesin,söylediklerinin ucu nereye dokunuyo farkında değil mi,ceza almazlarla böyle kişiler böylee yorumlara devam edicekler kimsenin hakkı yok buna
aynı kişi sana bunları söylese napardın acaba bozulmazmıydın?
herkes adabıyla yorum yapsın ayıp denen b şy var.

Lorena iyi olsaydim
Seni ilmek ilmek isler itinayla asik nasil ettirilir anlatirdim
Amaaaaa iyi degilim
Bende ilk yatisimin basladigi gunlerde esimin bemi kan revan icinse birakip ark dugunune gittigi icin cok icerlemistim tribe girmistim
Sen hasta ol bende dugune gidicem diyip duruyorum
Bu kadar irdeleme kadinlarin cogu ilgisizliktem sikayetcidir

ev öyle genelde ama çok üzücü bşy
inş çok kısa sürede iyileşip atlatırsın bu günleri ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bende bu kisinin gercek olduguna inanmiyorum. GEREKIRSE ceza alayim hic onemli degil Kadesa.Konu gercekligini yitirmistir benim icin.Bir insan 3 senede ayni sorunu cozemez mi? Bu yuzden yorum yazmamistim gecmis hic bir konusuna bundan sonrada yazmiyorum.Bence artik bizlerde boyle kk uyelerinun yorumunu hice sayip tiye alan uyelere rant vermemeli konularina hic bir yorum yapmadan gecmeliyiz.Konu acmalari bitmeyecegine gore en iyisi biz ignore edelim konusu yorum almasin o zaman ayni konulari surekli acmayi kesicektir bence.

gerçek olduğuna inanmıyosan ne diye konumdan ayrılamıyosun yazmaaaa anladın mı algılayabiliyomusun?YAZMA.
kimsenin yorum yapıp yapmamasına karışamazsınn
senın gibilere de senin gibi düşünenlere de fırsat verilmemelii bu sitede yazık çok yazıkkk

bu güne herkesin konusunaaa 3 kere düşünüp öyle yazdım acabaa karşımdaki kırılırmı incinirmi diye düşündüm insanım çünkü ben!

kimsenin beni haklı bulmasını beklemedim eleştireye de açığım ama eleştirininde bi adabı var.

konu açıp acmam da kimseyi ilgilendirmez,ignore ediyomuş hey Allahımm..

Son düzenleme:
Emin ol seviyodur Lorena. Bu çok insani bi'şey. Misal sen ablan evlendiğinde onu mutlu eden eşini sevmez misin? Şahsen ben severim. Sevgilim de senin gibi tepki gösterse onlar benim "ailem" derim. Zira o sen gibi dışardan biri değil artık soyadları bile aynı.

Dünya senin etrafında dönmüyo malesef:68:.

onun evli olması onu benden üstün yapmıyo yapmaz da,dışardan biri ne demek,insanlar bi imzaya göremi dışardan yada içerden oluyolar

onların kanı değil canı değil sonuçta

Lütfen artık yeter, konu sahibesi de dahil herkes konuyla alakalı yazsın, kişilik analizi yapmayın.

kusura bakma yasini bilmiyorum ama bana biraz cocukca geldin..

aslinda sana huzur varda, bence sen kendine bir huzur vermiyorsun ki..

guzelim kendini böyle ufak tefek seyler icin cok yipratma, yazik sana lutfen!! :31::31:

onun evli olması onu benden üstün yapmıyo yapmaz da,dışardan biri ne demek,insanlar bi imzaya göremi dışardan yada içerden oluyolar

onların kanı değil canı değil sonuçta

Şöyle üstün yapar o onun ailesidir. Kanı değil mantığıyla bakarsan evli insanlarda üstün değil ozaman aynı kandan değiller alttarafı bi'soyad. O kadın yiğeninin annesi olacak ama seninle ayrılabilir çok kolay bi'şekilde bunu demek istedim.
Sen değersiz değilsin tabii ki ama kulvarlarınız farklı o senin kıskanabileceğin biri olmamalı. Abisinin eşini kıskanıyosun farkında mısın?
Tamam sevmeye bilirsin, itici bulabilirsin ama konuşmasın vs de diyemezsin hakkın yok çünkü.

Yani ben de abisinin eşinden pek elektrik alamadım ama vay efendim niye evlerine gidiyosun, niye beraber dolaşıyosunuz dese sanane lafını duymayı haketmişim demektir.

