- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
hiç mezarlık ziyaretine gittiniz mi.....
bilmiyorum......
ben bir kaç yıldır gidiyorum ........gencecik 2 dayımı ve öncesi dedimi kaybettim......
ve artık mezarlık ziyaret yerim haline geldi........
insan normal zamanlarda hayatın telaşına kapılıp.....kaybettikleri aklına gelmiyor olabilir fakat bayramlarda özel günlerde öyle bir geliyor ki
yokluklarını fark edince insanın içi buruluyor.......
gözlerden damlalar düşüveriyor......
kendime hakim olamıyorum..........
mezarlıga gidip onları öylece görünce .......paylaşmak istedigim onlara anlatmak istedigim o kadar çok şey oluyor ki........
beni duyduklarını hissetip bir şeyler söylüyorum........bazen aglıyarak bazen gülümseyerek....
duyuyorlar ama seslenmiyorlar.........
etrafıma bakıyorum..........mezar taşlarına genç yaşlı demeden herkes vakti gelen göçmüş......
ve benim gibi aglıyanları görüyorum......
ve diyorum ki........işte son durak......ve bizlerde yanınıza gelicegiz.......
sizler görevinizi bu yalan dünyada tamamladınız.......
sizler sıranızı savdınız..........ve asıl olmanız gereken yerdesiniz.......
bakalım bizler nasıl son nefesimizi verip bize yüklenen görevlerimizi nasıl yapıp gidecegiz şu koskoca yalan dünyadan.........
hemde öyle bir yalan ki.........yalan bile yanında masum kalır.........
bu ziyaretlerimden çok etkileniyorum........
ve şu bedenin benim degil sadece taşıyıcı oldunun farkına varıp........
bu dünyadan giderken iyi biri olarak gitmek istiyorum.......kimseyi kırmadan üzmeden herşeyin boş oldugunu fark ediyorum.......
sadece insan gibi insan olmak gerektigini bir daha anlıyorum........
sizlerle paylaşmak istedim.......üzüldüm biraz agladım.....içim fena oldu........
allah ölmüşlerimize rahmet etsin mekanlarını cennet etsin günahlarını af etsin.....:Saruboceq::Saruboceq:
bilmiyorum......
ben bir kaç yıldır gidiyorum ........gencecik 2 dayımı ve öncesi dedimi kaybettim......
ve artık mezarlık ziyaret yerim haline geldi........
insan normal zamanlarda hayatın telaşına kapılıp.....kaybettikleri aklına gelmiyor olabilir fakat bayramlarda özel günlerde öyle bir geliyor ki
yokluklarını fark edince insanın içi buruluyor.......
gözlerden damlalar düşüveriyor......
kendime hakim olamıyorum..........
mezarlıga gidip onları öylece görünce .......paylaşmak istedigim onlara anlatmak istedigim o kadar çok şey oluyor ki........
beni duyduklarını hissetip bir şeyler söylüyorum........bazen aglıyarak bazen gülümseyerek....
duyuyorlar ama seslenmiyorlar.........
etrafıma bakıyorum..........mezar taşlarına genç yaşlı demeden herkes vakti gelen göçmüş......
ve benim gibi aglıyanları görüyorum......
ve diyorum ki........işte son durak......ve bizlerde yanınıza gelicegiz.......
sizler görevinizi bu yalan dünyada tamamladınız.......
sizler sıranızı savdınız..........ve asıl olmanız gereken yerdesiniz.......
bakalım bizler nasıl son nefesimizi verip bize yüklenen görevlerimizi nasıl yapıp gidecegiz şu koskoca yalan dünyadan.........
hemde öyle bir yalan ki.........yalan bile yanında masum kalır.........
bu ziyaretlerimden çok etkileniyorum........
ve şu bedenin benim degil sadece taşıyıcı oldunun farkına varıp........
bu dünyadan giderken iyi biri olarak gitmek istiyorum.......kimseyi kırmadan üzmeden herşeyin boş oldugunu fark ediyorum.......
sadece insan gibi insan olmak gerektigini bir daha anlıyorum........
sizlerle paylaşmak istedim.......üzüldüm biraz agladım.....içim fena oldu........
allah ölmüşlerimize rahmet etsin mekanlarını cennet etsin günahlarını af etsin.....:Saruboceq::Saruboceq: