• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramdaki sorunlarım

Görümce görümceyse gelinde gelin olacak bu kural böyle herkese hak ettiğini vereceksin bana nasıl davranırlarsa öyle davranırım onlar masum değil olaylarımız çok önceden başladığı için bu zamana kadar geldi
Arkamdan konuşup fındık zmaanı gelince hizmet bekleyemez hiç kimse ablalık yapsalardıda hak etselerdi

Malı mülkü oğluna bırakıp kız evladı evlattan saymayanlar kız evlada evlat demesin hiç birşey de beklemesin
Ama benim gördüğüm düştüklerinde en çok hizmeti kız evlattan beklerler
konu sahibide bu durumdan zerre rahatsız değil hatta minnetsiz hiç hoş değil
Böyle olunca mağduriyetini göremiyorum ben
Kızlardan kimse onlara hizmet etmiyor ablamla ben yanlarındayız genelde anlama sorununuz var sanırım

Ay ben sizleri anlamıyorum ya...Hem dersiniz ki eşle aile arasına karışmayın mirasa karışmayın. kadın diyor ki kendi aralarında bölüşmüşler,napsın istemeyene zorla mı versin anlayamadım
Anlama sorunu olana anlatamazsınız uğraşmayın kafayı mirasla bozmuş sanırım buda bi görümce 😂😂😂

Yavrum ben bilirim bu işleri. Senin haklı olduğun yerler var ama çok yüzsüzsün kusura bakma. Görümce ne yaparsa yapsın senin onları evde istememe hakkın yok sen gelinsin. Seni bugün boşasa kocan senin orda hiçbir hakkın yok. Ama kızların var.
Ay ben sizleri anlamıyorum ya...Hem dersiniz ki eşle aile arasına karışmayın mirasa karışmayın. kadın diyor ki kendi aralarında bölüşmüşler,napsın istemeyene zorla mı versin anlayamadım
ya siz inandınız mı istemediklerine.Kızlar amele olarak karı koca çalışıyorlar. Paraya ihtiyaçları var demekki. Kim istemez mal mülk.

Yavrum ben bilirim bu işleri. Senin haklı olduğun yerler var ama çok yüzsüzsün kusura bakma. Görümce ne yaparsa yapsın senin onları evde istememe hakkın yok sen gelinsin. Seni bugün boşasa kocan senin orda hiçbir hakkın yok. Ama kızların var.

ya siz inandınız mı istemediklerine.Kızlar amele olarak karı koca çalışıyorlar. Paraya ihtiyaçları var demekki. Kim istemez mal mülk.
Canım onlar gezmeye yer arıyor para için gelmiyor sizde amma madur gördünüz onları çok istiyosanız yardımda bulunun gerçi ihtiyaçları pek yok ama siz bilirsiniz 😂😂

Tamam haklsınız ama bende diyorum ki gelin napabilir.Ağzını açsa senin ne haddine demeyecek mi kayınvalide kayınbabası eşi...Elbette bende bir gelinim görümcem de var ortak bölünsün isterim ama bizim taraftada böyle şeylerde geline laf düşmüyor pek.Çünkü onlar aile biz el kızı sayılırız.Bu olaya cok takılmışsınız ama burda kv kb suçlu bence

Tamam haklsınız ama bende diyorum ki gelin napabilir.Ağzını açsa senin ne haddine demeyecek mi kayınvalide kayınbabası eşi...Elbette bende bir gelinim görümcem de var ortak bölünsün isterim ama bizim taraftada böyle şeylerde geline laf düşmüyor pek.Çünkü onlar aile biz el kızı sayılırız.Bu olaya cok takılmışsınız ama burda kv kb suçlu bence
Takılcak başka yer bulamıyolar boş mevzuları uzatıyolar parayla kafa bozmuşsunuz gerçekten hepsinin altında milyonlık araçlar var bizim yok neden kp zamanında hiçbişey yapmamış bırakında fındığı biz alalım değil mi

Takılcak başka yer bulamıyolar boş mevzuları uzatıyolar parayla kafa bozmuşsunuz gerçekten hepsinin altında milyonlık araçlar var bizim yok neden kp zamanında hiçbişey yapmamış bırakında fındığı biz alalım değil mi
Valla canım orasını bilemeyeceğim.Senin yerinde olsaydım,miras bölünme işi ben evlenmeden önce yaşandıysa karışmazdım.Ben evliyken bu olay yaşansaydı eşimi ikna etmeye çalışırdım.Kadın kadının hakkını savunmalı.Ama kabul etmezsede yapacak birşeyim yok.Eşim dahi olsa kimsenin malı mülkü artık beni ilgilendirmiyor.