Şöyle üstün yapar o onun ailesidir. Kanı değil mantığıyla bakarsan evli insanlarda üstün değil ozaman aynı kandan değiller alttarafı bi'soyad. O kadın yiğeninin annesi olacak ama seninle ayrılabilir çok kolay bi'şekilde bunu demek istedim.
Sen değersiz değilsin tabii ki ama kulvarlarınız farklı o senin kıskanabileceğin biri olmamalı. Abisinin eşini kıskanıyosun farkında mısın?
Tamam sevmeye bilirsin, itici bulabilirsin ama konuşmasın vs de diyemezsin hakkın yok çünkü.

Yani ben de abisinin eşinden pek elektrik alamadım ama vay efendim niye evlerine gidiyosun, niye beraber dolaşıyosunuz dese sanane lafını duymayı haketmişim demektir.
haklısın ama
kızı kıskanmıyorum ki sadece sevgilimin onunla ilgilnemesini gereksiz görüyorum,hem belki onlarda ayrılcaklar hiçbirşeyin garantisi yok ki
ama evt gerçekten itici buluyorum
konuşma demedim zaten hiçbizaman ama inş samimi olmaz onunla

haklısın ama
kızı kıskanmıyorum ki sadece sevgilimin onunla ilgilnemesini gereksiz görüyorum,hem belki onlarda ayrılcaklar hiçbirşeyin garantisi yok ki

Yahu kardeşinin eşi lorena seni rahatsız edecek şekilde ne kadar samimi olabilir ki?
Boşanabilirler diye bakarsan olaya ohoo.
Yarın bi'gün sen de evlenince anlarsın ne demeye çalıştığımı.
Herneyse böyle yaparsan 1-0 yenik olacağını bil de sen.

haklısın ama

Yok artık :53::53:
Oldu o zaman ayrılacaklar diye muhattap ta olmasınlar hiç :53:

haklısın ama

O karısı belki ayrılacaklar diyorsun ve senin sadece sevgilin sana aitmiş gibi davranıyosun onlar ayrılirlarsa sen hayli hayli ayrılırsın :ssz: sana kim oluyosun derler :ssz:

ah lorena şu sevgilin ermiş olmalı bukadar sabır kimsede olamaz

Lorena seninle konuşmak için sana bir facebook adresi verdim, girip konuşmadın benimle.
Mesajla seni iyi hissettirmek istedim, yine ortada yoktun.

Ben sana gerçekten acıdım. Haline üzüldüm.
Sevgilisinin yengesini kıskanan bir insansın. Rica ediyorum bu hastalıklı ruh halinden kurtulmaya bak.
Hastalık denir buna, başka bir açıklaması yok.
Tabi ki yengesini sever, onunla ilgilenir. Gerçekten yengesine karşı bir şeyler hissedebilecek bir adam olduğunu düşünüyorsan neden sevgili oluyorsun ya?
Çok mu fazla dizi izliyorsun lorena sen? Aşkı memnu değil gerçek hayat, her birbirine yakın olan hoppidi hoppidi yatağa atlamıyor.

Kendine gel ya. Yemin ediyorum sinirlerimi korkunç derecede bozuyor konuların. Bir de pembe dizi gibi bağımlılık yapıyorsun.

Kırmak da istemiyorum ama hiç kendine "ben kim oluyorum ya?" diye sordun mu. Sen kimsin ki? Sadece onun sevgilisisin. Herkes yerini haddini bilecek gerçekten bilecek ama. Adama tapulu malın gibi davranıyorsun ama bunu yapmayacak biri bir gün gelip o tapuyu alıverecek elinden.

Örümcek ağı tutmuş adeta öyle hastalıklı bir ruh hali bu. Kurtar kendini arkadaşım, bu gidişle sonun hiç iyi değil gerçekten.

Son düzenleme:
Bence ne desek boş
Çevredeki tüm kızlardan kıskanıyo sevgilisini
Sanki başka erkek yok piyasada, tüm kızlarda bunun sevgilisini bekliyodu
Oldu olacak eve kapatsın, yolda veya işyerinde biri filan görür Allah muhafaza

Güvenmiyosan ayrıl diyecem
Bu sefer de ama seviyorum diyeceksin
Seviyosan niye hayatı zehir ediyosun ki
Kendinden bıktırmaktan başka yaramaz bu tarz şeyler
Bir gün sabrı taşacak ve o seni terk edecek
Hatta bi başkası olsa belki çoktan ter etmişti

O yüzden ya kendini törpüle ya da bi gelecek düşünme
Çünkü böyle devam edersen hayal kırıklığı yaşayacağın çok bariz

Son durum nedir Lorena ? Ağlamıyosun dimi ?Bari haftasonunu iyi geçir güzel kardeşim günlerdir sebepsiz yere paralıyosun kendini.

