Bayramda huzursuzluk yine suç bende

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Teyzemle olan olayı biliyorsunuz önceki konudan kısaca anlatayım 1 hafta bizde kaldı ve şort giydiğim,regl olduğum için kahve yapmadiğımdan bana s*rtuk o*r*spu dedi ki ben kendine diğer günler herşeyi yapmama rağmen neyse bugün bayramlaşmaya gittik terliyim hiç bayramlaşmayalım dedi bende bişe demeden içeri geçtim zaten kalabalıktı mutfağa su almaya gittim yanlışlıkla çarptım "insan bir müsade ister dağın malı" dedi hiçbirşey demedim sonra kahve yaptı "al şu kahveleride sen götür bir işe yara işe yaramaz " dedi yine ağzımı açmadım götürdüm sonra da diğer teyzem hadi bayramlasın küslük olmaz dedi bende ben zaten küs değilim dedim kendide "ben onla bayramlaşmam bana yaptıkları ile benim gözümde bitti ben kendine hep iyi davrandım kendi bana kötü davrandı" dedi ben çıldırma raddesine geldim ama seslenmedim sonra odasına gitti bir daha çıkmadı diğer teyzem falanda senin kızında bir kahve yapmamış teyzesine dedi annem de beni hic desteklemedi o senin teyzen diyebilir diyor hala çıldırcam arkadaşlar sussam yine yaranamıyorum konuşsam yine yaranamıyorum annem ya da diğer büyüklerim kimse beni savunmadığı için ben kendimi savunuyorum bu seferde büyüklerine cevap veriyor terbiyesiz diyorlar (anneannemde dedemde rahatsız o yüzden her hafta mecbur ziyarete gidiyoruz teyzemlede görüşüyoruz yani)

büyüklerine cevap veriyor terbiyesiz diyorlar

Her türlü suçlu sen oluyorsun yani, o zaman terbiyesiz olarak suçlu ol bari de için dinlensin.
"Sen nerenin malısın? Şehir malı mı? Maldan anlayan malların başı mısın yoksa?" filan de.
Geç dalganı.

Bizim aile böyle maalesef 27 yaşındaki hatta 40 yaşindakilere bile boyle davranılıyor aynı çocuk gibi değil mi

27 yaşındasın bence artık sen kendi ayaklarının üzerinde dur
İnanki seni üni öğrencisi sandım yani çok küçük sandım yok teyzem bunu dedi şunu dedi ananın dili yok anladım senin de mi dilin yok teyzenler görüşmek zorunda zatn değilsin

27 yaşında değil.
Bu hesap bana bi ilginç geliyor.
Anne-kız kullanıyor.
Anne iki kızı olduğunu yazmıştı.
Konu sahibi 13 yaşında olmalı annenin yazdıklarından çıkardığım.
Fakat yazılanlara bakınca bir teyzenin 13 yaşındaki bir çocuğa bunları söylemesi namümkün.
Bu hesap sahte gibi ama amacı da anlamadım.
İki tür konu var: 1. temizlik
2. teyze
Konu sahibi bir açıklama yapar umarım?

27 yaşında değil.
Bu hesap bana bi ilginç geliyor.
Anne-kız kullanıyor.
Anne iki kızı olduğunu yazmıştı.
Konu sahibi 13 yaşında olmalı annenin yazdıklarından çıkardığım.
Fakat yazılanlara bakınca bir teyzenin 13 yaşındaki bir çocuğa bunları söylemesi namümkün.
Bu hesap sahte gibi ama amacı da anlamadım.
İki tür konu var: 1. temizlik
2. teyze
Konu sahibi bir açıklama yapar umarım?

Diğer konuya yazacaktım başka konu daha geldi kız şaka gbi resmen

Diğer konuya yazacaktım başka konu daha geldi kız şaka gbi resmen

Bir konu:
Merhaba hanımlar.
Kızım 12 yaşında 1.57 boyunda 37 kilo birkac gundur grip 36 oldu belkide ne yapsam nasil söyle biraz kilo aldirsam 40 kilo bile olsa sukredicem.Kahvalti yapmaz okula giderken muz yiyip gidiyor sabah okulda simit yada tost yiyormus eve gelince yaptigim yemekten 1 tabak sevdi ise 2 tabak yer biraz ekmekle aksam da oyle yer normal yiyor hatta yatmadan gece de yemek yer ama kahvalti yapmaz .Tecrubelerinizi beklerim

Bir başka konu:
"Ablalarım sizden fikir isteyecegim hesap annemindi sanirım neyse annemle babam kavga ediyorlar sürekli babam hemen bagiran bir tip annemin ustune yuruyecekti az kalsin odama gidip agladim ya gercekten bosansalar daha iyi ama engelli ablam var napicam bilmiyorum okuyorum ders calisiyordum calisasim gelmedi hep boyleler hergun tartisma bazen boyle buyuk kavga oluyor biktim artik lütfen ise yarayan bir fikir verin bana evden gitmek istiyorum"

Ay bu kadar anlaşamıyorsanız çok bir araya gelmeyin bayram bu verin kahveleri oturun konuşmazsa konuşmasın sürekli teyzenizle ilgili konu açıyorsunuz ama sürekli de dibindesiniz iç içe olmayın hizmet etmeyin o zaman yapacak birşey yok hayır yani hakaret edip o lafları diyorsa anneniz nasıl birşey demiyor

Bir konu:

Bir başka konu:
"Ablalarım sizden fikir isteyecegim hesap annemindi sanirım neyse annemle babam kavga ediyorlar sürekli babam hemen bagiran bir tip annemin ustune yuruyecekti az kalsin odama gidip agladim ya gercekten bosansalar daha iyi ama engelli ablam var napicam bilmiyorum okuyorum ders calisiyordum calisasim gelmedi hep boyleler hergun tartisma bazen boyle buyuk kavga oluyor biktim artik lütfen ise yarayan bir fikir verin bana evden gitmek istiyorum"

Ana ben bunları okumadım ki teyzeyi okudum sadece ben şok ben iptal ergenimiz eksikti başımıza bence Mune Mune bir el atmalı

Ben yaşını umursamaz. İster 13 ol ister 27 sonuçta teyzen hakaret ederek konuşuyor. Teyzen haklı da olsa bu konuşma onu haksız eder. Küfür etmeler çok itici geliyor bana

Ergen kızımız kendini nasıl çaresiz gördüyse artık kendini?ama buradan fikir almak için yaşı küçük,doğru değerlendiremeyebilir
Yeni nesil daha gözü açık gibi hakkını araması da güzel

Back
X