Bayramda istemediğiniz halde eşinizin ailesine ziyarete gider misiniz?

bende gıtmezdım hatta gıtmeyecektım taaki dün gece rüyama girene kadar...
esmin ailesi cok arkamdan atıp tutmaya hakkımda yalan yanlıs konusmaya meraklı olsada ben buyklugumu yaptım gıttım bayramlastım okdar..
sonucta bayram bu....
bı gun gıdıp ellerını optum dıye ıncılerım dokulmedı...
heeeeee suan nasılmıyım gene muhattap degılım ama hıc degılse gelıne bak ne saygısız bı bayramlasmaya bıle gelmedı dıyemedıler...
bu kozu ellerıne vermedım...nekadar cevrenin ne soyledıgı umrumda degıl desenızde bı yerden sonra o sozler duvarları asar ve sızı rhatsız eder...
ben boyle dusunuyorum hıcdegılse.....

Bılmem belkı saygıdan gıderdım ama kayınvalıde uzakta,kayınpederde zaten kendı capında takılıyor o yuzden gerek kalmıyor ıkısıde ayrı aıleler kurdugu ıcın..heheh

bende oyle bisi yok cok sukur,aramiz iyi ama eger kotu olsaydi da mecbur giderim.alt tarafi 2-3 saatlik bisi,sonra kotu olan ben olmayim da.agizlarina laf vermis olurum.

Evet benim gibi yaşayan gerçekten çok insan var .ben selam bile vermiyorum artık içim almıyor bu insanları.bugün eşim gitti bayramlaşmaya 5 dakikalığına aşağıya indi.ben eşim arabayı çalıştırdıktan sonra indim.bir bahaneyle kapının önüne çıktı kaynanam .suratına bile bakmadım.annemlere teyzemlere ziyarete gittik.akşam geldiğimizde görümcemin sevgilisi aşağıya gelmiş bayramlaşmaya karı koca bir kibarlar ki görmeyin .ama Allah büyük çok ahımı aldılar.kaynanamda kızından görsün :Saruboceq:

ne kadar kötü şeyler yaşamış olsanızda bedduanızı yanlış buldum
Allaha havale edin,en güzeli budur

bayram günü gider ellerini öperdim ben
karşınızdaki art niyetliyse nasıl davranırsanız davranın bir kulp bulup konuşacaktır zaten
önemli olan benim vicdanımdır,sonuçta ben yaptım mı yaptım
ileri ki durumları da seviyeyi de belirlersiniz zamanla
kısa bir bayram ziyaretinden çok cesaretlemezler
Allah rızası için gidin,bayram olduğu için

şahsıma çok ağır hakaret yoksa, eşimin hatırına giderdim.eşim istemeden de olsa benim aileme gelmesini istediğim gibi.

ne kadar kötü şeyler yaşamış olsanızda bedduanızı yanlış buldum
Allaha havale edin,en güzeli budur

bayram günü gider ellerini öperdim ben
karşınızdaki art niyetliyse nasıl davranırsanız davranın bir kulp bulup konuşacaktır zaten
önemli olan benim vicdanımdır,sonuçta ben yaptım mı yaptım
ileri ki durumları da seviyeyi de belirlersiniz zamanla
kısa bir bayram ziyaretinden çok cesaretlemezler
Allah rızası için gidin,bayram olduğu için

Beddua etmedim yanlış algılamışsın. valla canım benimkiler herşeyden cesaretleniyor.seviye bir kere kaçtı ben çözümü görüşmemekte buluyorum. :1closedeyes:

allahım öyle büyük ki,bu bayramların bir anlamı var.ben eşimin ailesine çok kırgındım.bir yıldır çok mesafeliydim haklı olarak onlarda bunun farkındaydı.2.bayram günü kayınvalidem bizim evi aramış,eşimle konuştu.benimle de konuşmak istemiş.
normalde konuşmak istemezdim işte o anda allah tarafından bayramda olduğu için tamam konuşayım dedim.kaynanam bir mutlu bir mutlu anlatamam havalara uçacak nerdeyse.tabi ben de mutlu oldum bayram gününde ne kadar da incinmişte olsam böyle bir sevaba ortak olduğum için.

Bende eşimin ailesine çok kırgın hatta kızgınım
Ama ilk bayramımız olduğu için eşimin hatırına gittim sağolsun eşim hiç yanımdan ayrılmadı
Beni onlarla fazla muhatap etmedi
Erkenden uykumuz geldi dedi odaya çekildik sabahta geç kalkıp kahvaltı yapıp evimize döndük
Ama kayınpederin elini öpmedim uzaktan tokalaştım :jeyyar:
Kaynanamla uzaktan yanaktan öper gibi yaptım o kadar
Gelirken tek tek merasim yapmadım elimi doldurdum çantalarla
Başımla selamlayıp hoşçakalın dedim

Back
X