Canım onlar gezmeye yer arıyor para için gelmiyor sizde amma madur gördünüz onları çok istiyosanız yardımda bulunun gerçi ihtiyaçları pek yok ama siz bilirsiniz 😂😂

Tam da iş zamanı gezmeye geliyorlar. Aman banane ya.

He şöyleee yavaş yavaş dökülüyorsun. Milyonluk araçlar kocalarının kızların değil. Ama mirasta kızların da hakkı var. Ev de kızların babalarının.

Öyle diyecek kv olsa sence kızların gelmesin senin evine diyebilir miydi? Bu kızda susacak göz var mı Allah aşkına ya.

Valla canım orasını bilemeyeceğim.Senin yerinde olsaydım,miras bölünme işi ben evlenmeden önce yaşandıysa karışmazdım.Ben evliyken bu olay yaşansaydı eşimi ikna etmeye çalışırdım.Kadın kadının hakkını savunmalı.Ama kabul etmezsede yapacak birşeyim yok.Eşim dahi olsa kimsenin malı mülkü artık beni ilgilendirmiyor.
Ben mi mahkemeye gidim kıçımı yırtim onlara da verin diye napim ben kendileri savunsun alsın 🙋

Tam da iş zamanı gezmeye geliyorlar. Aman banane ya.

He şöyleee yavaş yavaş dökülüyorsun. Milyonluk araçlar kocalarının kızların değil. Ama mirasta kızların da hakkı var. Ev de kızların babalarının.

Öyle diyecek kv olsa sence kızların gelmesin senin evine diyebilir miydi? Bu kızda susacak göz var mı Allah aşkına ya.
Kızların gelmesin demedim ben her zaman gidebilirler fındıkta gelmeye bilirler dedim

Kızlar merhabalar çok doluyum içimi dökmek istiyorum orduluyuz biz ve fındığımız var her sene köye gideriz toplamak için 6 tane görümcem var ve ablamla eltiyiz biz kaynanamlarında sadece tek katlı evi var 2+1 ev fındığa gittik geçen sene ve görümcem de geldi çocuklarıyla kocasıyla. Annemlerin kötü bizim köyün yanında olduğu için eniştem de beni ev kalabalık sen annenlerede kal diye bıraktı. Neyse bişey demedim sonra ben de fındık başladığı için mecbur gittim eşimle gittik gittiğimde görümcem odaya kurulmuş valizleri kıyfafetleri benim koyucak yerim yok ve mutfak berbat haldeydi birsürü bulaşık bırakmışlar bahçeye inmiş ler bende yorgundum sonuçta bende istanbuldan geldim valizim var hiçbir işe elimi sürmedim bahçeden geldiler bulaşıkları niye yıkamadın dediler bende orda patladım hizmetçi değilim diye ben görümcemin eniştemin kocasının hizmetini yapmak zorunda değilim dedim bırtaktıgınız pisliği toplasaydınız dedim eniştem bana git ozaman annenin evine dedi kocamda sadece baktı abisiyle ben tartısırken bu yüzden boşanma aşamasına geldik üstüne diğer görümcemde geldi 2 tane kocaman oğlu var eşi var nerde kalıcaklar acaba diye düşündüm geldiler onlarda ya neyse ben anlamiyorum bu kadar kalabalıkta hangi genç gelinler durur enişteleriyle yabancı adamlarla benim pek tanıdıgım sayılmaz ve benim küçük çocuğum var emziriyorum duş almak zaten sorun çok iğrenç bir sene geçirdim ablamın 3 tane çocugu var görünce lerin toplam 6 tane çocuğu var rezillikti gerçekten
Alın bi karavan koyun bahçenize ,suyunu kaynvaldeden doldurursunuz,kendiniz yapar kendiniz yersiniz.

Evet tamda iş zamanı neden gezdirmedin bizi diye trip attılar eşime

Back
X