- 16 Eylül 2017
- 219
- 63
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
Teyzemle olan olayı biliyorsunuz önceki konudan kısaca anlatayım 1 hafta bizde kaldı ve şort giydiğim,regl olduğum için kahve yapmadiğımdan bana s*rtuk o*r*spu dedi ki ben kendine diğer günler herşeyi yapmama rağmen neyse bugün bayramlaşmaya gittik terliyim hiç bayramlaşmayalım dedi bende bişe demeden içeri geçtim zaten kalabalıktı mutfağa su almaya gittim yanlışlıkla çarptım "insan bir müsade ister dağın malı" dedi hiçbirşey demedim sonra kahve yaptı "al şu kahveleride sen götür bir işe yara işe yaramaz " dedi yine ağzımı açmadım götürdüm sonra da diğer teyzem hadi bayramlasın küslük olmaz dedi bende ben zaten küs değilim dedim kendide "ben onla bayramlaşmam bana yaptıkları ile benim gözümde bitti ben kendine hep iyi davrandım kendi bana kötü davrandı" dedi ben çıldırma raddesine geldim ama seslenmedim sonra odasına gitti bir daha çıkmadı diğer teyzem falanda senin kızında bir kahve yapmamış teyzesine dedi annem de beni hic desteklemedi o senin teyzen diyebilir diyor hala çıldırcam arkadaşlar sussam yine yaranamıyorum konuşsam yine yaranamıyorum annem ya da diğer büyüklerim kimse beni savunmadığı için ben kendimi savunuyorum bu seferde büyüklerine cevap veriyor terbiyesiz diyorlar (anneannemde dedemde rahatsız o yüzden her hafta mecbur ziyarete gidiyoruz teyzemlede görüşüyoruz yani)