anladığım kadarıyla bu bir yaşam tarzı, yani Lorenanın düzeltmek ya da değiştirmek istediği bişey değil onlar ilişkilerini böyle besliyolar çok tutkulu deli bi aşk yaşadıklarını sanıyolar belki bilemiyorum, ha konuları okumak zevkli oluyo 1000 tane konu açsın ben gene okurum yorum yaparım fark yaratmaya çalışmıyorum yorumlarımla, zaman geçiyo artık böyle bakıyorum ben lorananın konularına, dizi gibi,arkası yarın kuşağı gibi

anladığım kadarıyla bu bir yaşam tarzı, yani Lorenanın düzeltmek ya da değiştirmek istediği bişey değil onlar ilişkilerini böyle besliyolar çok tutkulu deli bi aşk yaşadıklarını sanıyolar belki bilemiyorum, ha konuları okumak zevkli oluyo 1000 tane konu açsın ben gene okurum yorum yaparım fark yaratmaya çalışmıyorum yorumlarımla, zaman geçiyo artık böyle bakıyorum ben lorananın konularına, dizi gibi,arkası yarın kuşağı gibi

Zevk alma kismi disinda yorumuna katiliyorum. Benim icim sisiyor yahu ne zevk almasi. :1:

Lorena seninle konuşmak için sana bir facebook adresi verdim, girip konuşmadın benimle.
Mesajla seni iyi hissettirmek istedim, yine ortada yoktun.

Ben sana gerçekten acıdım. Haline üzüldüm.
Sevgilisinin yengesini kıskanan bir insansın. Rica ediyorum bu hastalıklı ruh halinden kurtulmaya bak.
Hastalık denir buna, başka bir açıklaması yok.
Tabi ki yengesini sever, onunla ilgilenir. Gerçekten yengesine karşı bir şeyler hissedebilecek bir adam olduğunu düşünüyorsan neden sevgili oluyorsun ya?
Çok mu fazla dizi izliyorsun lorena sen? Aşkı memnu değil gerçek hayat, her birbirine yakın olan hoppidi hoppidi yatağa atlamıyor.

Kendine gel ya. Yemin ediyorum sinirlerimi korkunç derecede bozuyor konuların. Bir de pembe dizi gibi bağımlılık yapıyorsun.

Kırmak da istemiyorum ama hiç kendine "ben kim oluyorum ya?" diye sordun mu. Sen kimsin ki? Sadece onun sevgilisisin. Herkes yerini haddini bilecek gerçekten bilecek ama. Adama tapulu malın gibi davranıyorsun ama bunu yapmayacak biri bir gün gelip o tapuyu alıverecek elinden.

Örümcek ağı tutmuş adeta öyle hastalıklı bir ruh hali bu. Kurtar kendini arkadaşım, bu gidişle sonun hiç iyi değil gerçekten.

evt ilgilendiğin için saol ben bi kaç kere girdim verdiğin adrese ama sen yoktun
özel msjla ulaşmaya çalıştım doluydu.sonrada zaten çok fazla giremedim internte

ben zaten yengesine karşı bşy hissedebileceğini aklımın ucundan geçirmedim bunu defalarca anlattımm defalarca.
sadece ilgisini kıskanıyorum,daha bana vakit ayıramazken ona da ayırmamalı çok saçma çok gereksiz bşy bu
ben oturup konuşmasın mı diyorum sanki,gidip harıl harıl kitap aramış kıza ya kızın bile bu kadar umurunda değil gireceği sınav yaptığı davranış çok saçmaydı.
bu nasıl bi soru ne demek kimsin,evli olmak kimseyi kimseden üstün yapmazzz.okuyoruz burada evli bayanlarında neler yaşadıklarını yada evli olmayan insanların ne kadar değer gördüğünü bi değişken bşy
evt olmak isremiyosun ama kırıcı oldun biraz.

Son durum nedir Lorena ? Ağlamıyosun dimi ?Bari haftasonunu iyi geçir güzel kardeşim günlerdir sebepsiz yere paralıyosun kendini.

üzgününm ama ağlamıyorum gözyaşı kalmadı

O karısı belki ayrılacaklar diyorsun ve senin sadece sevgilin sana aitmiş gibi davranıyosun onlar ayrılirlarsa sen hayli hayli ayrılırsın :ssz: sana kim oluyosun derler :ssz:

ah lorena şu sevgilin ermiş olmalı bukadar sabır kimsede olamaz

kim oluyosun diyemezler mrk etmeyin

Back
X